11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Да автомобилът става нестабилен и се усеща как леко се повдига.В момента в който спреш да помпаш газта пак 'каца' Пробвай го някъде ако не вярваш.

10

Ф.С.В.

преди 5 години

Този експерт пропуска нещо което е важно и най вероятно не е бил в такава ситуация- Понеже аз съм бил - ще ви кажа - Когато автомобилът влезе в аквапланинг -ТО това става светкавично и -Какво се получава - Оборотите на двигателя се вдигат неимоверно - Двигателят ще "изреве" - колата все едно е във въздуха- Няма никакъв контрол на кормилото- Ще разберете по това -Запазете спокойствие. Задръжте посоката на кормилото както е било - дръжте газта както е била - това е не повече от 2-секунди

9

Анонимен

преди 5 години

до 7 Олигоофрен, ти влизал ли си в аквапланинг на магистрала със 120 за да знаеш как те извърта даже да си най-трезвения??

8

Анонимен

преди 5 години

до ЖоТочно това се прави..отнема се газта и държиш здраво волана при аквапланинг.И да - Никога не бийте спирчаки в аквапланинг.

7

Анонимен

преди 5 години

Просто карат дрогирани и пияни с около 250-260 и после аквапланинг космосът магистралата и е крива,колата не ги слуша и от десет кладенеца вода.Истината е че не могат да управляват нормално автомобил.Аквапланингът е напълно контролируем при 120-130 км/ч и плавно намаляване при усещане.Който е карал знае какво описвам.Добре,че няма пострадали хора при чалга каскадата преди няколко дни.

6

Невъобразима скорост

преди 5 години

Важното е минку рушвета, да деби за фарове, да сбира рушвети, да се отчита на началника, а той нагоре по веригата и така до баш суджука, или гламара който е актуален в момента.

5

Жо

преди 5 години

До ПипиПРАВА СИ, но при положение, че пътищата ни са такива, каквита са, трябва да знаем каво да правим при локва на пътя.Когато забележим локва в далечината, трябва плавно да намалим скоростта ПРЕДИ да сме стигнали до локвата. След това отпускаме спирачката и държим здраво волана с две ръце, за да не му позволим да "дръпне" в посока към водата.По подобен начин се постъпва и когато забележим заледен участък на пътя.

4

Разбирко

преди 5 години

Ако сте забелязали, всички нови пътища които се пускат в експлоатация са с минимално водоизтичане, шахтички 30х30см на 25 метра. Е няма как да стане отводняването ефикасно. Аквапланинга е заложен капан във всички нови пътища, за това колеги, имайте едно на ум и внимавайте.

3

Kova

преди 5 години

В зависимост от локвата,ако е голяма,със скорост над 130 си пътник.

2

Анонимен

преди 5 години

Каква вода бе, като си се засилил по тия магистали със 200 и без вода ще прелетиш над някоя дупка скоростта навсякъде трябва да се ограничи на 80 на магистралата 90 км/ч който го хванат със превишена скорост 50 000 лв глоба 3 години затвор и 10 годии без книжка ето туй трябва да се направи.

1

Пипи

преди 5 години

Най-важното е пътищата да се строят таса че да няма локви на повърхността на настилката. Нашите пътностроители обаче са над тези дребни правила.