167

Анонимен

преди 5 години

Аз имам три луксозни автомобила! Управлявам ги само аз. Защо трябва да плащам за три автомобила, като очевидно не ги управлявам едновременно?! Някой ще даде ли смислен отговор?!

166

Анонимен

преди 5 години

Застраховките би трябвало да са за водача, не за колата! Нека колата сама си плаща, след като сама предизвиква катастрофи! Аххахаха смахната държава, управлявана от смахнати мутри!

165

До 173

преди 5 години

Нормално е... нормално е... това, онова, а ти нормален ли си?! НЕ МЕ ПЛАШАТ ГОЛЕМИТЕ РАЗХОДИ, А МАЛКИТЕ ПРИХОДИ. Орка си ти!

164

Сминдух

преди 5 години

TUV в Германия отговаря на ГТП /Годишен технически преглед / в България и няма общо с гражданска отговорност! Аз да попитам какво стана с компенсацията за дисциплинирани шофьори нали щеше да има намаление в застрахователната сума? Който кара безотговорно може да плаща и 2000 лв аз съм за! Така че пояснявам Гражданска отговорност не е свързана с ГТП освен че я представяш при преминаване на ГТП!

163

Анонимен

преди 5 години

Ако за 29 години цветът на нацията ни не беше напуснал страната ни, дали сега разби интелектуалци като Бойко Б и Цвъко Ц щяха да имат привиленията да крадат безнаказано от народа ни?! Само питам. Кой би избрал такива недоразумения?! Отиде ББ в Лондон да се натегне на емигрантите ни. От там се върна с високо кръвно, понеже го питаха дали не е всъщност Шиши. Хората в чужбина не са манипулирани и облъчени от платените мутренски бг медии.

162

Анонимен

преди 5 години

нормално застраховката да е с 20% по-скъпа на немския вариант.тук колите са опсано стари, а и поддръжката на системата не е автоматизирана.

161

Anonymous

преди 5 години

Всички да си махат стикерите от колите в знак на протест :)

160

Анонимен

преди 5 години

имаш кола-имаш проблем това е все едно още един член в семейството чие и повече разходи-всички на влаковете

159

Анонимен

преди 5 години

Проста сметка в България има около 3,5 млн превозни средства които плащат застраховка гражданска, при средна цена до сега от 200 лева, то прохода на застрахователните компании е 700 000 000 лв.!700 млн лв къде са изхарчени, някой правил ли е анализ, или отново да взимаме на калпак и да крадът! 700 млн лева малко ли са! Българите и досега плащат едни от най високите цени спрямо доходите си Европа!

158

Анонимен

преди 5 години

Когато един клоун забавлява народа - това е комедия.Когато същия клоун управлява народа - това вече е ТРАГЕДИЯ.Йохан Волфганг ГЬОТЕ

157

Анонимен

преди 5 години

Целта на увеличението и грабежа е да ограничат и спрат старите брички на сиромасите . Вие си избрахте богопомазаните , сега им сърбайте попарата или се поучете от Румънците.

156

Анонимен

преди 5 години

Повишаването на данъците от 01.01.2018, гласувано на 30 декември 2017 понправилата на коя нормална държава става и това с каква цел е направено?

155

50лв. разходи

преди 5 години

До JonПознавам хора с 2-3 хил. чисто заплата, карат си без ГО от години. Като вдигнете ГО на 1000 лв. имаш ли представа колко рязко ще падне броя продадени полици? Само катаджиите ще са на + както винаги. А нормалните хора се молят да не ги нацели такъв екземпляр, че после пак си плащат всичко от джоба, нищо че имат ГО! БГ застраховател=***, все не им изнася ГО за Водача, крайно време е. За едни ще е 50 лв. за други 1500.

154

До 164

преди 5 години

Не съм длъжен да те осведомявам! Питай интелекта Боко или физкултурника Цвък!

153

сминдух енд чесън

преди 5 години

Явно само у нас е лесно да накараш двеста хиляди ахмака да си направят нови застраховки при положение ,че си имат такива.

152

до 160

преди 5 години

Да, ама въобще няма значение дали ти е изправен автомобила, нали...Нямало връзка с ГО дали е изправен автомобила!А кое има значение според теб?!Какъв е цвета на седалките?Мощността на музикалната уредба в колата?

151

Анонимен

преди 5 години

От кога герберите са интелигентни и Булгария е нормална и правова държава?! От един роман Винету явно само може да се научи номадкия начин на живот. Затова герб са първи дружки с ромите. Нали!

150

Пуделчето на Мутрата

преди 5 години

Валери Симеонов с любовница на плажа на братя Диневи. Сега нали разбирате защо няма проверки там?

149

Анонимен

преди 5 години

Малко е даже. Колата трябва да е привилегия а не всеки шушляк с 5.5 в джоба се качил и кара.

148

До 159

преди 5 години

Ти нямаш нищо общо с интелекта кратуно дебела герберунгелска куха! ГО не се отнася за техническа изправност на автомобила! Почети книжки, ако можеш с единствената си мозъчна клетка да освободиш ресурси за това действие!