15

Анонимен

преди 5 години

Атака ***

14

Анонимен

преди 5 години

НЕТРАДИЦИОНЕН ПИАР--крещене и викане по хората който не ти харесват защото се смяташ за по различен от тях....затова го гони Бандур с гол...ия ...р

13

НЕ, НИКАКЪВ ПР НЕ Е

преди 5 години

Просто е ***, който си мисли, че се е докоснал до властта.Гъ3олизец, дyпедавец, шут, клоун и прочее повече му отиват от колкото лидер на политическа формация. Не знам как българинът е толкова просто същество, за да не може 15 години вече това същество да бъде изритано от политиката и натикано някъде в ***. Май всеки народ си заслужава "управниците".

12

Мен

преди 5 години

До 10Това не е вярно. Юнкер, Меркел и другите ако бяха коренно различни нямаше да сядат на една маса ;)

11

Мен

преди 5 години

Патриотите ги използвате само за отвличане на вниманието. То не беше миналата година цяло лято за Симеонов по морето да се говори. Преди за почивката на Волен в Куба, после масата и Волен, сега Волен и ресторанта. По време на избори и тримата на границата с Турция. Анан от писане на глупости. В София в 90% от заведенията де пуши вечерно време.

10

Срам

преди 5 години

След такава проява на политик, в истинска Европейска държава и чистач нямаше да го назначат, но тук може и коалиционен партньор да бъде.

9

Тт

преди 5 години

Ааа браво . Що не вземе да отиде в Гълъбово да посвири с менгишите в махалата пък и някой полицай може да набие той ги умее тези работи. Пък тогава може и да се сети че се наричат патриоти с ония другия Валери Симеонов

8

miko

преди 5 години

А защо само снимки показвате?Разкажете цялата случка, как са изгонили чуждестранни бизнесмени от въпросния ресторант и как са ги наричали Гейс.

7

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Повечето русофили кат тоя горе прекарват първата си брачна нощ със закоравял болшевик преди да бъде приет в редиците на Червената Армия..

6

Анонимен

преди 5 години

Къв ПР беее???Вие полудяхте ли или толкова ниско сте се навели на управляващите че скоро ще си вкарате главите в задниците.Това е хипер-скандал след който в западна Европа тоя би изхвърчал от политиката завинаги.И ако не знаете ЗАЩО Болен прави тези простотии ще ви светна.Белооо!!!Заклет фен на коката е Сайдера.Да не говорим че е и освидетелстван ощеот соца с жълта книжка.

5

Анонимен

преди 5 години

Вицът на годината: Сидеров не бил пушач. На него Ед ата му пура струва 100 лева.

4

Ларс Улрих Металика

преди 5 години

Ще си запиша час за уроци при майстора!

3

Долу България

преди 5 години

Слава тургай Ага

2

Анонимен

преди 5 години

воленчо като се превъзбуди и трябва да му слагат памперсите

1

Yudeo= fahist

преди 5 години

..Day na prostaka vlast..I mu gleday ***! Ta tozi li shte misli za vasheto dobro?..Bashibozuk..Kurlej mrusen