140

Много хитро

преди 5 години

Държава, която произвежда само 8% от БВП на САЩ надхитрила нейния ръководител. Вервайте другари.

139

Русия в изолация

преди 5 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

138

Фродо Бегинс

преди 5 години

само така! наше монче си, волдемар

137

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

300 думи текст в който нема една дума по темата, а лично мнение в есеистичен вид и продуктово позициониране на книга. Путин е хитър и ловък щото е такъв, точно както кардашианите са известни щото са известни. тръмп почеша всички зад врата за един месец, и вече като мурджовци седят и чакат да им метне комат хлебец. а той незнайно защо мъкне кофа вазелин, като истински бизнесмен.

136

Надхитряване

преди 5 години

Путин успя да надхитри Тръмп?!? На Путин му беше обещано , че ще намали продажбата на руска газ за Европа, а е много вероятно и под натиска на Тръмп Германия да се откаже от Северен Поток-2. Американците имат излишък от газ , която ще изнасят за ЕС. В предвид на това, че Русия се храни основно от газ и нефт - доходите ще спаднат. Голямо надхитряване няма що.

135

Анонимен

преди 5 години

ами аз лично не харесвам нито тръмп, нито путин, но тази статия мина всякакви граници. толкова празни думи и нищо! кой кого е надхитрил, какво точно са си казали, не се знае. не знам какво точно сте очаквали - да играят канадска борба? единият да плаче, а другият да го успокоява ли? тръмп се занимава с икономиката на сащ и е в обтегнати отношения с китай, канада и ес. въобще не иска да се кара с русия. при русия е обратното, трябва им вакуум без намеса от сащ. редно и логично е да си говорят.

134

Анонимен

преди 5 години

Оранжевия kлоун е пълен ***. Хем врещи срещу европа, че прави бизнес с русия и видиш ли, той ни бил пазел от лошата русия. Хем по скъп му е путин, отколкото естествените съюзници на сащ. Този или е тотално сбъркан, или е силно облъчен, или го държат с нещо много голямо.

133

Анонимен

преди 5 години

Te zatova se i bori Rusiq vsichki dyrjavi ravnopostaveni ako Rusiq e pariii typoto BG kvo e kochinariii

132

Анонимен

преди 5 години

Sreschtata e polezna no na neq nqma podpisan nikakyv dokument.Rezultatyt ot neq e kolkoto i rezultatyt ot drugata s Kim.Zaschto se pischti neistovo?Soroska rabota.

131

ognyanz

преди 5 години

"годините на успешна изолация на една държава парий идват към тъжен и доста непредсказуем край".Русия - държава парий? А на запад са аристократите, така ли? Това е мислене от времето на Студената война. На западните политици (особено тези в САЩ) им предстои да си коригират отношението към Русия и да приемат по-реална оценка. Въпрос на време.

130

сдсфжсджсд

преди 5 години

И наистина, вероятно ще минат дни, седмици или месеци, докато разберем какви отстъпки е направил всъщност Тръмп на Путин - E как разбрахте, че го е надхитрил? То никой не знае за какво са говорили, стига пропаганда. Как пък са проникнали в демократичната система на САЩ дайте подробности де. Защо не пишете, че някакви руснаци купили реклами във фейсбук за няколко стотин долара и това е всичко.

129

Анонимен

преди 5 години

В света има 3 държави- Америка,Русия и останалите.

128

Анонимен

преди 5 години

Продължавайте с долната анти-Тръмп пропаганда и Путино-фобската параноя, либерални тролчета. Само, че след 2г. Тръмп пак ще е президент, и пак ще е на среща с Путин. А вашите господари ще са назад с няколко стотин милиона долара..!!

127

Паметлив

преди 5 години

Тръмп се е съдил безброй пъти и е спечелил почти всички дела или е постигнал задоволяващ го резултат!Изпечен мошеник от класа.Бих казал,че е даже по-опасен за Русия,отколкото беззъбата ку.ч.ка Хилъри.Но от друга страна с него може да се сключват сделки,ако са достатъчно умни да не се прецакат.

126

Факт

преди 5 години

САЩ и Западът имаха две възможности да оцелеят в конкурентната битка с бързо развиващите се Китай и др.страни от Третия свят.Първия беше да смачкат Русия,а после да подчинят беззащитния вече Китай.Втория-да се съюзят с Русия срещу Китай(както навремето се съюзиха с Китай срещу СССР).Демократите и шефа им Сорос избраха първия начин,което се оказа сериозна грешка-не само не събориха Русия,ами направиха Китай още по-силен с евтините руски суровини!Сега Тръмп(Ротшилд) променят играта,да видим как т

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 144"един полезен ид...т да му върши работа " ...... ти си уникален. Тази комбинация от думи те поставя до титаните на човешката мисъл.

124

Ти да видиш

преди 5 години

До Тровят с подсладител....Нашественики отровили билиони люди с подсластители...А радние отровили билиони люди с бояршники и парцуце

123

Опит черной есть

преди 5 години

Експерти провете пожалуйста резултати все встречи в Финладния.Отровили Леонид Брежнев.НАчала наглая анти советская афганская война..наркомани от Москва потом продали без денги вся восточная Европа.НАркоман Елцин разрушил нагло Советскии союз..

122

Анонимен

преди 5 години

...Тръмп съвсем не глупав и всичко което се случва не е случайно...Напротив, ако глупостта имаше крила, той нямаше да каца на земята. А за случайно - не е случайно, на този пост го монтира едрият американски капитал, който си избра един полезен ид...т да му върши мръсната работа.

121

Тровят с подсладител

преди 5 години

Нашественики отровили билиони люди с подсластители .После пси препрограмироване внушили острая конфронтация - цел внедрение на жестоко вредние анти климатичние оружия в том числе новие радари,сонари,дигитално терористичная техника с голограмное управление.Уже превратили билион водители на автомобили в опасние недопустимие анти земние враги/уврежают земля с автомобилние сканерие белие високовдрение. днем и ночу.