162

Анонимен

преди 5 години

масов протест трябва против наглата политическа напаст, самозабравили се хрантутници

161

До 174

преди 5 години

То понеже Босия е най-светъл пример за подражание!

160

Анонимен

преди 5 години

До последен щурмСлед Босия остава една безкритична, зомбирана, апатична маса- сегашните млади, които не стават за нищо, освен да тракат по клавиатурата и да си бъркат в носа.

159

А стига бе!

преди 5 години

Стига бе, Кольо, пак ли ти промениха партийното поръчение?!

158

До Жеко

преди 5 години

Да дадем път на младите ли? Ние като бяхме млади, кой ни даде път? Сами се борихме за всичко- протести, митинги, палаткови лагери, студентите бяха на гребена на вълната, будни, дейни, нахъсаниКакво правят твоите млади днес? Къде е борбата, бунтът им за по- добър живот, за промяна? Чакат да им подарят средно образование, подаряват им дипломи за виШУ и после ги настаняват на готова работа, без да си помръднат пръста.Някогашните млади емигрираха разочаровани. Останаха последни мохикани като Босия

157

последен щурм

преди 5 години

Босия не му пука за големи акули, неговата песен е изпята, не виждаш ли че едвам крета, това е последната му битка за България.

156

Босия

преди 5 години

Не е вярно другари всичко тва е манипулация. Аз обичам да гладувам затова съм и бос. Моля да ме цитират а и още нещо. Мамул от царевица за съдията на Франция - Хърватия.

155

научна фантастика

преди 5 години

До Анонимен: Борисов пада от власт до края на годината!Радвам се, че има почитатели на научната фантастика. Хайде сега прочети и "Капитала", та белким нещо разбереш от живота.

154

Жеко

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАЮпитата не са млади. И едно време не бяха от най-младите. Тази държава е задръстена от пасивни дъртаци.

153

Анонимен

преди 5 години

Ще се опариш Босия.Не мъти водата и не засягай интереси на големите акули в БГ.Може внезапно да се разболееш,или да ти случи неприятен инцидент.

152

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До ЖекоНалиги видяхме юпита-та... - по-крадливи и от комунистите...

151

ьздж

преди 5 години

Разбра се вече КОЙ е спонсор на Босия!! И него го употребиха ***, зомбираха го и сега го пуснаха в услуга на преЦедента-вече иска преЦедентска република цървула смотан!!

150

непАлачи Бустане

преди 5 години

верно ли че на Буда му връчили еднопосочен билет за вертикален полет към вилата на Мишо Алото и Ваньо Пивото

149

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе Борисов,а герберите трябва да паднат,защото ако стоим и гледаме безучастно как сме избивани един след друг,няма да остане никой,всеки се страхува и се е свил,но утре той ще бъде следващата жертва,докато се извърши пълен геноцид на тази територия.

148

Жеко

преди 5 години

Дайте малко път на младите. 30 години едни и същи склерози правят политическия театър в България. Във Франция вече дойде Макрон. А в България още сричаме наредбите на Априлския пленум от 1956 г.

147

Животът е прекрасен!

преди 5 години

РК изпя.....по асвалта тичам боса...бат Коко, не се оставай да ти озерът стъпките. тези които най-много те потупват-те най много лапат от бюрекатегли им една майна и се залови за изпитаното оръжие:"Бой по Пръцамента с Домати сорт Биволско сърце"

146

Анонимен

преди 5 години

Борисов пада от власт до края на годината!

145

Шопо

преди 5 години

Да цензурирате нещо,а ? Става въпрос за Елк@ Константинова не ***

144

Анонимен

преди 5 години

Босия ще умре от глад, а бай *** ще си го премести в левия

143

Анонимен

преди 5 години

https://ciela.net/svobodna-zona-darjaven-vestnik/issue/3437/unofficialсамо че тази Белинда е имала фирма в бг.