20

Анонимен

преди 5 години

Ели, по принцип бих се съгласил с теб, обаче:1. Увеличават акциза на бездимните цигари, а на обикновените си стои2. Облагат наливната бира, която всъщност е по-нормална от бутилираната3. Никой не пипа хазарта

19

Анонимен

преди 5 години

Хората разработили продукт който буквално разбива пазара и е по-безвреден, вложили са в това години труд, мисъл и над три милиарда долара, а банковите обирджии смеевски и банкянския еднокнижник, дремят, крадат и прокарват лобистки закончета и наредбички. Явно толкова има в ченгесарските им празни ***. Да направи хийтс за мерелин, тлъстака тотаджийски.

18

Анонимен

преди 5 години

По БНТ преди 10-15 години имаше реклама кво му плащаш 500 лв. 1 калашник. Съжалявам, че спряха рекламата.

17

Ели

преди 5 години

Може ли такива глупости?Това ли ви е най-големият проблем?Цигарите и алкохола са лукс.Но ток, вода, парно са необходимост.Вие вижте неправилните сметки за топла вода и парно.Да не говорим, че шефовете на фирмите за смет през 5 г. си купуват бентлита, което значи, че това са пари ограбени от НАС.От цигари и алкохол можеш да се откажеш - това е личен избор.Вместо да дадете отговор, защо БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ ДОСТЪП ДО ЕВТИНИЯ ТОК ОТ КОЗЛУДУЙ и плащат скъп - ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ, а не тъпит"е ви фасов

16

Анонимен

преди 5 години

В БСП е пълно с наркомани и пияндета и затова си защитават стоката.

15

баба мара

преди 5 години

бсп да не се обажда изобщо кои ни вкара в нато и ес без референдум сега сте сезагрижили за цигарите и бирата не виждате ли по тв хората с козите нямат зьбив устата си хаиде стига вече

14

Анонимен

преди 5 години

Значи марихуаната я забраняват, а тютюна не е забранен, облага се с данъци и се печели от здравето на хората . Марихуаната помага за болките от тежката форма на рак , стрес , а цигарите причиняват рак.Държавата поощрява рака .

13

Анонимен

преди 5 години

Нали знаете КОЙ държи тютюневия бизнес в България? Сега изведнъж се появяват някви си Филип Морис с нов иновативен продукт. Конкуренция по Български. После се питайте що намалявали чуждите инвестиции в България. Само за инфо - heets са 4 лева в Сърбия, имате право да пренесете 4 стека.

12

Анонимен

преди 5 години

Вместо да намалят акциза на електронните цигари, че са по малко вредни. Те насърчават хората да се тровят с катран. В електронните цигари няма катран там има чист никотин. Очевидно се стараят да ни унищожат, но ние все още се държим въпреки управленските напъни.

11

Анонимен

преди 5 години

Ше ми въвеждат те "задължителна" казарма! Кой ше си мръдне пръста за тая мафия, бе? нали като взема калашника, първо ше вляза в баМката ве !

10

....

преди 5 години

Тия са за бесилото, или поне управа, която мисли само как да взима от народа, без да се интересува от негативите, които ще последват друго не заслужава! Бюджета щял да загуби от това, че много хора преминали на многократно по-безвреден продукт и за това вдигат данъка, за да го откажат и да си пуши ония отрови! Нема така държава с толко прости *** селски управници!

9

KKKK

преди 5 години

По големи ***,крадци от герберите -НЯМА!!!По здравословното трябва да е по скъпо??????

8

Анонимен

преди 5 години

ZABRANA PALNA ZA ZIGARITE I ALKOHOLA TOVA ISKA NARODA.

7

Анонимен

преди 5 години

Кога ше има акциз за чешмяната вода, защото да купувам "трапезна" не е изгодно ?пп. В Испания удари баМките с данък, от който ще плащат пенсиите, тук обаче "болен здрав носи". *** ши баната държава...

6

!!!

преди 5 години

ОСТАВКА!!! Най-бедната държава в ЕС, с 50% население около прага на бедност, а тия мухловци мислят само как да вдигат налозите!

5

Анонимен

преди 5 години

"Според вносителите от ГЕРБ промяната се налага заради загубите в бюджета, тъй като нагреваемите цигари са със значително по-нисък акциз от конвенционалните, а търсенето им главоломно е нараснало."А тези загуби в бюджета са следствие от чия политика са? От тази на ГЕРБ! Акцизът не се вдига сам!

4

Анонимен

преди 5 години

Корпулентния нагъл тлъстак, тотаджийския мазньоч, явно много са му са му спаднали продажбите. Не му стига банката, завода в Ловеч, един окраден фонд и още доста други неща. Но идвала чyмa по cвинeтe,а решението е само едно, евтаназия.

3

Анонимен

преди 5 години

Е сега пък, и без бира може - вода има.

2

Анонимен

преди 5 години

Пълна пародия.По-лобистки парламент надали сме имали.Вдига акциза на бездимните цигари, постоянно пробутват и отмяната на пушенето на закрито... Обаче има разни нещица за търкане, дето си се продават масово и никой не ги и пипа.

1

Бирено мече

преди 5 години

ААААААА НЕ!!! САМО НЕ МИ БАРАЙТЕ БИРИЧКАТА АЛООООУ !!!!!