19

Анонимен

преди 5 години

Че си държиме парите у Румъния и там че се разпащаме с пари в брой и че си търгуваме контрабандни нещица оди си гледай магнолиите ти ще ми казваш какво, каде, как и колко комунизъма свърши бе ***. И си намали заплатите на деп0татите, че плюскат много, а работа не вършат.

18

Българофил

преди 5 години

Мразя продажни рубладжии да се наричат Българи

17

един друг

преди 5 години

до 14 ставам в 5. В 6 докато отивам към работа минавам покрай 2 магазина. Още от сутринта на масите отпред - алкохолици. На обед като мина от там - пак отпред пият алкохолици. Следобед - същата работа. Изобщо тези маси не ги виждам празни - и доста хора се изреждат там. Наречи ме както си щеш, но 5 пари не давам дали подобни хора ще ги бъде и един ден повече. Живея в затънтена провинция, но дори тук всеки който има желание да работи няма да гладува. Ама пуст му алкохол и мързел...

16

Анонимен

преди 5 години

Отивам до магазин зора оглеждам хладилник ел.пе4ка и пералня. Наобикалят ме магазинерките и ми предлагат кредит. Казвам им 4е и трите уреда ще ги платя кеш. Сметката излезна към 2000 лв. Спогледаха се като 4е ли са видяли извън земен от шестата раса. Имам кеш и то много щото 10 години работя в бяла държава и заплатата ми е 10 пъти колкото българската. А ел уредите ги купих за мои роднини като подарък. До там са ви докарали другарите като този на фотото 4е нямам думи да го опиша

15

москвич бракма

преди 5 години

Бог да пази България от комунисти !!!!!!!!!

14

рубла - капут

преди 5 години

Най добрия комунист е мъртвия

13

Слава Украйна

преди 5 години

Винаги когато комунистите са на власт България фалира факт неоспорим

12

Анонимен

преди 5 години

До Хасфалт да точно така ама кой да ни чуе. И банкерите са като журналистите и телевизиите ни - услужливи към власта.

11

до 9

преди 5 години

Възрастните хора живеят много зле.Повечето от колегите ми пестят от храна и дрехи за да могат да отгледат 1 дете или да отидат на море за седмица през лятото.През останалото време-банички и на акция в билата ако има намаление.Курортите събират 500 хиляди максимум.В Бг има 7 милиона.Ти говориш за 5% от населението.Аз за останалите 95.И ..не съм ти брато,нещо много братя станахме.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Абе *** , ти на село ходил ли си , или си мислиш че България е само София

9

Анонимен

преди 5 години

***, абсолютен, той борец с контрабанда, смях!Вижте Лукойл, единствената губеща рафинерия в света, заради нея ГЕРБ изби дребните търговци.Булгартабак на Пеевски, неговите контрабандни цигари са облечени с фалшиви- истински бандероли!Алкохола и кингтабакос на пещерняците и Цеко Минев и там Батак.Идете в Столипиново и ще намерите цигари колкото искаш.Пак се мъчи да лъже Брюксел, но вече никой не му вярва!

8

Анонимен

преди 5 години

Баба ти и дедо ти умират.

7

Анонимен

преди 5 години

Всичко ще се купува само от наш'те ора с пари през наш'те банки. Другите да се омитат подир КТБ.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен До 6...Е, оля се, брато! Кой пък умира в мизерия...?! Нещо...не си в час - курортите - пълни, заведенията - пълни, магистралите и улиците - и те...Умират от глад тия, които не са възпитали в потомството си чувство за дълг и признателност...Е - проблемът си е техен!

5

Башка Луд

преди 5 години

Всички плащания през банките, нищо да не се плаща кеш!А ще ни посочите ли и "правилната" банка?Никаква контрабанда...без да се отчита през партийната каса!Никакъв сив бизнес!Само наши фирми, другите-фалит!

4

Анонимен

преди 5 години

От 5 000 лв нагоре ще се разплащаме с контрабанда щом не може с пари в брой.

3

Анонимен

преди 5 години

Не знам малко като на Китай по времето на Мао ми прилича.Вождовете громят врагът по всички фронтове отбелязват някакви фамозни успехи,бележат страхотни ръстове с 10'20'50 и повече процента а реалноста е че хората умират от мизерия или се чудят как да избягат в някоя нормална държава.

2

Анонимен

преди 5 години

Къпете се, ора, къпете се!

1

Хасфалт

преди 5 години

Банките трябва да печелят! Даже да им даваме лихва ако имаме депозит, най-добре! Браво