73

Анонимен

преди 5 години

"Нервен"... по-скоро предобрил клиент :D Селска мутра

72

Обективен

преди 5 години

С уговорката, че не съм адвокат на никого. "Ножаря" не посегна сериозно. От клипа се вижда, че е по бърз и по подготвен. Замаха бе по скоро сплашващ. Нямаше устрема за да прободе опонента си. Направи ми впечатление обаче траекторията. Необичайна и КАТОГЕРОЧНО става дума за подготвен боец. Ножа бе готов да влезе в подключицата, там където има една аорта.

71

Max

преди 5 години

Както беше написал един колега "Щом гей парада е по-голям от парада на армията, това не е държава"

70

Анонимен

преди 5 години

Мислех да се прибирам за почивка на лято.. Но ще пропусна.. Тя държавата е изчезнала!! Добре че смених поданство та да нямам общо с тоя дивашки коптор!!

69

Анонимен

преди 5 години

Еволюцията на българина се срина до ниво индианец! не много по зле е

68

Анонимен

преди 5 години

В България няма закон който да забранява, носенето на хладно оръжие. Може да си с 40см нож като на рамбо на кръстта, цял ден, и полицията няма право да ти каже нищо.

67

Офф

преди 5 години

Ножа е прекален. И напълно ненужен. "Охранителя" бе 30% по лек. Ама има и дразнители... запушил паркинга на блока. Викам мръдни. Той ми вика - ела ми наблизо да ми го кажеш. После плаче на полицията. Защо бе?! 20 сантиметра по нисък, 50 кг по лек и ме вика да му го кажа отблизо. Та, понякога си има такива едни досадни дето те изкарват от нерви.

66

Киро кардана

преди 5 години

Това си е направо опит за убийство!!!И каква в тази охрана без оръжие?Ами този можеше да изтрепе сумати народ и охраната щеше да гледа само..Охранлтеля трябваше да е с огнестрелно оръжие и тоз шопарр що си извади ножа трябваше да има най -малко пробойна в единия крак....и след това съден за опит за убийство и да изплаща яко кинти на охранителя...,но все пак е БГ след 72 часа е навън ако изобщо е задържан..

65

Мазния

преди 5 години

Само като го видиш с чантичката на врата и джапанките в мола, и на човек му става ясно че тук не става въпрос за нормален гражданин живеещ в 21 век , а за неандерталец с IQ<30

64

2ра поправка

преди 5 години

Трябва закупуването, притежанието и носенето на оръжие да стане като в САЩ, т.е. свободно и основно човешко право по конституция!

63

Saki

преди 5 години

Тоя утре ще скочи с ножа,ако някой му спре на "частното" паркомясто или го засече с колата или се бутне без да иска в жена му. Въпрос на време е да наръга някой, той го желае. И ще наръга някой по малък от него,защото все пак е пълен страхливец по характер.

62

111

преди 5 години

А чухте ли как някаква вика "Мани го бе"??!! За жалост цели семейства има такива в БГ и то с деца, които ще попият от родителския пример. Плаче ми се, жална ни майка...

61

Анонимен

преди 5 години

Добре че на всеки в джоба вече има по една камера с висока резолюция, че ако трябва да се разчита на охранителните камери в моловете, нищо нямаше да се види.

60

пижо, пенда и дженда

преди 5 години

явно все още не всички са ***!!

59

Анонимен

преди 5 години

Вчера пътувах от Гърция към България и се замислих. Видях няколко каруци с интегрирани бъкгари в нах-голямото движение по е79. Някакви надрусани батки профучаваха покрай колоната и се опитваха да изблъскат колите в канала. Това е характерно за определени места като Факултето! Цялата държава е един голям Факултет! Отврат е! Мисля, че цялата интелигенция е напуснала и е останала утайката!

58

Анонимен

преди 5 години

"този с ножа щеше да разбере че не се вади нож, ако няма да го ползваш"Така замахна с ножа, че няма съмнения че го ползва. Оня ако не се беше дръпнал, сега щеше да е в Пирогов.

57

Хасфалт

преди 5 години

Не размера на наказанието е възспирателен, а страхът от неизбежността на изпълнението на наказанието! Поне така би трябвало да е...

56

Анонимен

преди 5 години

В Америка охранителите първо щаха да го проснат на пода с 9мм в черепа и после да гледат това в ръката нож ли е, пистолет ли е, граната ли е?

55

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Вади нож и посяга.Опит за убийство.Минимум 10 г.Ама стига да има някой да му ги даде.

54

DL

преди 5 години

Еволюцията на българина се срина до ниво индианец!