18

Анонимен

преди 5 години

....Много от предлагани стоки са маркови, но тъй като се продават на сергии на открито, са значително по-евтини в сравнение с бутиковите магазини...___А в очите ми плува ли корабче?Същите "маркови" стоки се предлагат на сергии на бившия Женски пазар в София,а и у всяка ромска маала.

17

привет от Германия

преди 5 години

Аз въпреки че съм турчин няма да отида в Турция и няма да пълня джобовете на турците докато ислямистите са на власт в Турция ! Само не мога да си обясня как чисти българи отиват и пълнят джобовете на ислямистите ,които с техните пари строят джамии в България и в Европа ?! С какво сърце ги давате тези пари на ислямистите ?! Май се оказва ,че аз съм много по-голям европеец от много българи претендиращи ,че са европейци и най-вече българи !

16

Анонимен

преди 5 години

Браво харчене пазарувайте изхарчете и последните левчета трябва да подпомагаме турската икономика, кой каза че е в криза алоооо Ами от три милиона туристи приходите са триста милиона евро койли е будалата, да живее Турция.

15

Саранчо Иванов

преди 5 години

Машала аферим , голям берекет е за нас

14

Анонимен

преди 5 години

Нека ходят, и после да чакат 4 часа на границата да се върнат обратно.

13

Блажени са верующите

преди 5 години

Ами като има абдали да купуват на турците ***, как няма да се радват комшиите.А *** винаги си остава ***, даже и да го купиш на половин цена.И като сложиш и пътните разходи, ако си дошъл по отдалеч, работата става "танту за кукуригу".

12

Реза

преди 5 години

Берекет версин от бат" Божковата сватба , три пъти ни храниха и три пъти ни е_аха !

11

stomin

преди 5 години

До ... 3-ma sa ама единия с ере само в новини за България :)

10

Само питам

преди 5 години

Какъв висок курс на лева към еврото ви гони? Алоу журналята, четете ли си статиите или толкова ви е багажа?

9

привет от Германия

преди 5 години

Българите по принцип като ходят в Турция от България не си купуват турски лири , а купуват долари и евро и така отиват ! Интересно ми е турците след като са големи тарикати османлии и не искат долари и евро , как става алъш-вериша с клиентите от България ?! Жалки същества са тези ислямизирани *** , правят така ,че да се срамувам ,че съм турчин ! Вчера късаха долари , а сега от българските си клиенти пак долари ще вземат !

8

...

преди 5 години

Тука основно 2-*** човека пишат...

7

Анонимен

преди 5 години

А какво е "берекет" ? Не че не знам ама да попитам това на литературен български език ли е както е задължително да се пише в медиите ? Или са приказки от пазаря ?

6

:)

преди 5 години

ПрасПрес медийте на дръндареца правят реклама на Турция.Будалите са само в пограничните райони,ама и те здраво стискат българските паспорти и бързат да се върнат тук.

5

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ще...прескоча до Одрин,когато лирата на комшиите стане 15 стотинки.Ще си купя един геврек,една баклава и една боза общо за 1 лев,да ги...опитам.Ако ми харесат,ще идвам всяка седмица,друго не ми трябва.

4

Анонимен

преди 5 години

И една пробита стотинка няма да похарча за икономиката на Турция.

3

Анонимен

преди 5 години

Не ми ги хвалете турските стоки. Даже прилича на реклама. Все едно не индексират цените спрямо спада на лирата. Не ядем доматите с колците. Един хубав локум имаха и него го развалиха.

2

Анонимен

преди 5 години

Българите не си вадят задграничен паспорт за да си купуват домати от Одрин.Там пазаруват само използвачите с двойното гражданство които пълнят в България битаците,борсите и магазинчетата за 1лв с турски изпърдяни стоки.Понеже са далавераджии.А ПрасПрес медийте на дръндареца пускат фалшиви новини.

1

привет от Германия

преди 5 години

Лошото е ,че се намират чужденци ,които пълнят джоба на османлията Ердоган !Абе за единия келепир да купите малко по-евтино , отивате и пълните джоба на този ,който после с вашите пари строи джамии в България и в Европа ! Абе кога ще спрете да мислите само за днешния ден и днешния келепир бе ?! Кога ще мислите в дългосрочен план ?! Или на вас не ви пука чий джоб пълните , важното е да е евтино ?!