34

Анонимен

преди 6 години

Европа се очертава да купува руска газ от Турция на условия които Турция определя, затова господарите от Брюксел командироваха васала Борисов в Москва да проси за някакъв директен газопровод подобвно на Южен Поток, но там го изгледаха студено, показаха му среден пръст и го изпратиха с празна торбичка.

33

Ала_Бала

преди 6 години

Не забравяйте, че в китайските учебници се изучава: " Корея е нашият Фатерланд " Когато се говори със Северна Корея се разбира Китай. Да му мисли гейска Европа, която се занимава с Истамбулската конвенция.

32

Анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун подписа с Тръмп, аБойко се разходи да види Путин и да си кажат здрасти

31

Анонимен

преди 6 години

Скоро Корея ще е новия голям съюзник на САЩ и ще контрира Китай ,който се въвлече в анти американизъм .САЩ просто ще изсипят злато над обединена Корея и ще видим поредното икономическо чудо .Безспорен успех на американската дипломация.

30

Анонимен

преди 6 години

Ако не е Америка комунизмът вече щеше да е обхванал целия свят.

29

Анонимен

преди 6 години

Този го натиснаха Китай и Русия, сега като му свалят санкциите, Русия през там ще започне да внася каквото и е необходимо, а Китай ще намери нова работна ръка и места за заводите си. Нищо по различно от Виетнам.

28

фб

преди 6 години

ким го удариха здраво санкциите,но и вижда колко са напред южна корея, а и е бил в швейцария! там все пак е видял това онова!!но какво може да подпише един заек с една лисица?

27

Анонимен

преди 6 години

Даже и Ким разбра че комунизма няма бъдеще. Санкциите ще останат само за Русия.

26

Анонимен

преди 6 години

Сега да се на слушаме на гениалните оправдания на левундеритее тук :))) От една година чакам този момент...гър гър гър Момчета не разбрахте ли, че от политика НЕ разбирате ...нито от управление. Гледайте си там ткзс и картофите.

25

Анонимен

преди 6 години

Начи правилно ли съм разбрал - срещали се американският и азиятският президент?

24

Бау

преди 6 години

Убеден съм, че го смениха с двойник. Такава рязка промяна няма.

23

Aman

преди 6 години

Обаче, що да казват какво са подписали. Някаква там хартийка историческа... всеобхватна..

22

Анонимен

преди 6 години

Вече в армията на едните ще им дават по 2000 калории - един чувал цвекло, а на другите акаунт за "Counter-strike".

21

Анонимен

преди 6 години

Къде сте кутевисти :))))))))))))) Нали Ким щеше да събаря Америка ??????? хахахахахахаха

20

Анонимен

преди 6 години

много лесно, много бързо и без бой, събу гащите кимчо, барабар с урана, до колкото в действителност го е имало...

19

Анонимен

преди 6 години

Ще подпише , кво ще прави. Гладен, беден наследник на двама откачалки. САЩ отново показаха на света, как се прави голяма политика, когато решат. Браво на целия екип.Както се казва на ушянкитее - унищожаването на САЩ се отлага againn :)))

18

Жоре Кимченунов

преди 6 години

Той и другаря Муамар, а преди това и другаря Саддам, сега и другаря Асад сърбат попарата на вечната дружба с чичко Сам...То не бяха приятелски срещи, взаимни покани и прочее и после килим от бомбички с обеднен уран...Горе-долу и съдбата на другаря Кимчо ще е същата след 5-6 години.

17

Анонимен

преди 6 години

Това е стратегия на Ким, Китай и Русия. Така американците вече няма да имат причина да държат ракетите THAAD в Южна Корея.

16

Кутев

преди 6 години

Дрогари какво се бяхме разбрали да пишете?Такава среща въобщше не се е провела, всичко е измама на световните империалисти за да лъжат трудовите хора по Света. А вие какво пишете?

15

Дърт комунист

преди 6 години

Ким е млад ръководител, опасявам се че американците ще го излъжат !! А и Тръмп няма да е вечен !! След нещо ще дойде друга администрация с други преоритети !! Ако Ким си нареже оръжията това ще бъде края му в дъргосрочен план !! Но не би мирно седяло не би чудо видяло !! Неговите съюзници са Русия и Китай !! Американците са безподобни лицемери !!