51

До 51, до50

преди 5 години

Сам си пишеш, сам си отговаряш... Няма ли пари за хап?

50

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимендо 50 "Америка дава пари,технологии,стандарт...."Дава,ама друг път!Тая изтече още през миналия век.Сега единственото ценно нещо в САЩ е пазарът им-поддържан платежоспособен с изкуствени пари.Имаш ли си и други пазари-няма страшно.То по принцип пазар не бива да се изпуска никога*,ама когато цената е прекалено висока-прежалва се.*Сега се сещам,че ние сме първенци по изпускането на пазари.

49

Анонимен

преди 5 години

Той смятал, че имал сделка с турския президент.....мислел, че след това Ердоган ще освободи пастора Андрю Брънсън.....Мислел, смятал....абре аланкоолу кой ти е крив, че си правиш сметките без султана?!!!

48

Сезгин

преди 5 години

До Анонимен 50Ми нормално е да предадат всеки все пак са турци. На турчин човек вяра никота не трябва да има и сега американците го усетиха на собствен гръб, но те няма да оставят така нещата и ще им го върнат тъпкано.

47

Анонимен

преди 5 години

Не виждам как турците ще тръгнат с РФ. Америка дава пари, технологии, стандарт, а РФ какво може да даде?Турция се е устремила към БРИКС, но трябва да знае, че стандартът на живот в страните от БРИКС не е висок. Т. е. обикновените хора в Турция трябва да се готвят за мизерия. Това го каза един турски експерт. В крайна сметка всичко си има граници, и въодушевлението на турците ще спадне. Тръмп беше прав като каза "Ние всичко им дадохме, а те сега ни предадоха".

46

Анонимен

преди 5 години

Това, че хората продавали доларите си е всъщност една лъжа, медийна, пропагандна.Всъщност банките са продали с $1 млрд. повече отколкото са купили в последните дни и седмици. Т. е. мнозина след първоначалният устрем да продават $ са започнали да купуват. Гледах по CNN Turk един турски икономист каза, че първо е продал част от доларите си, но после всичките си спестявания е обърнал в долари. И това явно не е изолиран случай. Турците вече купуват долари. А тези,които продават продават само по $20

45

Анонимен

преди 5 години

Американците ако загубят Инджирлик - край с хегемонията им на Изток! На тяхно място ще дойдат рашките които са малко по-нормални от краварите. Ишаллах!

44

Анонимен

преди 5 години

Сега ще видят турските управляващи кон боб яде ли.

43

пенко

преди 5 години

М А Н Б И Д Ж !!!???!!!

42

ognyanz

преди 5 години

Моркова и тоягата за Ердоган. Сега на дневен ред е тоягата. Не е добре да се стига дотам, но явно с него няма друг начин.

41

Solar Power

преди 5 години

Султана продаде половината злато на Турция. Накара хората да си продадат доларите и златото. Построи си дворец за 1 милярд. Тъпя и скучна история .... как още му вярват не знам ... но балъци по света винаги ще има. Точно като бабите които цял живот спестяват и живеят мизерно а накрая хвърлят пачките от терасите.

40

...

преди 5 години

Значи нека го кажем така! Един луд почна да се репчи на друг също луд! Само, че единия луд има бая по дълга тояга от другия! И освен това е малко по-луд! Ми да видим сега ние до къде и кога ше са налудуват лудите!

39

Сериозно

преди 5 години

Вместо да налага "санкции" на цял свят, лимонадения Джо да обясни за хамереканските бомби, избили децата в автобуса в Йеман... Трябва да дава отговорите пред трибунал, а не да се прави на господар на света по медиите!

38

Корнелия

преди 5 години

Нито Турция е бивша империя, нито САЩ е такава!Османската империя не е Турция, а САЩ са сбор от независими държави с един народ... Затова има федерални съдилища и т.н.

37

Логика

преди 5 години

А 27, САЩ не смеят да натиснат СА ! Да ти припомня ли след псевдоатаката на "близнаците" сред пламъци,разрушения и пепел как намериха паспортите на атентаторите от СА , а подгониха техен си ученик-терорис от борбата с Русия в Афганистан ! Наскоро пак им спретнаха "демократичен натиск" и СА обеща ако за три дни не спрат ,след три дни изкарват куп акции на борсата и САЩ клекнаха !

36

Шперплат

преди 5 години

Важното е, че Ер и Турция са моралния победител! :)

35

Анонимен

преди 5 години

Скоро перчема ще разбере какво е османски шамар

34

Сутиен

преди 5 години

Тръмп ако напише 3-4 коментара в соц.мрежи и т.лира ще се сгромоляса...То Турция изнудва Европа и САЩ от 200г.насам...Веднъж с тия, после с Русия, после с трети... С локума напред

33

Анонимен

преди 5 години

Браво нито крачка назад пред османския имперски мустак. Мачкане до край.

32

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТоя поставя САЩ в изолация. Остават без съюзници.-------Селски, няма държава която да има повече съюзници от Сащ :)