54

Анонимен

преди 5 години

До ПеееМисля, че за такива твърдения трябва да те намерят и да те накарат да ги докажеш.И когато се окаже, че само нагнетяваш истерии, а и получаваш рубли за това, тогава....

53

Анонимен

преди 5 години

Бърз обзор на новините за момичето жалко, за тиквите в парламента пълни с колорадски бръмбари за нас е жалко че са там, загорелия май го чака по долните коментари линч и клада но това си е негов проблем и на тия дето ще му го правят, демокрация ли България и досега си е дикратура кое точно в нея е демокрация ако на диктатурата и смениш името не става демокрация, и да за възхода на нацистки и комунистически тъпотии, искащи техни вечни диктатори и безхаберни за народа си виновни са Русия и САЩ.

52

Зза

преди 5 години

Защо новия арабски принц уби своите чичовци и претенденти? Защо сестра му каза да спре сделкатас агнешко с КОЙ? В момента, в който принцесата заговори за трафик на жени от България към Арабските страни и сделката с агнешкото беше спряна.

51

ЕС-осовец

преди 5 години

Ако беше кравата Пенка, Евро-Комисията вече щеше да е долетяла на проверка, ако беше бежанец или от малцинствата 1000 НПО-та щяха да вият. Обаче, бяло младо момиче от математическа гимназия - живота му - няма стойност за Евроубийците от Европейската Народна Партия, които са на власт и в България от 3 мандата вече

50

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости!

49

111

преди 5 години

До Анонимен"Викахте за демокрацията , ето ви я"- Кога при нас е имало демокрация????

48

Анонимен

преди 5 години

Родителите и по-малката сестра били на почивка в Гърция, а Силвия - при баба....

47

Анонимен

преди 5 години

Така става, свястните , умни, добри хора или имигрират или нещо им се случва в БГ. Тази територия не търпи добри и умни хора!

46

изперкел

преди 5 години

бели р0бе като нищо друго не ви е останало, естествено, че ще плащате с живота си. Брюксел е силен, еврото е стабилно, Тръмп и Путин са виновни!

45

Анонимен

преди 5 години

Самоубийство ама друг път.

44

mim

преди 5 години

Почивай в мир, мило момиче...Съболезнования на родителите. Никой не заслужава да надживее детето си. Ако се окаже престъпление искрено се надявам да има възмездие!

43

императора

преди 5 години

р0бе, живота ви не струва и 1 евро-цент, веднага на тръстиката, иначе 100 камшика, плантацията е българия, трябва да си заработите данъците и ако сте послушни може и да пощадим живота ви.

42

Анонимен

преди 5 години

Само да не се окаже че е самоубита от евро българин ! Като няма смъртно наказание тъй ще е .Викахте за демокрацията , ето ви я !

41

Анонимен

преди 5 години

Кротко, свито и стеснително момиче... пък и ако му е закъснял месечния цикъл малко след някоя глупост на село, представям си какъв ужас й е било в главата какво да прави... Жалко, много жалко!

40

Анонимен

преди 5 години

Дано всички обръщаме внимание на децата вкъщи, за да не може външни хора да ги карат да се чувстват специални. Сигурно е някаква любовна драма, но как ми се иска да беше взела друго решение. Толкова прекрасни моменти е изпуснало това дете

39

Анонимен

преди 5 години

Тихите и затворени деца са много трудни за разгадаване прегполагам. Много сигнали за проблем с техния живот ги бъркаме с мрънкане и пубертетски изпълнения. Дано да е живяла щастливо до този момент поне

38

Анонимен

преди 5 години

Боже ужас. тъкмо е стигнала до прага на живота си като възрастен със студентските години, семейство и тн и да приключи по този начин. Кошмар! А изглежда умно дете.

37

Анонимен

преди 5 години

А момичето снимка с Бойко има ли за да се започне свястно разследване ? Напомням че разследването и залавянето на убиеца на Никола Терзиев на магистрала Хемус започна след публикуване на снимка от майката на Никола с премиера Борисов .

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46Това го правят в нормалните медии

35

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам родителите да са й казали "стой си на село, няма да идваш с нас в Гърция". Залюбила е някакъв селски ерген и са се скарали най-вероятно.