41

Бубо

преди 5 години

Е,не плюйтеРадев,де.Ами той само ръчки е дърпал,копчета натискал.Между военни е живял,а знаете,че те са били под моста,когато Господ е раздавал акъл.Изчакайте.До 20 години ще се научи човека.

40

Мнение

преди 5 години

Президента е поканен Кралицата да се убеди, че наистина съществува президент комунист евроатлантик.

39

НАЙС, А!

преди 5 години

Вампирела се сниши пред тракийският ЛЪВ! ЕВАЛАТА, РАДЕВ, ГОЛЯМ СИ!

38

Анонимен

преди 5 години

Достолепно! Класа! Мярка! Браво!

37

Така е

преди 5 години

Хубавото е че и от двамата нищо не зависи.

36

Анонимен

преди 5 години

До аз-ътПлевела е цар на гафовете. Ами на папата като занесе двуметрово великденско яйце? Да се чуди човека каво да го прави и къде даго слага.

35

Чоки

преди 5 години

Ех,комунисти,как избрахте този летящ балон за еди какъв си.Пълен ***.Само глупости ниже.Сигурно е оплюл и пред кралицата БГ управата.А,ако е канен на вечеря и му сервират 10 прибора,ще има да гледа като индианец компютър.А,не дай Боже да му поднесат купа с вода,да си изплакне ръцете,ще помисли ,че е протоколно и ще я изпие.

34

аз-ът

преди 5 години

няма забравя Плевенелиев кат й заби една глава у зъбите. Кралицата е живо доказателство, че не е вярно, че при възрастните хора рефлексите се забавяли. Добре че отскочи жената, много бърза беше. Нашия с такъв отчетлив поклон на домашна прислужница я нападна, че ако тая не беше отскочила да е умряла

33

Анонимен

преди 5 години

кво стаа братчед ? как е хавата

32

л

преди 5 години

До Киро Скалата"Просто среща, нищо няма да последва след нея.."ти си еталон за промит *** мозък !наистина ли си мислиш че главата на световния глобалистки юдо-масонски заговор - Кралицата на Англия, просто от нямане какво да прави е привикала на спявка зеления чорап !?

31

к

преди 5 години

Много по-интересен е въпросът за какво зеления чорап е бил привикан при главата на световния глобалистки юдо-масонски заговор

30

Анонимен

преди 5 години

До баба мараБао маро ти си глей наср...гъс ....се от някой сте обидени недогледани недоуважени неподпомогнати...ами заслужавате ли??? я чети новините какви простотии вършат наште по света

29

баба Мара

преди 5 години

Искам да видя роклята на Деса за да си ушия същата. Само тази снимка ли им се откъсна от сърцето.

28

У

преди 5 години

Злобата е болест, а просто.тотията ви е запазена марка. Тя и лисицата като не стигала гроздето....

27

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха, майтап---------Нее, цирк и излагация

26

баба мара

преди 5 години

какво направи англия по време на турското робство априлското вьзстаниеклането в батак гледаха сеир от дарданелите нямаме нужда от отношения с такивакралства те са изтькани от лицемерие и подлост далече от тях сьсипаха софия по време на 2 своина бьлгария остана 111 000 кв км благодарение на зап сили

25

Шико

преди 5 години

Кралицата само като е видяла Буратино и Деса(навигатора) няма да прати и шофьора си в БГ.Буратино се е самопоканил.А,тази смешка Деса и тя се кипри там.Смехории.Дали ще вади листчето,кое как се яде,или ще чака да започнат и да следи кое как е.Голям майтап е този.Комай неговата глава започна да прилича на кратуна.Борисов може да го наричат тиква,но тя има семе,докато кратуната е празна.

24

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха, майтап

23

:)

преди 5 години

До АнонименКон, бе! Кон!

22

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакво и има на Деса?Тя е стройна,висока жена.Деса ли е виновна,че някаква ***,бездарна уж дизайнерка я обличаше,без да има понятие за какви поводи какви тоалети се шият и с какви аксесоари се съчетават?Нищо им няма и двамата ги харесвам.