152

Анонимен

преди 6 години

Толкова праволинейна и тъ.па пропаганда, че чак е гнусно когато по този начин те правят на ид.иот.

151

Анонимен

преди 6 години

ами санирането коства по 17000лв/според герб...какво са 4600лв за АЕЦ

150

Анонимен

преди 6 години

Дори пропагандата е елементарна и предназначена за глу.паци. Ако Белене струва по 4500 на всеки българин, умножете 7 млн. българи по 4500 и ще получите, че централата ще струва на българите 31,5 млрд. лв. Това е безумно число. Още повече, че около 3 млрд. вече са вложени и е построена площадката и са купени реакторите. Ако централата се строи от чужд инвеститор и той плати това оборудване само ще си върнем похарчените пари, още повече че не виждам намерения за държавни гаранции.

149

Име

преди 6 години

ало, редакторите, да не искате да кажете на фес. звучи къде по/красиво за гей/апаратчицвите...

148

Име

преди 6 години

какво щастие, че не носим калпак!

147

От чужбина

преди 6 години

Путин иска да го набара гол за 12 милиарда ДОЛАРА български пари!!да си продават ръждясалите бойлери от 1986 година на Китай !!!

146

Анонимен

преди 6 години

Абе как Шрьодер може,а България да не може,нали сме всички в ЕС?Искаме си ЮП и АЕЦ Белене!!!!ИСКАМЕ СИ АЕЦ БЕЛЕНЕ И ЮЖЕН ПОТОК!

145

Тангра

преди 6 години

Елементарна статия ! Фейкнюз!Но то искатда рзтурт пак републиката така че ..

144

Барселона

преди 6 години

Нито е първото нито ще е последното бъркане в нашите джобове.Те така или иначе си бъркат без да знаем.Наистина темата втръсна влачи се вече една купчина време.Нито да я започнеш,нито да оставиш на вятъра похарчените милиарди.Да мислят нали за това сме ги избрали...

143

Ало

преди 6 години

Начев лъже!!!

142

Сиртаки

преди 6 години

Защолъжете хората? Пълни глупости са това, че всеки българин трябва да плати 4 х.лв.за Белене. Тази централа ще ни даде евтин ток за напредък на икономиката и битови нужди.

141

Русия е несигурна

преди 6 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

140

ля ля

преди 6 години

за тези 4600 ако ги дам няма да имам никаква възвращаемост! питам аз кой ме пита мен дали го искам?а и също така с тези спекулации да ходите на кино вие!!!!!

139

АБЕ ЕКСПЕРТ,

преди 6 години

КОЛКО НИ СТРУВАХА "АМЕРИКАНСКИТЕ" МАРИЦИ на които НЕ САМО ПЛАТИХМЕ ЗАЕМИТЕ И ГИ ПРЕВЪРНАХМЕ В ЩАСТЛИВИ СОБСТВЕНИЦИ , но ни загробиха с нав дълг за 11,1 МИЛИАРДА лева?!!Ами колко МИЛИАРДА платихме на БОРИСЛАВОВАТА БАНКА за заемите на ВЕИ-та ??Колко от 80 стотинки за КИЛОВАТ СА ЗАЕМ на ЗЕЛЕНАТА БАНКА на Бориславова ?Над 30% от цената на тока е за ЗЕЛЕНА ЕНЕНРГИЯ!!КАКВА ПАЧКА ПРАВЯТ САМО БИРИСЛАВОВА И НЕЙНИЯ ПРИЯТЕЛ БОРИСОВ щом купуват КРУИЗЕРНИ КОРАБИ за милиарди евра?!БАНДИТСКА ДЪРЖАВ

138

Аз ли съм глупав?

преди 6 години

Стана тя каквато стана. Още един милиард евро са нужни казва човека или 4600лв на човек. Ама аз като сметна 7 милиона по 4600лв ми излизат 32 милиарда лева... Айде да кажеме, че има предвид на всеки работещ - значи 10 милиарда. Пък накрая ще струва 1 милиард. *** май съм много глупав :D

137

Рашко

преди 6 години

Какво значение има колко ще плати всеки един българин за Белене?!! Нали все пак париге отиват в братска русия!

136

Анонимен

преди 6 години

Някоя оакана у'шанка може ли да обясни за какво е нужен тоя АЕЦ ?Режим на тока ли има какво ли ?

135

Анонимен

преди 6 години

Тоя псевдо новоизлюпен и купен експерт манипулира. Цената на един енерго блок в Белене струва 2,5 милиарда евро. Като се има в предвид че имаме лицензирана площадка, проект, два реактора този експерт да каже колко остават. Защо никой не коментира че Росатом иска да инвестира, т.е. да построи централата и от парите от продажбата на ел. енергия да си върне парите като гарантира пазар за енергията. Защо се крие информация - Соро.с ли така нарежда?

134

Анонимен

преди 6 години

за тези пари ще сложа 4 КВата слънчеви панели на покрива безплатен ток, и ще забравя.

133

Анонимен

преди 6 години

Трябвало е да кажат:Пада се по 4800 лв на каскет.