13

Циник

преди 5 години

Всички клишета за ромите ( думата е друга ) са си верни...интеграцията не е нещо, което става насила.Чистоплътност...лична хигиена...грамотност...все неща - които за българина и европееца са от сигнална важност.Уседналите индийски номади от 700години чакаме да се интегрират ... нахалост.Пловдив е наистина красив и стар...а социалните му търтеи се множат безконтролно.Интеграцията им е илюзия.На тях така им харесва.Останалото са политкомфортни лъжи и демагогия!

12

Анонимен

преди 5 години

Всъщност безутешна е картината в българските села, опоскани от същите тези роми. Ама Дойче веле избирателно не минава оттам.

11

Анонимен

преди 5 години

Европейската комисия предполага, че те са около 750 000, а българските власти твърдят, че са два пъти по-малко. .Това е защото голяма част от българите като Симеонов, Джамбазки, Контреров Сидиков и т.н. не искат да признаят ромските си корени. Иначе ромите са над милион и половина в България.

10

Анонимен

преди 5 години

Вярно, че работеха по времето на соца, ама не защото са работливи, а защото имаха страх! Страх ги беше дори от обикновения квартален или горски. Сега нямат страх от нищо. На всичкото отгоре ги защитават безброй НПО-та, финансирани от Запад.

9

Изнервен

преди 5 години

Е това ли най-интересното в Пловдив?

8

Анонимен

преди 5 години

Страната е в подем! Столипиново: Перлата на Пловдив!

7

Анонимен

преди 5 години

Ромите работеха в трудови войски ,заводи и фабтики.В селското стопанство.Вършеха най черната работа,но работеха.Сега каде да работят.То няма работа за българите та камо ли за ромите.Не ги виня.Кой работодател ще вземе ром на работа?

6

House M.D.

преди 5 години

Ако видният пасивен гей Иво Мийнсен си беше написал домашното, щеше да спомене варварското престъпление в Столипиново, което принуди ген. Неделчев да обсади гетото с танкове. Освен това, Иво би интервюирал и ген. Арлин Антонов по повод варварското престъпление в Пазарджик.

5

Коце кмета

преди 5 години

Пак някакъв ***(цензурата е моя) от нашенски произход е плюл за центове срещу България, така ли? Ама защо е пропуснал да отбележи няколко факта, като например привилегирования статут на kaтyнapите, пълната им липса на задължения, желанието им да живеят в мизерия, склонноста им към престъпления?

4

Анонимен

преди 5 години

Европейски съюз номер едно сме.

3

Анонимен

преди 5 години

Те не искат да живеят по друг начин.

2

Анонимен

преди 5 години

Демографията! Демографията е проблем 1, а не магистралите и не някакви укази! Ама на кой ли му пука...

1

annybody

преди 5 години

Мнозина от тия тъкмо от Столипиново се изнесоха в Германия, и тъкмо от вашия парламент тия дни се разсмърдяхте срещу "българите" и "румънците" - ами интегрирайте си ги на воля, какво сте седнали да търсите под вола теле. Нека поиздоят и вас!