72

Анонимен

преди 5 години

Всички партии в парламента заслужават една метла.Крайно време е там да влязат нови и малки партии. Тези вече 30 г. безчинстват с народа а той продължава да гласува за тях което е крайно недопустимо.Разрушиха държавата,изгониха младите,съсипаха земеделието и селското стопанство,обрекоха на глад и мизерия народа,ограничиха достъпа му до здравеопазване,постоянно вдигат газта и тока както и цените и т.н.500г. бяхме под османско а сега още колко ще минат за да се отървем от робството на бедността???

71

АМАН от крадци

преди 5 години

ПОдайте на Борисов и други менкани на власт след 2000 година, че 4 000 000 000 ограбени от народа за тн"Електронно правителство" носят годишно щети от над 1 000 000 000 живи лева вкл лихвите по тези ограбени милиарди.

70

Анонимен

преди 5 години

До ИСКАМЕФилма да го снима Е.Йончева и да го плати Станишев. ***!!!

69

АМАН от крадци

преди 5 години

Нагли престъпници ограбващи Българския народ чрез отлично отработени схеми вече са ограбили за НЕНУЖНО ОПАСНО КРАДЛИВО "ЕЛЕктронно правителство" няколко хиляди милиона живи кървави лева от народа.власт подставените Се гордеят че май щели да пестят по няколко тона хартия годишно от разпечатка на официални документи..Куче Лваче Дири НЕМА ДА ИМА подават важно готвещите електроНно ограбване .АМАН от крадци на ВЛАСТ

68

Анонимен

преди 5 години

Поздрав на *** до всички българи:да живее революцията!

67

кротко

преди 5 години

проучване по случая Скрипал доказа че нагли престъпници чрез нарочно вградени хардуерно софтуерни приложения следят всеки собственик на сметка дръзнал да банкира он лайн.Точно 12 секунди по цялата земя са нужни на масови убиици да открият и позиционират всеки опитващ се д а влезе във връзка с англииска ...банка.програми за сигурност все още алармират ..веднага.

66

Българин

преди 5 години

Защо не кажат какво се случва с тези който разкриват кражбите им. Палежи, дела им се образуват, вестници и сайтове се закриват . Сега сме много по зле от колкото през комунизма. До там ни доведоха тяхното управление. По зле сме от колкото сме били под турско робство(присъствие). Унищожават държавата умишлено

65

Извънредно положение

преди 5 години

МВР като цяло се ползва от нагло престъпна терористична организация която готви нови тежко терористични лични карти.Първи данни са че внедряват системи за сателитен контрол над милиони българи позволяващи трайно декодиране с нови нарочно вградени съоръжения ДМК, убииства ,разболяване и следене на жертвите с точност до 3 микрона обемно повърхностно.

64

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Кът краде милионите от Техноипекс ни рива нали червен ***

63

кротко

преди 5 години

както писмено предупредихме подставените на власт преди години относно ограбване на хиляди милиони от народа за НАГЛО ПРЕСТЪПНО тн"Електронно правителство" целта на внушаващите чрез пси активни спец мероприятия и нагла корупция подобни нововъведения е с няколко натискания на бутона на мишката да с е ограбват имоти,заводи,хотели,държавни сгради ,банки..Сега престъпниците калибрират техника.. Високо грамотните престъпници плащат на програмисти участвали в софтуера.

62

Hitler

преди 5 години

Octavia I nikoga,NIKOGA pove4e gerb. Te sa opasni za Bulgaria. Samo ligofreni sa sabrani

61

Цирк

преди 5 години

Вече няма сила на света която да промени мнението ми че всички ГЕРБЕРИ са ***. Толкова ще жалки че ми се повръща от вас. Смешни комплексирано!!! Майките ви ги е срам от вас...

60

Бай Танас

преди 5 години

Ни моа биз Бойко <3

59

Анонимен

преди 5 години

Корни Кажи нещо за ролс ройса на Бенчев Така ли се борите с бедността в социалната Справедливост и социалното неравенство ?!

58

Анонимен

преди 5 години

Разбрах че не работят и тоалетните на Позитано. Чудесен повод за искане на оставката на премиера и цялото правителство,, вярвам че БСП ще се възползва от това.

57

ИСКАМЕ

преди 5 години

Документален филм за *** "Как направих първия си милион и защо пратих сина си да учи и живее в САЩ"

56

Корни

преди 5 години

Поздрав с песента - нека ви боли, за всички сдс-ри жалки , превърнали се в Герберасти глистави ! Знам че ви боли от истината , нека ви сърбят и задниците

55

Анонимен

преди 5 години

Толкова да мие опротивяла, че повече няма накъде. При такава смешна партия като ГЕРБ да не можеш едни избори да спечелиш, означава, че БСП са още по-зле.

54

Анонимен

преди 5 години

Не само без работа,но и без онази работа.Като я прескачат всяка вечер,какво да прави ***?Сега поне всички ще я псуват и нейните и другите.

53

Перко

преди 5 години

Злобната лелка не пропуска поне веднъж седмично да стане за резил