17

Щерю

преди 5 години

С Дух и Любов, когато обикновени хора се бият до край за Отечеството си - да, но наемна "професионална" армия, където са наети и служат заради парите - при зор тия първи бягат за живота си...

16

Анонимен

преди 5 години

На армията й трябва модернизация, а на военните - мотивация. Това с духа и любовта са празни приказки от некадърен министър на отбраната.

15

Дай пример

преди 5 години

След теб Каракачанка! Първо ти в казармата за 9 месеца, след това аз! Първо ти в танка (ако влезеш де, ха ха) след теб аз! Първо ти ще бягаш 3 километра с автомата, след тебе аз! Първо ти на фронта да се биеш с Русия, понеже имаш имоти, а аз не, няма да се бия! Така че шкембак не мож ме върза!

14

Анонимен

преди 5 години

Дрън-дрън...клишета. С дух и любов...хайде бе! Каква любов бе, пух.льо, без адекватно финансиране и с тази остаряла техника, никаква армия не може да има. Откакто това недоразумение го цопнаха за министър на отбраната, армията е намаляла с 1000 души. Некадърник, то не е само да пълниш гушата и тумбака с пържоли и да слагаш синя каска като цокало на празната кратуна, то се иска и компетенции и опит, не да те назначат, пък други да ти вършат работата. Празни кратуни ни управляват и бълват празни д

13

Daniboy

преди 5 години

Каза Красьо сложил каска наобратно и се препъна на равното. Смях пълен.

12

Анонимен

преди 5 години

Някак си, не мога да повярвам на Шкембе Войвода (ДС агент Иван).А Вие?

11

ДО ШКЕМБАКА

преди 5 години

С любов,драги ми господинчо, се правят деца!А армия се прави с ПАРИ!

10

Гробокопач

преди 5 години

Ние след социализъма все сме имали лоши военни министри, но никога не сме имали, пародия на военен министър!

9

Анонимен

преди 5 години

Пълната ерозия /умишлена/ на държавността за последните 30г. дава плодове. Каква любов към България бе?? Българинът отдавна не се отъждествява с държавата си. И всички смешни и продажни политиканти са виновни за това. "Османско присъствие", "***", малцинства, а като замирише на изгоряло - олеле армия нямало. Престанете да ерозирате Българския Дух, "господа" дупетати.

8

Гробокопач

преди 5 години

Само с дух и любов ли? Къде забрави, най-важното, казаните с черпака и походното канче на редника?;)))

7

Трол

преди 5 години

Г-син Кречетанов може да си раздува празните приказки колкото си иска. България в момента армия си няма. За последните 30 год. много латерни като него дадоха всичко от себе си за да занулят БА докато им слушахме празните приказки по медиите. Сега си имаме една тълпа от платени лежачи, които ако гръмне първа пушка веднага ще си хвърлят заявленията за напускане. Имаме си и един паркинг с 30 годишна американска техника трета употреба, но на шефовете от ФАЩ тука армия им не требе, че не се знае...

6

Анонимен

преди 5 години

Ксракачанов: Армия се прави с любоф кьм Бьлгария!_________________________________________________А шкембе как се прави, с любоф кьм пьржолите ли?

5

Ставрю

преди 5 години

Как да не се смее човек тоя дю мбел мисли че някои се възхищава на речта му. Каква армия и къде е вижда армията като медицината станаха две неща от които се правят пари и далаверки. Пази боже такава армия да ни защитава.

4

K6

преди 5 години

Министъра много грешно разбира какво е армия , пушеното месо е вече минало Армия се прави сега само с нови технологии а духа на пушеното месо е заменен с духа на дроновете

3

Анонимен

преди 5 години

Кога ще купуват ф-16 и Патрия? Прави се с долари, в краен случай с евро.

2

Анонимен

преди 5 години

Кви са тез бракувани ламаринжаци бе духовития. От кога с ду.хане се прави армия. Жендър ли си станал. Ей дай му на русенски македонец власт да те научи как се ду.ха.

1

Анонимен

преди 5 години

А милиони се прават с дух и желание,и министерско кресло!!!!!!!!!!!!