31

Анонимен

преди 5 години

Неслучайно тези смелчаци ги няма в България. Или поне все още не са ровили на правилното място за да открият останките на първите стъпили тук. :D

30

Анонимен

преди 5 години

Колко е жалка Западна Европа, а и по-зле ще става с деградирането на интелекта у местните жители. Природата празно не търпи.

29

майна

преди 5 години

Тази ''страшна'' организация имала цял опит за убийство! Брех! На всеки мач в България има опит за убийство.

28

Анонимен

преди 5 години

Ще плачат един ден както евреите и ще търся компенсации...

27

Анонимен

преди 5 години

И не само Ангелите, Бандитос, Аутлоус и много други немски групировки които си имат сериозна репутация! Със сигурност не преминават повече от 10 квадратни метра от центъра на дюнерите-дюкяни когато са с гръбните нашивки. Иначе ги чака татарлъ доган кючек!

26

Анонимен

преди 5 години

След години голям рев ще бъде, когато германците оправят милиони мюсюли по концлагерите...

25

Анонимен

преди 5 години

Ах колко са страшни! Даже и с топ и ботъм рокър! Смях на кутийки! Hells Angels ще ги ликвидират за броени минути ако им посегнат над територията! И сега протягали пипала към Швейцария където свички са въоражени при това легално! Пък и били от Турските тайни служби! Пишете едни такива врели некипели сакън в нашата скапана страна е най-сигурно!

24

Да живеееее СУЛТАНА

преди 5 години

Велик е тоя СУЛТАН,това е с да си политик и държавник с топки милеещ за стадото си,за знамето си......майка България вече 140 години чака такъв държавник с топки да се роди..но за голямо съжаление само национални продажници и убийци на стадото си ражда.....да ни е жив и здрав СУЛТАНА

23

Анонимен

преди 5 години

Оправия има, но за сега европейците го играят либерални. Иначе не е трудно тия проблемните да ги съберат, да им изпочупят кокалите и после към анадола.

22

Василев

преди 5 години

Османците имат основна заслуга за това , каквато е немската икономика!Османците се интегрираха в немското общество, защото са работливи и не правят золуми, спазват законите и немското общество само е спечелило от османците!!!Живота е жесток аутсорсингови глобализирани неолиберални селяни прости!!!Агент Лпуди Мърсън!ЦРУ!!!

21

Кратун

преди 5 години

Башибозук Германия. Да ги опаковат и да ги връщат на Ердо да си прави каквото ще.

20

Joko

преди 5 години

Шо им требвеше на швабите фесове в Германия. Може да сте много умни,но не сте прайли оценка на въздействието в дългосрочен пла. Е, те това в резултатут ! Сега ще целувате гювеча на фесовете.

19

хаха

преди 5 години

Турция от поне 10 години НЕ Е ВНОСИТЕЛ, а ИЗНОСИТЕЛ от ток.Вносители са - гърция, македония, сърбия.Проучвай нещата преди да пишеш глупости.

18

ХоХо

преди 5 години

Всичко това е следствие наизкривената пердстава за реалноститеполучена в префарцунените британски прочее университети .....

17

Анонимен

преди 5 години

Да не би да има избори в Турция?

16

хаха

преди 5 години

До Анонимен8Ще ми кажеш ли къде има поне една започната джамия през последните 8-9 години?Джамии се строяха преди това, когато ДПС беше в управлението.Турски поток е 1 от 4 тръби, а планове за турски АЕЦ има от 30 години.

15

Анонимен

преди 5 години

В България са даже 3 и са законни ДПС, ДОСТ и ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОсвен тези видими резултати АЕЦ Козлодуй си изнася тока на безценица в Турция, а ние плащаме на ЧЕЗ-Пазарджик тока от фотоволтаиците на депутатските роднини петдесет пъти по-скъпо от тока на АЕЦ.

13

Анонимен

преди 5 години

До акудТурция е съюзник на Хитлер.

12

Василев

преди 5 години

Германия е велика, еврото стабилно!!!Немската велика индустрия заби смъртоносен кинжал в сърцето на световния финансов център-Лондонското сити и английската икономика и държава избяга от ЕС ,като ловджийска хрътка нахапана от немски ротвайлер!Доналд Тръмп не знае къде се намира, каквито и мита да сложи, не може по никакъв начин да пречупи немското качество!!!Ердоган е кукла на верига на световния финансов капитал!Бати Бойко е велик и се подигра с русофилския *** Румен Радев!Стоунс!ЦРУ!!