15

Антон

преди 5 години

Та значи гениалната мярка е да врътнат на някой полигон 2-3 поднасяния в контролирана среда, и хоп готово жертвите ще намалеят. Смях смях смях.Втълпете на *** да кара що годе според правилата, да не изпада в ситуации където колата ще поднесе, *** да не се впряга че някой кара по-бързо или е с по-хубава кола и умишлено дс му пречи, Оправете безумните ограничения, накарайте кат да глобавя поголовно грубите нарушител и нещата ще си дойдат постепенно на мястото. Дрифт,каскади, идеална права......

14

Анонимен

преди 5 години

Ива Русинова е любовница на мошеника и измамник Волен Василев, който завлича хората с 5 цифрени суми за тунинг и си оставя ръцете по атвомобилите, които е започнал! Тази е девойка с добри форми и посредствени дрифтърски способности, докарва го откъм разголване и въртене на долната част на гърба, която е наистина с апетитна форма, не може да се отрече, но дотам!

13

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали за всички, но поне за тези дето летят с бусовете да у задължително.

12

до прежния

преди 5 години

Народът го е казал " На лош шофьор - издислав му е виновен"

11

123

преди 5 години

Хубаво девйче, а и е запалена по дрифт-а, зает съм вече обаче.

10

zeus

преди 5 години

"Автопилот" обикновено означава автоматична система при превозните средства, служеща за следване на курса без намесата на човек. Каката е автомобилен пилот ;)

9

Анонимен

преди 5 години

Ива Русинова е мутреса и продажно мурве!

8

мераклия

преди 5 години

Няма ли порно клип с момата автопилот?

7

Анонимен

преди 5 години

То това си ги имаше едно време в СБА много добро предложение че аман от инструктори които гледат само парите за кормуване да вземат А между другото ромите къде се обучават за шофьори

6

рено меган любовник

преди 5 години

Като поднесе колата, натискам спирачките, затварям очите и моето вълшебно рено спира само, само кинефи като ауди, мерцедес, бмв и опел катастрофират! Купувайте си френски коли и всичко ще е наред!!

5

Анонимен

преди 5 години

Много хубава девойка :)

4

Лада 2107

преди 5 години

Яко газ в завоя, обратно навивам волана и с вратите настрани!

3

123

преди 5 години

Права е. Дрифтът не е лесна работа, докато с енауча колко съм се въртял . Основно на пракинги и разни такива. Но после през зимата като ми е поднасяла колата и няма грижи бърза реакция, която е отработена и е по-лесно. Въпрос на практика и умения (талант). Като нямаш талант е по0добре да си го знаеш и да се съобразяваш с този факт. Идеята не е лоша, но като знам изпълнението какво ще е. С два часа екстремно шофиране, ще си мислят, че са шумахер.

2

Анонимен

преди 5 години

Както казваше Тодор Колев, лека му пръст: "Карай шофьоре, карай си колата, само гледай да не си счупиш главата" :)

1

Анонимен

преди 5 години

КъТ вместо да лови тези които дрифтят в 2 през ноща, сега ще ги обучава.