119

Един от Северозапада

преди 5 години

Ще помогне, колкото помогна за КТБ......

118

дддд

преди 5 години

крушовица се е превърнала в selski интригант хахаха

117

Българин

преди 5 години

Народа е в летаргия алкохол цигари ужас

116

България

преди 5 години

Отвратителни ГЕРБ!!!! Народа е заспал

115

Шивача

преди 5 години

Пак ли Борисов иска без шум да потуши гнева. Браво на Нинова че отваря очите на хората!

114

Анонимен

преди 5 години

Дори да докажеш, че не си чул за фалита, пак ще те олепят. А и ако изшиеш някога някого в този период, ГФ ще плати, но после ще те осъди. За камери и не пиша...

113

РусенецЪ

преди 5 години

Чакам все още да ме спрат за проверка. Може да е след седмица, може и 7 месеца, когато ми изтича ГО да не ме проверят. Ще е голям майтап след 6 месеца /примерно/ да ми направят акт за невалидна ГО :) В съда ще е майтапа :) Стикери, холограмни защити, договори, печати, всичко ми е изрядно.

112

Анонимен

преди 5 години

Кака *** пак лъже и маже на квадрат!1. Олимпик е офис на кипърски застраховател и като такъв внася сумите в кипърския гаранционен фонд.2. Гаранциония фонд НЕ покрива фалит на застраховател.3. Вземания от фалирал застраховател се покриват от другия фонд и пак никой ме може да каже, оставащите пари по-вноската застрахователно взимане ли са?***, дайте да дадем, а?

111

Диди

преди 5 години

Именчиво и лъжливо. Изпитва садистична радост от проблемите на хората.Много ми е противна духовно и физически.

110

Анонимен

преди 5 години

Бойко никога не лъже,той просто казва това,което му оттърва.

109

читател

преди 5 години

Като прочета че някой нарича народа *** и съзирам комунист на служба в Москва.Прости може да наречеш 80% от избирателите на БСП, но за другите не си упълномощен да говориш!

108

разтревожен родител

преди 5 години

Аз така думам на дъщерята:Не ти трябва да се свързваш с комунист ли ще е социалист ли ще се нарича.Много лъжат, ама са гола вода. Избиват се като животни и всичките са потенциални затворници. Комунист без досие в криминалното не може се издигне в партията. Колкото по-нагоре е отишъл, толкова по-големи золуми е правил. Е, виж Бенчо.Да ходиш по затворите с децата не е работа! Стой далеч и ще си рахат!

107

Важните неща

преди 5 години

Обаче Ралица Агайн е знаела навреме за "събитието" ...Впрочем, от медиите ние научаваме "ин тайм" кой кого кога как блъснал, ударил, мушнал, гръмнал, целунал, натирил ... Очевидно това, което Ралица Агайн е УЗНАЛА НАВРЕМЕ, не е било достойно за високото внимание на "умните" ни, на "бдящите" ни медии, затова те не са му и реагирали "ин тайм" като на "златкина целувка" ...

106

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен на Нинова, нито съм за БСП, но е права в изказването си. Освен тово какво е правила Комисията по финансов надзор, проспала ли е всичко. Започвам да си мисля, че управляващите са в "играта" в поредното ограбване на хората. Къде са и средствата от Гаранционния фонд, къде са парите за обезщетение и те ли са източени? Ей *** народ, оставя се да го лъжат, че и *** продължават да заглушават всеки адекватен плах въпрос за отговорността на даржавата в случая.

105

Анонимен

преди 5 години

В случая е напълно права! Има си закони за застраховането, които дори държавата е длъжна за спазва!

104

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ха ха ха, ГОЛЯМАТА ЛЪЖА да казва:"Не лъжете!". Убедих се че тая лисица, скруполи няма. Манипулира общественото мнение, как си иска. Би трябвало за клевети, закона да е по-строг и да предвижда затвор! Айде цялата парламентарна група на БСП-то у пандиза.

103

анонимен

преди 5 години

Е, тая па как не се умори! Само чака нещо да се случи и грабва микрофоня!

102

Коки

преди 5 години

А за търговския регистър да кажеш нещо, там са 20 милиарда, не половин милиард.

101

Водолей

преди 5 години

До 108 анонимник. Много банален, ежедневен и елементарен коментар. А бе, пич, такива вече сме чели с хиляди - айде измисли нещо по-интелигентно и тогава се празни по форумите.

100

Анонимен

преди 5 години

до смехуркоСтига си дрънкал глупости, темата на статиято е "Застраховките в Олимпик", какво отклоняваш темата. Нинова е права, плоските лъжи на Борисов, които всички медии, тиражират вече станаха много и ако някой е лъжец, това е той, а не Нинова. Всичко друго е за друга тема. Аман от тролови на Борисов. То не стига цял ден на медиите плаща да му правят ПР, ами и на ***. Пфу!