20

Деница

преди 5 години

Хората от българските бизнеси приличат на персонажите от картината на Данте Ад хаха не, благодаря

19

Ани

преди 5 години

Кой образован човек реалист ще си хаби стажа и живота за да работи в българия и да му тровят нврвите и да бавят заплатитеНякой мазохист

18

Анонимен

преди 5 години

За 800лв заплата ще им позволя само да ме питат какво обичам да правя

17

Анонимен

преди 5 години

Само физика е образование ,всичко друго е обществена работа или не-наука.

16

Анонимен

преди 5 години

Работодателите да не изпитват, ами да дават по- големи заплати, като искат служители.

15

Анонимен

преди 5 години

Инженерите във Висшите Технически Училища в Германия или там където командва бизнеса математика учат математика малко в рамките на 16-18кредита.. А в баш Техническите Университети Аахен , Дармщад и Дрезден и др.. учат математика яко в рамките на 28-30кредита.. Бизнеса само вреди на образованието..

14

Анонимен

преди 5 години

То в бг остана само тиньоч...

13

Анонимен

преди 5 години

Т.Е. всеки студент с татко бизнесмен ще има човек в изпитната комисия. Отново едно много недомислено предложение. А бизнеса от своя страна ще наема ли на,базата,на оценка или ще продължава да прави интервюта? И следващия въпрос е...... а образователните програми ще се променят ли за да отговорят на търсеното от бизнеса или бизнеса ще трябва,да,се нагажда към образованието (хахаха)

12

Анонимен

преди 5 години

Бг бизнеса да са обеси хаха с тия заплати не мое се снимате с мене

11

Селски бизнесмен

преди 5 години

Язе съм у бизнеса! Мое ли да си изпитвам конкуренцията, мола. Па и са убави студентките ми се чини

10

Бож.

преди 5 години

А тия работодатели,от бизнеса- тях кой ги е изпитвал,кой ги призна за специалисти и всички ли имат дипломи по специалността? Или щом "Партията" ги е признала,всичко е наред така ли?

9

академичен напън

преди 5 години

Дъртите държавни кадри се напъват да мислят. До тук туй чудо измъдриха. Да повишат качеството и да разкарат некадърните преподаватели ще им хрумне последно, след около още 15-20 години

8

Анонимен

преди 5 години

Университетите никога не могат да разберат с Бизнеса. Дори има цяла научна теория защо не могат да се разберат. Защото универистета те готви за 50г. напред. а целите на бизнаса са 3-5години напред Затова в Германия са направили освен Университети и Висши Училища ФахХохШулета.. Където командват бизнеса и общините.. Всички преподаватели в тези училища са работещи в бизнеса и индустрията

7

Глупости

преди 5 години

Кой бизнес ще ги изпитва, а кой бизнес ще ги взема на работа ? Що не вземат да се явят на едно интервю за работа, а?

6

И не само това!

преди 5 години

Мани студентите! Аз предлагам Народът с референдум да определя заплатите на депутатите и конституционно да им се забрани да си измислят каквито им скимне заплати!

5

Студент

преди 5 години

Аз имам идея като завърша и да развивам собествен бизнес, дайте името на този с идеята и да го обесим на някой убичен стълб щял да ни изпитва .

4

Анонимен

преди 5 години

Ах, да! Защото пък "представителите на бизнеса" са много грамотни! Всичките мутри облякоха костюми и се нарекоха бизнесмени.

3

защо нема да стане

преди 5 години

Много хубаво чак сега се сетиха, че нещо трябва да се направи, но при толкова много държавни университети просто няма как да се подобри положението. Първо орежете броя на хранилките и после всякакви екстравагантни идеи. Това с "бизнеса в комисиите" може и да се ос.ере здраво

2

zeus

преди 5 години

Бизнеса е в пълното си право да изпитва студентите...ако плати поне половината разноски по следването им ;)

1

корупция

преди 5 години

хахахах, в БСУ където купуването на изпити е редовна практика, питайте г-жа П. Георгиева :)