77

nina

преди 5 години

Мда,той и бащата на акушерката,която преби бебето Никол заяви,че се гордее с нея...Г-н баща на *** парче Габи,дъщеря ви в момента сигурно не е най-големият престъпник в България,но със сигурност е тръгнала натам.Като шофьор умът не ми побира как успя Габито да смаже 10 коли,а като майка не мога да разбера как не ви е срам да коментирате отрочето си.

76

Анонимен

преди 5 години

Всяко дете възпитано в не добра среда достига до този етап в живота си. Имам две дъщери по голямата е стюардеса в гълф еър а по малката работи в хотел Риц се омъжи има две деца и стабилно семейство. Какво ли възпитание съм им дал на моите деца че станаха хора. Семейната среда и приятелите на децата определят бъдещето им. Старите хора са каза ли. Кажи ми кои са ти приятелите за да ти кажа какъв си.

75

Румен

преди 5 години

Пуснете Габи!Не пречете на Пачо и Габи да имат дете!България има нужда от деца!Габи подпомага икономиката! Блъсна 10 коли ..сега поне половината са си купили друга кола,останалите ...сервиз,части,пари..Габи употребява наркотици.Подпомага дълърите.Които иначе ще са безработни и ние трябва да ги издържаме!Пуснете Габи!

74

Край

преди 5 години

А и престанете по сайтове, телевизи и преса да давате трибуна за плювни по държавата. Държавата ни е отражение на средностатистическия българин - ни по-лоша ни по добра. АААА забравих че 90% от българите се имат за нещо много повече от средностатистическия българин.

73

Край

преди 5 години

При дъщеря наркоманка се молете на съд и прокуратура ако може година да не я пуска. Белким се откаже от дрогата. Като не сте успели да възпитате човек - сега държавата не ви е виновна.

72

Анонимен

преди 5 години

На въпроса на бащата: Дали детето му е най-големия престъпник - ако на Ваше място някой нанесе побой над дъщеря Ви, и Вие ще искате тя да отговаря пред съда. Затова се поставете на мястото и на другата страна. Хората също имат свои семейства и деца. Да не говорим ако бяха и ударили колата Ви, под предтекст че някой е бил пиян и дрогиран. Закони има и трябва да се спазват, дори и от една танцьорка!

71

Аз

преди 5 години

Ти щом си ок детето ти на 20 год. да се друса и да върти гол *** по баровете не знам за какъв морал и закони можеш да мечтаеш. Направо семейно да ги затварят.

70

секс маниака

преди 5 години

Жалко, отидоха им спестяванията по адвокати и дела.

69

Това ми хареса

преди 5 години

Безобразен е начинът, по който сте възпитали тая мpъxла!!!На това ли я научихте във вашето пропаднало семейство - да пие, да се дрогира, да унищожава собствеността на другите хора и да им се нахвърля с юмруци???Като не сте я възпитали вие, сега ще я възпитава държавата, на определените за това места. В момента дъщеря ви е точно на мястото, на което трябва да бъде и се надявам да остане там поне няколко години, за да се научи как трябва да се държи в обществото"

68

Няма

преди 5 години

В БГ виновни никога няма, дори да има видео матерял, очевидци, отпечатъци, т.нВиновни няма само хленчещи много.

67

Ами...

преди 5 години

Да би мирно седло, не би чудо видяло.

66

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересен този феномен, наблюдавам го от години - колкото по-свестни са децата, толкова родителите им са по-отвратителни спрямо тях. И обратното, колкото децата им за нищо не стават, толкова повече родителите им ги подкрепят. Ако е проситутка - няма проблем, свястно си е момичето, нали носи пари вкъщи. Ако е с някакво достойно занимание - все им втълпяват, че за нищо не стават, докато не родят поне 1 дете. Отвратителна страна, отвратителни хора! Да прощават малкото изключения.

65

Панов

преди 5 години

До еднаАко някой разбере обаче ;)

64

Някой

преди 5 години

Да,пародия и безобразие са двамата с дъщеря си!!!

63

Цачо

преди 5 години

Поне едно нещо можем да кажем със сигурност- Пачо е случил на гадже! Ашколсун!

62

Burzum

преди 5 години

Крушата не пада по далеч от дървото...

61

Анонимен

преди 5 години

Кво стана с камъняците в Белене ?Има ли кой, да ги троши ?

60

Хисаря

преди 5 години

В ареста. Там!

59

Анонимен

преди 5 години

Абе Здравко, ти що така си възпитал детито си бе ? Ама то и ти си такъв нали ?

58

Децата

преди 5 години

На демокрацията. От родители на прехода. Ще става дума само по-зле.