6

dmx

преди 5 години

Много добра идея, ама са няколко в едно - иновация, нарушаване на правилата и данъчно мошеничество. Като Убер. И това е само върха на айсберга. Всички дигитални компании са американски и не плащат никакви данъци, защото такива като Юнкер са им подготвили вратички. ЕС няма нито една значима интернет компания и вече е дигитален роб на САЩ.

5

пецата

преди 5 години

добра си е платформата но ес защитава конкурента букинг.ком защото е холандска, освен това аирбнб се ориентира повече на частни апартаменти от колкото на хотели което основно е направление на букинг ,това допълнително допринася за сивата икономика и още повече дразни чиновниците

4

nekoj

преди 5 години

Booking са много по добри! Тези се опитват наистина да хитруват за сметка на клиентите... Не можеш да разчиташ на тях - може в последния момент да ти се обадят че канселират резервацията, да се наложи да вземеш каквото ти попадне и на каквато цена го има, а те след 2 седмици може би ще ти върнат парите!

3

Анонимен.

преди 5 години

Еврозелките и бюрократите искат да посегнат на нещо, което функционира доста добре.

2

Анонимен

преди 5 години

малко са тарикати airbnb.Преди година точно ги ползвах, резервираш, става нещо, отказваш се, ако е малко преди почивката, наемодателя взима някой лев, airbnb нищо. Ако изкочи по-добра квартира отказваш едната и взимаш другата.Сега ако са минали 48 часа от резервацията, сайтът взима парите, пък ти ако искаш се отказвай :) На 440лв от спането за следващата почивка, 60 са за тях.Nice, a?

1

Ха-ха

преди 5 години

Бе я си... Полудяват монополистите и подчинената им Европейска комисия, когато им се поизплъзне контрола над доходни бизнеси като коли или жилища под наем. Обаче с новите комуникации, това е бъдещето. Дано скоро излезе апликация за директно купуване на храни от производителите. Посредниците алчни да го дуууууат!