51

Анонимен

преди 5 години

Наглец ,лъжец и демагок.Това е научил Суджука в партиината школа до 1989г.

50

Анонимен

преди 5 години

Като спрат еврофондове и субсидии от ЕС не знам от къде ще падат парите.Няма да има усвояване и далавери.

49

Анонимен

преди 5 години

Образованието иска от Борисов качествено заплащане! За по-висок БВП!

48

Анонимен

преди 5 години

Ясно е че бай Тошо те е научил на соц.лозунги.Копираш всичко от него,и ще свършиш накрая като него че и по зле.

47

Ванката

преди 5 години

Ха-ха - върнали 2хил. деца, но удобно пропуска, че 12 000 са напуснали училище!

46

Анонимен

преди 5 години

Тиквата е с купена диплома

45

Неук

преди 5 години

След последните промени в ЗРАСРБ мога да твърдя, че трябва да си изключително, мега нагъл да твърдиш горе изказаното от министър председателя. Куц,о кьораво и сакато, само да има малко връзки във ВУЗ, може да стане професор, че и повече. А после да се прави, че знае и да СРИЧА ( четейки ) лекции пред студенти. Потрес. Ама истински потрес. При когнитивната ограниченост на министър председателя може наистина да предположим, че си мисли, че прави някакви действия в тази посока.

44

Анонимен

преди 5 години

За студентите- да садят картофи и да стават овчари ! Забрави ли ??

43

Срам

преди 5 години

Питам сериозно. Наистина ли Бойко е бил отличник в помощното училище в Банкя?

42

:))

преди 5 години

Кризисен ПР на ГЕРБ/Борисов ли е това! Яко са закъсали щом вече са загубили мярката /прекаляват с повторенията и натрапването на образа/ ! :))

41

Бойко ще запише вишу

преди 5 години

Ами и ние искаме по-качествен премиер. Дето да знае езици, да разбира от финанси и да помага на народа си. Бойко висше ли смята да учи, малко е одъртял, ама знам ли...? Сигурно в американския колеж ще да е...

40

18.07 ПРОТЕСТ

преди 5 години

ИСКАМЕ ОСТАВКА!

39

Анонимен

преди 5 години

България отделя 3,4% от БВП за образование. С това тя се родее с африканските държави. Но има една тънка разлика. В Африка няма зима и не харчат пари за отопление на училищата.

38

Смут

преди 5 години

След като си за образование защо изпрати на сбирката на мозъчните тръстове ЦЦ? Да му преливат мозък като на хемодиализа ли?(тази новина не бе пускана в този сайт за да не коментираме).Защо назначи Калинка? Всичките ди дупетати са без интелект.Ако народа се образпва,кой би те избрал теб? Чети и..Ямайски марони( от автора на Винету)

37

ОТВРАТ

преди 5 години

ВЪОДУШЕВЕН И ОКРИЛЕН ОТ ПРИСЪСТВИЕТО НА ЦЕЦО НА КОНФЕРЕНЦИЯ НА МОЗЪЧНИТЕ ТРЪСТОВЕ/МИЛИ БОЖЕ!/, ЕДНОКНИЖНИЯ ЗАГОВОРИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ. НИЕ ПОМНИМ ОБАЧЕ, КАК ПРАЩАШЕ МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ ДА СТАВАТ ОВЧАРИ И ДА САДЯТ КОМПИР, ВМЕСТО ДА УЧАТ. ИЗГЛЕЖДА Е СЛЪНЧАСАЛ, ЗАЩОТО ПОМНИМ, ЧЕ НАРЕЧЕ НАРОДА ***, КАТО СЕБЕ СИ. Е КАК ПРОСТИЯ ЩЕ УЧИ ВИСШЕ, ЧЕ И ЩЕ ГО ЗАВЪРШИ И ЩЕ ПОВИШИ БВП? КОГАТО *** И НЕОБРАЗОВАН ИЗКАЗВА МНЕНИЕ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, СЕ ОЩИПВАМ, ДА НЕ БИ ДА СЪНУВАМ КОШМАРЕН БЛУДКАВ СЪН. БОКО, МАРШ ПРИ СВИН

36

Край

преди 5 години

Прав е Човека - Винету трябва да се изучава в училище. Я как развива интелекта.

35

Анонимен

преди 5 години

Еднокнижника искал образование?????????Мамака му, някой да вярва на това???Аааа, да, раята.И това е този който пращаше програмистите да стават овчари и да берат картофи.Едно не разбирам.Колко хипер-*** е тоя народ та не реагира на безумните лупинги демонстрирани от банкянският АГРАР??????!!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Чак сега ли се сети бре тиквуний първи ти ако искаше България да се развива още в първия мандат ще се да се вземат нужните мерки а ти се сля със статуквото

33

Анонимен

преди 5 години

Качественото образование не е решаващо за по-високо БВП.Като се образоват качествено младежите ни ,да не би ще практикуват наученото в България?Съмнявам се,държавите са като фирмите,а Българската фирма е изостанала със столетия от развитите държави и всеки добре образован човек ще поиска да работи в по-развита фирма от която може да получи по-добро заплащане и възможности за професионално развитие.

32

друг

преди 5 години

образование е различно от грамотност бе ББ. Ето ти на образование- диплома имаш и ЦЦ намерил някаква ама сте неграмотни. Как да учат сега,след като примера който вие давате е лош. Ти с една кмига премиер, ЦЦ с помощно училище в голямата власт и с 6 апартам/ бяха 6 преди след европредседателството може да са повече. Цецка с рабфак-прасовъден министър..та защо да учат младите след като може и трябва да си неук,за да си на власт.За вас са важни.циГаРените за да ви държат на власт.Не искате народа