15

Комунист

преди 5 години

Абе говорехме, че Русия не се е месила в хамериканските избори, но истината е, че Путин го избра. Твърдим, че не сме отровили Скрипал, но не представихме, едно доказателство оборващо тезата. И при нас всичко е така, говорим едно, вършим друго.

14

Анонимен

преди 5 години

Много бой ще има по терористите в Сирия и техните западни инструктори..............от САЩ, Англия и Франция!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Асад е президент на Сирия................голям мъж и патриот е Башар Асад..............ще има бой по терористите и ислямистите от ИДИЛ, финансирани от службите на САЩ , Англия и Франция!!Руснаци и иранци ще помагат за това!!!Много бой по терористите...........умерени и радикални............докато идат при Аллах и девиците!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Доналд Тръмп е луд.............има ли доказателства за тия твърдения??Ако не................значи е клевета!!

11

А САЩ

преди 5 години

САЩ толкова хора, колкото са избили са пропорционални на военния им бюджет и този на ЦРУ. Може би САЩ убиват десет пъти повече хора отколкото целия останал свят.Най-ВЕРОЯТНО Трумп е съпричастен с някои от убийствата.

10

Шоп

преди 5 години

А новичок, де!

9

ПЕНКО

преди 5 години

БЪЛГАРИ -МОИ СЪНАРОДНИЦИ- ПРОСТО,ПРИЕМЕТЕ ,ЧЕ ТОВА СА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ВЪЗМОЖНОСТИ-ГЛАВНО ЗА ДЕЦЕТА НИ!!! УБИТИТЕ ОТ ЦРУ-САЩ -ПРЕЗИДЕНТИ /СЛЕД 65Г./ СА: ... В ЧИЛИ -?; В АНГОЛА; В КОНГО-? ;В ЕГИПЕТ; В СИРИЯ; В ЛИВАН; В ЛИБИЯ; В ПАКИСТАН; В ИТАЛИЯ ; В ТУРЦИЯ -МП-ЙОЗАЛ ... ТОЛКОВА ДЪЛЪГ СПИСЪК Е, ЧЕ НЕ БИХ МОГЪЛ ДА ПОПЪЛНЯ??!! А ЗА УБИТ ОТ РУСНАЦИТЕ ПРЕЗИДЕНТ НЯМАМ ИНФОРМАЦИЯ -ЗАЩОТО СЪМ НЕСВЕДУЩ !!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Тръмп да внимава,че Путин както го избра за президент,така може и да го направи национален герой на САЩ(посмъртно).Ето даже ти знаеш истината и дори заплашваш! Нямате съвест вий каскетите, досущ като педята човек!

7

Анонимен

преди 5 години

Браво бай Дончо!Право куме в очи!

6

Анонимен

преди 5 години

Перчема пак е поръсил по всички, как само мигрантите е пропуснал?

5

Анонимен

преди 5 години

Присмял се хърбел на щърбел......

4

Прах в очитe

преди 5 години

Не му търсете кусури, той казва каквото са му написали....От друга страна, не си мислете ,че му е лесно.....да е толкова ***, той си е роден ***,но поради факта,че е малко по-нагъл и е успял да скъта някой долар,а и е удобен за господарите, се оказа в един момент ....президент..Кофти е за нас, отново,че заради идиотизмите на повечето такива "лидери", теглят огромна част от света,а нашия е просто върха-ветропоказател......

3

Ха-ха

преди 5 години

Тръмп да внимава,че Путин както го избра за президент,така може и да го направи национален герой на САЩ(посмъртно).

2

баба мара

преди 5 години

след това изказване на трьмп да премине мед прегледи за здравето си

1

Анонимен

преди 5 години

Остави Путин, виж Саудитска Арабия какво става. Накажи ги като им продадеш повече оръжие и купиш повече нефт от тях.