34

Морски

преди 5 години

Борисов е престъпник и трябва да бъде съден за геноцид срещу българския народ!

33

Анонимен

преди 5 години

е.. как Тиквата тр.да се целуне ръката на новия султан

32

Анонимен

преди 5 години

Нашата *** сън не е спал да изпрати първи поздравления! Много мразя мазните натегачи. Те обикновено са темерути в къщи, за компенсация на унижението навън!

31

хаха

преди 5 години

Сън не е спал наш мутрагеньо само и само да поздрави султан Ердоган!

30

Анонимен

преди 5 години

Борисов хубаво поздрави Ердоган, амаНИЩО НЕ КАЗВА ЗА *** В БОТЕВГРАД, ДЕТО НАПАДАТ С КАМЪНИ ПОЛИЦИЯТА, Т.Е. ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НЕГОВАТА ВЛАСТ.*** мекотело!

29

Анонимен

преди 5 години

Турският султан явно ще стане пожизнен,а може и наследствен,когато мнозинството от избиратели е с интелект на пуйка регресът е осигурен......Трагедията е,че за нас май се отнася същото.....

28

До Кутев

преди 5 години

Добре се, шефе, все искаш от нас да сме перфектни, ама помогни и ти малко, де!Ердоган е приятел на Путин. Освен това се противопоставя на ЕС и на НАТО. А сега пък Борисов поздравява Ердоган, но самия Борисов трябва да го плюем. Еми объркано е!Хайде и вие отгоре вземете да давате смислени опорни точки! Все нас ни обвинявате за противоречиви коментари, ама никаква яснота не давате!И хладилникът бръмчи като багер, толкова ли не могат да се намерят 50 лева да го оправят, да работим като бели хора

27

Анонимен

преди 5 години

Всички "парле-ву тюрк" (Parlez-vous turc). :)'Айде, бай-бай'

26

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е лидер а не мижитурка

25

Мен

преди 5 години

Кой ще превежда от Банкянски?

24

Рошавата мида

преди 5 години

Илитерата Тиквун Бацев Кратунов има и сбъркан словоред , за изказа - без коментар !!!!

23

до 24

преди 5 години

Само ОДОБРЕНИТЕ от Фъшкиятон и Дриксел кандидати печелят в "честни, демократични, легални" избори.

22

СИК

преди 5 години

Досега добре поработиха. България загуби Южен поток и Белене, а на тяхно място се появиха Турски поток и турски АЕЦ. Боко е национален предател какъвто никога не е имало в историята ни. Дори предателя на Левски бледнее пред Тиквата от СИК.

21

Анонимен

преди 5 години

Защо ние българите не си ползваме целия ток от АЕЦ козлодуй, а в микса от ел. енергията участва малък дял от тока, в същото време този ток, който струва стотинка и половина на киловат се продова-подарява на Турция, а ние плащаме скъп ток от фотоволтаиците и вецовете на дупетатите и техните спонсори?Защо ние нямаме достъп да си купуваме само ток от Козлодуй, нали трябва условията да са пазарни а не командно диктаторски?

20

21

преди 5 години

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ "ДОБРОДЪВЕСТНИ" ТРУЖЕНИЦИ ОТ ТУХЛАРНА "ГРАНТАДЖИЙСКА ПОБЕДА 6".

19

баба мара

преди 5 години

султаньт си работи в бьлгария и без вас тои командва балканите какво симислите че като влязат в нато и ес няма да има влияние ами нали мудадоххте вьзможност да натиска копчета на газта вие ни натресохте тазизависимост да бьдем изнудвани от сутрин до вечер малко ни беше 500 години

18

Бай Иван

преди 5 години

Най-вероятно гьотверен първи поздравява ,да им е честито на комшиите ,сега айшетата дето идваха като студентки тука да се е.ат на воля ,живота им там ще стане ад,както и за алкохолизираните тука мъже студенти ;) !!!

17

Анонимен

преди 5 години

Фалшивите избори в Турция получават братски поздрав от България

16

Дядо Петър

преди 5 години

Този безгръбначен вентилатор за пореден път показа, че това, което най-много му се отдава, е ДА СЛУГУВА.След като пази бай ви Тошо и Царо, сега се мъчи да слугува на четири господаря - ЕС, Тръмп, ЛилиПутин и Ердоган. И независимо от габаритите на съответните му части, рано или късно ще се сгромоляса от четирите стола, на които се опитва да седи.А че безкрайно завижда на турския диктатор е видно и от самолет - пълен кеф никой да не ти вика под прозорците, а опозицията - в пандиза.

15

Православен

преди 5 години

Мутрата е харизал Кърджали на султана!