21

Анонимен

преди 5 години

Казвал съм го и преди изсраел много си повярваха, и се помислиха за велики.И Ванга го е казала над Ерусалим ще изгреят две слънца, каквото и да значи това, евреите пак ще бъдат като плъхове гонени отвсякъде, и никому ненужни.

20

факти

преди 5 години

Досега руските железа свалиха пътнически самолет и след това свой стар сАвецки Ил. Другата статистика е съвсем безспорна и безпощадна, едни Панцири ВВС на Израел ги направиха на кайма. А прехвалените руски комплекси не успяха да ударят и един американски Томахоук поради кривината на Земята.

19

:DDDDDDDDDDDDDDDD

преди 5 години

Нищо лошо, нека изпробват и тази железария върху някой руски безаналогов летящ Москвич! След това ще доставят и С-400, а след това и С-500, и така нататък. Мужикът през това време ще пие препарат за вана и ще благославя кремълският маломерник. И такааа до края на светааааа!

18

(-_-)

преди 5 години

Добре бе, народе.. Не разбрахте ли до сега старата като света политика на разделяй и владей? Какво бълвате рядко щастие върху тая пуста Русия? Нима новите ни приятели направиха нещо за нас, освен, че редовно ни стрижат природните богатства? Как не проумявате къде навряха България - буквално в г7zа на ЕС.. Как ни заливат с отпадъци, които би трябвало да служат за храна, как ежедневно тоя народ изчезва и за това сигурно Русия ви е виновна? Оо, нееазумни юруде!

17

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Казвал съм и друг път... - не бива да се дава кибрит на малки деца...

16

Анонимен

преди 5 години

Няма спор, че С300 е по-добра от С200, но се боя че сега сирийците с един залп ще свалят по два ИЛ-а. Не знам каква точно им е идеята на руснаците с този ход. Пък и сами казват, че това не е насочено срещу трети страни !?!? Значи... е насочено срещу самите тях или срещу Сирия? Не знам, обърках се вече...

15

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ - не разбрах сега, тия C-300 аналогови ли са или БЕЗаналоговиестествено, че са аналогови, в периода, когато са създавани, безаналоговото управление не беше по силите на руснаците.

14

Анонимен

преди 5 години

Ослушвам се за отговор от зад океана. САЩ ни най-малко няма да оставят Русия и иранските ислямисти да си развяват коня в Сирия. Няма да се учудя, ако Тръмп се изтъпанчи и заплаши Русия, че всеки опит за сваляне на израелски или НАТО-вси самолет, ще доведе до унищожаване на батареята, направила опита!

13

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Вече започвам да си мисля, че условието да получиш руска газ... - или да ти построят примерно български поток е да свалиш руски боен самолет, да убиеш пилота му, а след това и руския посланик...

12

(-_-)

преди 5 години

България не мрази Русия. Колкото и да сме пpости и заблудени, тази страна е единствената, която ни е помагала през историята. Днес като част от НАТО ние, разбира се сме техни врагове, но понеже практически нямаме армия, то единствено можем.. Абе, общо взето нищо не можем...

11

ИСТИНАТА

преди 5 години

Тъкмо сега израелците ще ни покажат как на практика тази система C-300 нищо не струва! Както и между другото всичките им системи за ПВО. До сега само спят и не са свалили нищо! Над Сирия си летят и американци и израелци и турци и всякакви други самолети а най-много ще се окажат свалените руски такива! На мен ще ми е интересно само, какво оправдани ще си измислят руснаците - сигурно ще обвинят арменския поп, че ги е съботирал с молитвите си!

10

Анонимен

преди 5 години

Българи и руснаци сме братя..............България е напоена с руска кръв!!!Скоро и в България................C-400.......................защото България има много врагове!!!

9

трезвен

преди 5 години

Руснаците не разбират от дума и това си е! Освен, че ще им излезе златно "присъствието" в Сирия, доста некролози ще се напечатат. Като гледам, освен това, сами не могат да се опазят от "свои", не дай си Боже да им се налага от чужди да се бранят...

8

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли??Слава на великия сирийски народ и президента Асад ...........................терористите от ИДИЛ ще бъдат ликвидирани скоро, и цялата опозиция на Асад(умерени, неумерени всичката гадна *** главорези) ще бъде унищожена заедно със западните им инструктори............от Англия, Франция и САЩ!!

7

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Парадоксално... - ни дума на жужето за вината на Сирия... - Израел бил виновен затова, че пазейки своята сигурност заблудил сирийските ВВС и те подавайки се на това заблуждение свалят руския самальот...

6

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 5 години

Колкото имаше файда от С-400 срещу турците толкова ще има и от С-300 срещу Израел! Ще стоят като паметници и вероятността да бъдат ударени от израелската авиация ще е при всички случаи по-голяма от тази да свалят израелски самолет! И така и не разбрах сега, тия C-300 аналогови ли са или БЕЗаналогови???

5

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Парадоксално... - ни дума на жужето за вината на Сирия... - Израел бил виновен затова, че пазейки своята сигурност заблуди сирийските ВВС и те подавайки се на това заблуждение сваля руския самальот...

4

ХА ХА ХА ХА

преди 5 години

Сега едните сирийци ще стрелят с ракети по руски самолети, а другите сирийци ще свалят руските ракети, стрелящи по руски самолети. Кръгът се затваря. Гаврата с руската империя на злото продължава с пълна сила!

3

Анонимен

преди 5 години

И Асад ще продължи да защитава своята сигурност и интереси.

2

:)

преди 5 години

По-скоро ще има отново свалени руски самальоти...по грешка! Сирийците вече ще ги свалят с по-прецизната и нова C-300!