24

Веско

преди 6 години

Не знам отде ги копате тия статии и с ква цел ги публикувате. Но самия факт, че се пишат, говори за съществуващо фундаментално противоречие между една от религиите и останалите!

23

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Бог с велика премъдрост е създал различните народи и раси..Не го е създал твоя Бог, а просто си е променили начина и формата на съществуване. Не може нещо което е ВЕЧНО да бъде изначално създадено.

22

Покрустването 866 г

преди 6 години

А забравят или никога не са знаели че Христивнстовото се приема като нова Релиягия още през 3-4 век а у нас стига чак в в 8 век и при това насиствено се налага от Византия тоест дефакто Българския Народ тогава през 866 г. е насилствено християнизирън повече инфо в Уикипедия за Борис 1 под Покръстването пише

21

Анонимен

преди 6 години

Охххх толкова сте прозрачни.Наред със статии как някъв кюнец помогнал на дете , вървят и статии как християнството е лошо.С кеф ще гледам как *** европа гори.

20

До Hafen die Wahrhei

преди 6 години

Да, религиите са простите, чрез тях се управлява стадото. Християнството вече се поизчерпа, загуби ролята си на определящо живота на хората. Повече от 1000 г. то беше водещо в определянето на начина на живот на хората и сега, когато вече те престанаха да се подчиняват се търси друг начин да бъдат подчинени. Затова се подменя населението и се прави ислямизация. Ислямът е следващата доктрина, която трябва да замени християнството за управление на стадото. Когато и той се изчерпа, ще измислят друго

19

сега

преди 6 години

Вън варварите и не желаните бежанци от България...Ц Цв. да си ги прибере в шестте апартамента подарък от мафията.

18

До Мечо

преди 6 години

Именно, защото християнството вече надживя своето средновековие няма смисъл да си навличаме ислям на главите. Тъкмо надраснахме инквизиции и прочие простотии и се поосвободихме от догмите, защо трябва да допускаме в Европа други подобни диваци? Малко ли ни беше средновековието? Още едно ли трябва да изживеем този път с исляма? И защо? Жените колко години се бориха за права и тъкмо ги добиха, сега пак ли в харемите да ги върнат? Не знам нормална жена, а и мъж, които да искат връщане към това.

17

Анонимен

преди 6 години

Православните трябва да бъдат унищожени. Всички злини идват само от православните.

16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Религиите са за обикновените прости хора. Интелигентните, имат други приоритети и не делят хората по пол възгледи и вероизповедание. Интелигентните хора са толерантни към идеите и вижданията на другия, защото не се знае дали утре аз няма да съм на твоето място. Интелигентните хора знаят, че има вечни ценности- доброта, смирение, честност, възвишеност на мисленето и духа.

15

кой

преди 6 години

Откога хората който защитават земята си и живота си от варварите са расисти?явно живеем в времена когато истината е не желана.

14

Мечо

преди 6 години

Явно няма голяма промяна,от средновековието до сега, това е общността ,която гореше инакомислещите на клади, и не търпеше друга религия освен християнството! Разликата е в липсата на така наречената "инквизиция"!!

13

СтатияГигант

преди 6 години

А защо не бъде направено и огледално проучване на мюсулманите относно Християните? Резултатите ще са...зашеметяващи и мажоритарни. Пак изкривени и безцелни статии!

12

Леле

преди 6 години

Значи да забраним християнството, защото било расистко. На такова ми мяза в тая статия. А той ислямът си е фундаментално несъвместим с каквато и да било култура, не само с християнската. По принцип ислям и култура са оксиморони и няма как да бъдат съвместими. И защо само християните да не приемат мюслитата? Вижте в Мианмар как постъпиха с тях. Вижте Китай как ги мачка. Защо не направят такова проучване сред жълтокожите да видим те колко ги приемат? За юдеите, че са най-горемит расисти е вярно.

11

Анонимен

преди 6 години

Като не искате "мюмюни" създавайте семейства и правете деца... Поне се опитайте!

10

DEAD Inc.

преди 6 години

Аз също не вервям в отдвъдното и не снятам, че има "висша сила"... От дупка си излязъл и после пак в дупка ще влезеш, това е цялата философия на живота....Но съм кръстен като бебе и 1000 пъти предпочитам християнството пред оная терорестична религия исляма...

9

Неподатлив 2.0

преди 6 години

Комунизмът прокламираше атеизъм, т.е затъпяване на масите.

8

Анонимен

преди 6 години

Расизмът и неприемането на чуждата култура избуяват най-често сред хората, които се чувстват притиснати до стената по един или друг начин. При самите мюсюлмани има много такива люде, за които религията е последно убежище за проблемите в светския начин на живот, това е всъщност ислямизация на радикалите. Християните не правят изключение, разбира се, но тяхната доктрина се е развивала при други условия при това е исторически по-стара и крайностите й придобиват съвсем друг облик.

7

Анонимен

преди 6 години

Той още Константин Леонтиев е предсказвал какво ще се случи с Европа и как това ще се отрази пагубно на Света. Защото каквото и да си говорим Европа е важната, а не Америка.

6

Анонимен

преди 6 години

Организираната реалност е по-страшна от организираната престъпност.

5

Анонимен

преди 6 години

Християнството е несъвместимо с расизма и навсякъде, където се е установявало е унищожавало всякакъв расизъм. Сега вече, че статията тотално не струва е ясно.Между другото най-расистката религия е именно юдаизма, но по тази тема статия няма да видите. Платените публикации пълнят нечии джобове.