126

Анонимен

преди 5 години

Изключителен злобар! Злобата е типичен израз на болна амбиция съчетана с пълна липсата нa интелект и способност да си полезен за някого. Тогава започваш да се заяждаш с другите, които правят смислени и полезни неща. С една дума - айлякчия махнаджия, т.е. типична фуражка. Един пирон няма да ти подаде, ако поправяш оградата деляща дворовете ви. По скоро ще те нахока, че му пипаш оградата без да си го питал. Не случи Б. Борисов на добър съсед, а народа на президент. Язък!

125

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Как бил разбрал Радев какво е отношението на обществото??Ами откакто целува ръцете на ченгето патриарх с прозвище Кирил, явно е прехванал от руските духовни скрепи...Сега като иска да разбере нещо,получава прозрение свише...Вече не му се налага да хвърля боб и да гадае както правеше баба му на село...

124

Джедай Мастър

преди 5 години

Еми критично е. Сравнен с него дори Валентин Радев не изглежда умствено изостанал.

123

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 124 Как така да останем без президент. Климатиците в президентството ще бухат напразно и няма кой да гледа през прозореца.

122

либовник

преди 5 години

Баце е във Залцбург и остави да го замества Бъчи,специалисСката по цуни гуни.А патреотитеу къдя са ?!

121

!!?

преди 5 години

Господин президент, с подписания от Вас указ, увеличихте бройката на шайката.

120

айде бе?

преди 5 години

страхотен ход на Президента.с отлагането на подписването, той даде възмойност на ГеРБ-структурите да се разлаят и да наложат за гласуване някой който излъга че искал по негово лично желание да напусне единия пост и че се е съгласил да приеме предложението на Цецко да поеме министерски пост. та ще е интересно в Парламента как ще бъде гласувана номинацията ако има сериьозни съмнения за "личното желание" за напускане, което подшушва известна степен за неистинност в твърдението за лично желание

119

Анонимен

преди 5 години

А ти бе, радефф, как разбра, че обществото е критично към Маринов?

118

Луд

преди 5 години

До Анонимен"Кое общество? Това, което не излезна на площада да подкрепи сънародниците си от чужбина ли? Това не е общество."Защо да подкрепя някого, с когото не съм съгласен?!

117

Анонимен

преди 5 години

Мръсен отмъстителен комунист!Ушаците треснаха АКТ на дъртия и *** им прави сечено.

116

Радев-фигурант

преди 5 години

Обществото е критично и към Румен Радев, но на него не му пука...

115

Анонимен

преди 5 години

И три месеца да останем без министрето в оставка ще е по добре за България .

114

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ тук подхвърли за Нинова ! Тя ли положи АСФАЛТА УБИЕЦ на Своге ?успокой се бе другарю, че ще баялдисаш. Асфалта го положи фирма, собственост на депутат от дпс, спечелила търга по времето на Орешарски. Един от основните акционери в нея е другаря ти Миков, бивш началник на бсп.

113

Пич

преди 5 години

Той ще е премиер след Бойко Борисов. Българите обичаме големи и здрави мъжаги. Каквото и да казвате, след 5-6 години ще бъде министър председател. Поздрави на всички.

112

Анонимен

преди 5 години

Тролей тролко ! И тук подхвърли за Нинова ! Тя ли положи АСФАЛТА УБИЕЦ на Своге ?Оставките , припомнете си , са заради 17 убити от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !

111

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКое общество? Това, което не излезна на площада да подкрепи сънародниците си от чужбина ли?кои сънародници? Тия с анцузите и златните синджирчета, с 20 годишните бмв-та с десен волан и газова уредба, редакторите на тотално неизвестните "будилници", феновете на учиндолския чалгар ли? С портретите на Сталин и Тато и руските знамена? Ненавиждащи демокрацията, противници на ЕС и НАТО, но вместо да си тръгнат с Аерофлот към Москва отлетяха с Райънеър към Лондон?Айде мерси.

110

Анонимен

преди 5 години

Каквито золуми е направил досегашния минестер на МЕВЕРЕТО , направил ! Тези три дни народа се обедини да спасява България от мин. Радев !Герберотъпчета , година и половина не се ли страхувахте от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ и правителството ?????

109

Анонимен

преди 5 години

След всичките изцепки на *** напоследък *** не смее да се появи по медиите. Нали все се хвалеше, че тя го била намерила, а на хората им писна от цивренето му.

108

Анонимен

преди 5 години

Президентът спази закона ! Напиши , какво е нарушил !

107

Анонимен

преди 5 години

Кое общество? Това, което не излезна на площада да подкрепи сънародниците си от чужбина ли? Това не е общество.