52

преди 16 години

Най-голямото светотатство-Първанов целува кръста...

51

Антикостов

преди 16 години

Костовщината е термин от последното десетилетие и е символ на войнстващ национален нихилизъм, демагогстваща простащина, злоба, ненавист, комплексарщина...

50

Българин

преди 16 години

Да ви е... м... комунистическа на всички , които го защитавате. Не ви ли увряха най-накрая птичите мозъци, че тоя, барабар с котилото около него оглозгаха България?

49

Az

преди 16 години

Stiga bre hora, ne iskam da zashtitavam purvanov - no ne vsichki v ds sa bili ***...

48

гоце

преди 16 години

ега ти държавата щом и презитента е сътрудник на ДС.Как ли се чесат по главите ония от службите на Нато и Еврооота въобще - президеент на бългаария първо члеен на БКП, после съътруудник на ДС, пооосле при мириса на промените през деветдесетте кандидат да депутат от лиистата на Пимен, после пък като президент цечува ръка на патриарх Максим.Не им е лесно на ония от запада.Може би накрая кукловодите от ДС успяха да направят поредноте пеекере във властта и сега са спокойни, е не много че некой конкуреент явно от друг отдел ги гърми като му писне или те много се уляат я с ордени с лентия с други светски деяния

47

Весо

преди 16 години

"Та за бога, някои от тях са защитавали страната" - коя страна?Комунистическата страна?

46

генчо

преди 16 години

В тая държава комунизмът никога не си е отивал!!! Вън ченгетата от властта! Жалка гледка...жалко за нас

45

преди 16 години

Другарю "Г", май нещо сам си говориш?Гледам, 5 коментара набързо си спретнал. Някои - под агентурни имена :)Сладур си ти. Ченгеца в интернет.

44

georgi

преди 16 години

Не виждам доказателства, че Първанов е пазил държавата - май май е участвал в пропагандната машина на ДС в писане на учебници и т.н.

43

Стан

преди 16 години

МИ ДС освен 6-то колко управления други е имала, и в USЪ и Европътъ и разните там SASЪ и други МИ-та да не бида нямат сътрудници, а? то катосе вадят доситета да се вади и това кой кавко е правил. Пък тогава койтое правил кофти - НА КАНААЛА като ведин виц там ,а който се е борил хората да си спят спокойно и да папат мамбу, вместо да ги трескат разни гилзи - за него браво. А не само тоя тук бил, оня там бил - и ади зрелище за народа докато разни си връткат далаверите на скрито. Щото още от преди римско време си е номера- зрелища и хляб , пък....сенаторите на спокойствие спокойни на софрите.

42

тото

преди 16 години

Първа новина ще бъде, ако поне в една държавна институция няма агенти на ДС

41

преди 16 години

Това трябва да е първа новина довечера.Да се обзаложим,обаче,че ще има по-важни неща-напр.някой доктор взел подкуп 200 лв . или нещо подобно.Смешна държава.

40

европеец

преди 16 години

Г, прав си, че не трябва да слагаме всички сътрудници на ДС под един знаменател!

39

partizanin

преди 16 години

Тоя дори не знае кога да отиде в ДС - в навечерието на 10 ноември. ***!Ми то точно тогава са си раздавали куфарчетата с парите на държавата - същите тези хора, дето сега се гордеят, че са работили в ДС. Или пък ние сме ***, а? Че вярваме, че нещо се е променило. ДАже Оруел ще се засрами, ако ни види кви сме послушковци - те ни крадат, ние им гласуваме!

38

Г

преди 16 години

нека ги съдим за делата, които са извършили в ДС.Та за бога, някои от тях са защитавали страната.Това да слагаме всички сътрудници на ДС под общ знаменател е нечовешко.

37

Pecata

преди 16 години

Do koga shte se zanimavat s tezi dosieta. Niamat li si druga rabota. Ima tolkova mnogo problemi te dosieta ta dosieta da zamazvat ochite na onezi, koito vse oshte viarvat. Ako choveka si vurshi rabotata za dlujnosta, na koiato e bil naznachen, kakvo shte ni puka dali e bial ili cheren, dali e bil sutrudnik na durjavna sigurnost ili ne.

36

malkata

преди 16 години

Този Цвятко Цветков, дето е вербувал и командвал Гоце кво да пише, дали е онзи Цвятко с домашно плетеното елече, дето хем работи на Позитано 20, хем все го играе голям критик на Станишев и голям разузнавач. И все при бареков виси да обяснява как се управлява правилно държава?

35

Г

преди 16 години

Така че, нека не съдим хората за това че са имали връзка с ДС,

34

Г

преди 16 години

Проследих по-долу, че се използва думата доносничество за Президента. до колкото знам са изнесли данни за сътрудничество към ДС, това включва не само т.нар. доносничество(хората, за които има данни за връзки с 6-то Главно- Коритаров, Марков и т.н.), но и хора, занимаващи се със друго- международно разузнаване, промишлен шпионаж, опазване сигурността на държавата от чуждестранни заплахи, военно разузнаване и контра разузнаване, спец части, като охрана сигурност и т.н.Така,

33

armani

преди 16 години

Гоце облече Армани и се обърна към Буш на малко име. Но забрави да направи клозет на майка си. Още ходят по двора. Бие се в гърдите, че бил историк, а е работил в института по история на БКП!!!!! И докато се учил от Ленин и Сталин, заработвал некой лев и бъдеща кариера в ДС. И внимание: отчислен е чак през 1996 година. Нямало било начин, нямало било избор?! Айде бе