54

клиент

преди 5 години

И да работят няма кой да им плати, така че да си траят. Ама нали са свикнали тайно да изнасят ракия в туби и да я продават, та полицаите объркаха и техния бизнес.

53

До 57-ми.

преди 5 години

Изавинявам се, но правописа ти е като нечленоразделната реч на Бойчето. Да не си на мястото на тези работници в този малък град.

52

До №50

преди 5 години

Явно, че си пазарджикски милиционер или служител в нищонеработещата администрация. Ами то вече минаха почти 20 дена откакто арестуваха олигарха, ама кой ще помисли за работниците и гроздопроизводителите. Това пита човека. Отврат от тиквени драскачи.

51

Уууу!

преди 5 години

Схемата е като при Мишо-бирата,нищо не се е променило,само дето няма запис.Мистър 70% трябва да събере един рекет...

50

Анонимен

преди 5 години

Каквато сме клюкарска държава сто процента работниците са знаели за какъв човек работят а сега се изненадват че му затварят завода

49

До 50

преди 5 години

"Ако са съкратени къде са предизвесията им?! Ако не са съкратени защо не ги допускат в завода." Явно си много т.ъп. Не пиши по 100 пъти едно и също като папагал. Няма мал.оумни.1. Нямат предизвестия, защото не съкратени. 2. Не ги допускат за 48 ч., защото в момента тече разследване. Не трябва никой да припари вътре, за да не се скрият улики. Така трябва да се направи! Ясно ли ти е или още не си схванал за какво става дума? Ако не си, съжалявам. По-ясно от това не може да ти се обясни!

48

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименАми не, нестабилността на Капитала се дължи на неговото Кръвообръщение. Затова говорим за Кризи на Капитализъма;))) Всъщност, говори го, вашият другар-идеолог, евреина Кашел Мордохай или популистично Карл Маркс. Иначе, е съвсем нормално, Капитализъма да е нещо стабилно в твоето съзнание. Зависи, каква личност си, с какви нагласи за живота. М-да.

47

Я, па Я

преди 5 години

До АнонименМого си серт бе. Ти май не си си търсил работа.м Като не искаш да ти се плащат осигуровки под масата и претендираш за право и ред, и вече не си на работа. Работника е буква безгласна, особено ако има и кредит (то без кредити няма). Пак казвам: Проблема е в управниците и съдебната система. Всички закони са лобистки в полза на определени кръгове и държавата като цяло не защитава правата на хората. За синдикатите не говоря, за тях или добро или нищо. В случая нищо.

46

Я, па Я

преди 5 години

В белия сват стават такива работи. Не си мислете, че там няма крадци. Само, че там не спират работа и не запечатват заводи и фабрики (освен ако не са нелегални). Ако собствениците и шефовете са се абасрали си ги гони държавата но работниците не ги и усещат тия работи. Няма държава която да трепе кокошката която снася златни яйца. Опа, има, България. Но когато поставиш човек който не е управлявал войнишка лавка за финансов министър какво да очакваш освен издънки, простотии и стягане на коланите.

45

Анонимен

преди 5 години

"дайте им заплатите"АБЕ КАСКЕТ КОЙ НЕ ИМ Е ДАЛ ЗАПЛАТИТЕ??КОЙ ЗАТВАРЯ ЗАВОДИ БЕ КАСКЕТИ,ТОВА ПАК Е ОРГАНИЗИРАНА ИСТЕРИЯ ОТ ВАША СТРАНА!

44

Анонимен

преди 5 години

Кои заводи са затворени защото пише за складове затворени за проверка??Сега ясно ли е защо преди няколко дни по друг повод отново изразих мнение че голяма част от работниците и служителите в България са в съюз с т.н. работодатели в укриването на доходи,приходи и данъци неплащане,които с цялата си наглост иначе врещят за ниски пенсии!!ТИЯ СА ГОТОВИ ДА РАБОТЯТ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ОГРАБВАТ ВСИЧКИ само и само те да са си добре,е затова сме за присмех и на гаргите,,,,,,

43

Гробокопач

преди 5 години

Ами, вижте сега, това е риска на "пазарната икономика" и частният работодател. Дори да е милионер, той не може да ти гарантира сигурност и дългосрочност на препитанието, поради, което човек, не може и в дългосрочен план да планира живота си. Целта на идеята на Саракта - навлизане на държавата в икономиката, успоредно на частната инициатива е тази< да даде стабилност на семейството и дългосрочна перспектива на неговото развитие. Защото Стабилността на Държавата е в Стабилността на Семейството.

42

До: №49

преди 5 години

Явно си поредния еднокнижник, като Тиквата, която ни "управлява" вече десет години. Тези хора не защитават олигарха-мошеник, а питат съкратени ли са или не? Ако са съкратени къде са предизвесията им?! Ако не са съкратени защо не ги допускат в завода. Ами производителите на грозде, чийто камиони чакат пред завода какво да правят с гроздето? Имат договор за доставка и изкупуване. Кой ще им купи продукцията? Ами готовата продукция в завода. Какво ще стане с нея? И още, и още и още. Къде е държавата да помисли за работниците, за готовата продукция и за камионите с грозде (което вече се разваля) пр

41

Работниците

преди 5 години

Работниците да си търсят правата от работодателя. Той е милиардер и знае как да ги обезщети. Длъжен е! Те и да викат, докато тече разследването заводът трябва да се затвори. Точка!

40

ДОНОСИ

преди 5 години

До РБРАВО ТОВА Е ИСТИНАТА КОНКУРЕНЦИЯТА ЩЕ ГО УНИЩОЖИ ТОЧНО ВЪВ ВРЕМЕТО НА РЕКОЛТАТА ОТ ГРОЗДЕ ТАКА ДВОЙНО ЩЕ ГИ СЪСИПЯТ!КОНКУРЕНЦИЯТА ГО Е НАТОПИЛА И ТО ТОЧНО В ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ КОГАТО ЩЕ ИМ Е НАЙ-ЗЛЕ СЪБИРАНЕТО НА РЕКОЛТАТА ОТ ГРОЗДЕ!

39

ПИРАМИДИ ФАРАОНИ

преди 5 години

И В ПИРАМИДИТЕ ЛАЙВ ЧОЙС И БОКАР И ИМАШЕ И НЕКАКВА ЕЛПИДА :D ТА И ТАМ РАБОТЕХА МНОГО ХОРА!! ДА И ТЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ ЗАЩО ИМ СЕ ЗАТВАРЯ ТЪЙ, ЧЕСТНИЯ БИЗНЕС!!!НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ТЕЗИ ЗА ДА РАБОТЯТ ТРЯБВА ДА ИМАТ ЛИЦЕНЗ, ЗАЩОТО ПРОДАВАТ АКЦИЗНА СТОКА!!А Е КАЗАНО, ЧЕ ЛИЦЕНЗА СЕ ОТНЕМА АКО ИМА ЗЛОУПОТРЕБИ!!!БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА ДЪРЖАВАТА !!НО ТУК ИМАМЕ СЕРИОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТЕЗИ ДА СЕ МОЛЯТ ДА НЕ ИМ ОТНЕМАТ ЛИЦЕНЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ!!!

38

Анонимен

преди 5 години

И аз искам да работя в затворен завод.

37

Не съм трол

преди 5 години

Га крадоха от държавата ни риваха?Войната не спира:- Бенчо- Вълчо- МинчоКой ще е следващия? Може би някой *** или Пенчо?

36

8283737

преди 5 години

*** си пазят чорбаджията.

35

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ ЛЪЖАТ И ДЕКЛАРИРАТ ЕДНО КОЛИЧЕСТВО И ПРОДАВАТ ДРУГО!!!САМО , ЧЕ ЗА ДА ЛЪЖЕШ С ДДС И КОЛИЧЕСТВОТО НА ПРОДАВАНАТА СТОКА СЕ ИСКА АКЪЛ КАКЪВТО ТОЗИ НЯМА!!!ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ ИНВЕНТАРИЗАЦИЯТА ЩОТО ТАКА СА ИНСТРУКТИРАНИ И ДОБРЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ГИ ЧАКА ДА ИМ ЛЪСНАТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ПОКАЗ И СЪКРАЩЕНИЯ И ФАЛИТ НАЙ-ВЕРОЯТНО!ХОРАТА НЯМАТ ВИНА НО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИМА!