66

Анонимен

преди 5 години

Че дипломатите не са задавали въпроси(ако е верно),показва само едно-че присъдата на Борисов е произнесена и той скоро ще сдава властта.

65

преди 5 години

А смее ли някой да каже нещо?Току виж го арестували, за неправилно зададен политнекоректен въпрос!

64

стана една

преди 5 години

Абе накратко СДС се издадоха.

63

Анонимен

преди 5 години

По време на срещата никой от присъстващите дипломати не е задавал въпроси - че то тях не са ги викнали да задават въпроси, пък и смеят ли!

62

Анонимен

преди 5 години

Среща на държавно ниво на 36 посланици, за едно макар и тежко и знаково убийство?!?!Не знам някога някой министър-председател да е събирал посланици за едно убийство! Дори и за Дж. Ф. Кенеди! Където има дим, има и огън - така знам аз!

61

Анонимен

преди 5 години

Май ще има ГЕРБ-ОСТАВКА

60

Розата

преди 5 години

Целия западе свят се кланя на Путин,само вие-нощните гърнета на Падишаха сипете сгън и жупел.Как не ви е срам от Премиера,който ни натресохте,!

59

Нямат спирка

преди 5 години

Брутална далавера за 43 млн. във Варна, гениална схема на Пеевски, Гергов и ГЕРБ

58

ББ е тъп и страхлив

преди 5 години

Това са дипломати, как ще заяват връзка на убийстовото с властта! Викнал ги Банкярският, че му е припарило и ПР от факта на сбирката, а тя НИЩО не показва в негова защита. ***!

57

Анонимен

преди 5 години

На ленинградските *** им запалиха къщата и сега пишат при полеви условия :)Я вижте паспорта на Селяйдин дали не е с поредни номера като на паспортите на убийците на Скрипал!

56

Посланниците

преди 5 години

Убихме простака с мълчание! :D :D :D

55

Анонимен

преди 5 години

Вече е доволен. И на посланиците каза че българи му се рат в гащите.

54

Анонимен

преди 5 години

Посланиците трябва да знаят езика на държавата, в която работят. Значи Баце им е говорил на български, а това е проблем. Или нищо не са разбали от бръщолевенето му, или ако са разбрали, са се държали на принципа "убий простака с мълчание".

53

Име

преди 5 години

Кой се радва, бре?!?! Викаш българите не могат да са недоволни от България, но премиерът на България може да е недоволен от българите? Бетер комунизъм стана... Трайте си и аплодирайте фарса, кражбите и убийствата, че еднокнижко е сърдит.

52

Розата

преди 5 години

Тука някой много се засяга,че версията е съшита с бели конци.Това за адвоката и датата се окаже вярно,КОЙ тогава ще е виновен?!*** на П адишаха,срам ме е от вас...

51

Анонимен

преди 5 години

Германският адвокат Вернер Хофер назначен като служебен защитник наСеверин, обяви току що, че клиентът му има твърдо алиби. Клиентът миима печат в паспорта си от германската гранична полиция от 4 октомври.Вмомента сме поискали и записите от камерите на пункта, през който еминал. Категорично това момче не е било в България в деня на убийството.Така че лъжата на ГЕРБонекадърниците лъсна още в зародиш.

50

Анонимен

преди 5 години

на какъв език говорил ББ с посланиците,ами на БЪЛГАРСКИ, в България се говори на български или вие психичночервенодесните болшевики разговаряте помежду си само на руски или американски според зависи кой ви плаща?

49

Анонимен

преди 5 години

Има коментар, че адвокатът на Северин казал, че има печат в паспорта от немските гранични власти с дата преди датата на убийството - само да попитам автора на новината от коя немска граница му е печата на паспорта и звучи доста интересно печат в паспорта при положение, че в ЕС придвижването е само с лични карти.

48

Анонимен

преди 5 години

според коментарите червеносините са напълно изтрещели и психясали,медицината е безсилна,,,,ромът имал печат от 4 октомври казал бил адвокатът,оооо чакайте сега и "Б"ХК ще намери адвокат който ще докаже че Селяйдин въобще не се е раждал и следователно не може да бъде убиец.КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ?Явно немските полицаи според нашите синьочервени разбирачи са МАЛумни и не са видели че тоя има печат от 4.10.,тц,тц,тц а другарко РОЗАЧЕРВЕНА?Може би има брат близнак та ДНК-то съвпада а другарко Роза?

47

Анонимен

преди 5 години

Бокото е стигнал до там че да забрани в 36 държави да се правят изказвания без го питат. Ужс!