30

Асен Разцветников

преди 6 години

Нищо в природата не се губи , а само се видоизменя.Докато са се таковали на задната седалка дъртите, младия е откачил и се е набил челно.Сега ще видите, че ще се окаже че тази фолк дива е бременна и ще му роди ново дете на тоя грозен бандит.Пълен рестарт от 19 годишен младеж, получава бебе.

29

Анонимен

преди 6 години

Ега ти малшанса за момчето. Жалко.

28

Анонимен

преди 6 години

90 км/ч не са кой знае колко много на магистрла, има или отвличане на вниманието или неравност по пътя.

27

Анонимен

преди 6 години

Еееееееее,по леко с коментарите.Не само фолкаджийките и тяхните приятели имат БМВ и карат с превишена скорост. Това е всеобщ проблем.Всеки си мисли,че на него няма да се случи и натиска ***.

26

Анонимен

преди 6 години

Фаровете светеха ли?

25

Хрис

преди 6 години

Като сте си поверили живота на новоизлюпени шофьори това е крайния резултат. Самочувствието без покритие не води до нищо добро. Мисля че и бащата е виновен...

24

Анонимен

преди 6 години

-правилата на физиката важат за всички.АБСОЛЮТНОХората си мислят че автомобилите ги предпазват, което е вярно САМО до момента в които срещнат НЕПРЕОДОЛИМ обект. Със скорост 90км в час удар в такъв обект (стълб, дърво, беттонна стена) е 99% със фатален изход. Представете си при 90км скоростта е 25 метра в секунда до 0 км за част от секундата, какво се случва с мозъка ни като удари стената на черепа, и това при положение че нищо не ни докосне в купето.. Олимпийски боксиор удря с 32км в час,

23

Витрувианския човек

преди 6 години

За съжаление темите във фолк музиката са в пълен противовес на законите на класическата механика и по-специално динамиката.Ако поне малко освобождаваха мозъците си от темата за алкохол, разврат, кьочеци, коли и несподелена любов и запълваха там с житейска логика нямаше да има такъв фатален край.Ако приложиш на дадено тяло външна сила, която е в пъти по-голяма от тази която може да контролираш посредством механиката на автомобила то фаталния край е много вероятен.Чудесни родители!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Сега от агенция за закрила на детето, да ги пратят на курс за повишаване на родителския капацитет,защото явно имат дефицит на такъв.

21

Анонимен

преди 6 години

Милото момче . Дано опроваргае докторите и се възстанови . Бог да му помогне .

20

Съдба

преди 6 години

От тримата ще си отиде най-незаслужилия.Жалко.

19

до 17 Пич

преди 6 години

Прав си за жалост. Случи им се именно това, дето го възпяват в "творчеството" си. Мощни коли, неспазване на правилата .. Само дето не са проумяли, че за разлика от държавните закони, правилата на физиката важат за всички. Дори и за тях.

18

Горан

преди 6 години

А, защо са му се доверили на младия новоизпечен шофьор той да кара? Голяма небрежност са проявили...

17

Пич

преди 6 години

Хайде сега Емилия да изпее "Води ме в някоя квартална кръчма, и поръчвай ... бясно карай на червено ..." и т.н. Нали искат да им е много интересно и "нетипично". За мен тези кл-явки като Емилия за виновни косвено за смъртта по пътищата с простотията си и посланията, които отправят към мал-ограмотната им фен маса. Сега сигурно не и е толкова интересно и нетипично вече, нали?

16

Анонимен

преди 6 години

"със сериозно увреждане на мозъка"Това не е от катастрофата.

15

Анонимен

преди 6 години

Супер новина. Нека се избиват безсмъртните. Тоя път поне няма невинни жертви. Всеки ден да е така.

14

Анонимен

преди 6 години

Казах ви аз - в българско радари не ни трябват. Тук всички сме съзнателни и караме изключителоно и само по правилата. Само дето времето не признава правила и вали!!! А асфалта всички знаем - трябва да е сух за да е безопасен. Също и слънцето не е светело добре. Времето е виновно! И общината дето не се е погрижила. и ББ.

13

Жо

преди 6 години

ОНЗИ ДЕН писах за небрежното държане на волана с една ръка. Разна разбирачи ми се присмяха, че пиша глупости.Защо с ДВЕ РЪЦЕ?Защото мускулите на ръцете си противодействат и не може да бъдеш изненадан, ако изпаднеш в конфликтна ситуация.Ако воланът внезапно "дръпне" наляво, дясната ръка го удържа, ако "дръпне" надясно- лявата го удържа. Колата се "поднася" на една страна за части от секундата и е наивно при 100 км/ч да си мислиш, че ще успееш да си преместиш навреме ръце върху волана

12

Анонимен

преди 6 години

К'ва е тая?

11

Анонимен

преди 6 години

Кааарайй бяясноооуууу на чИрвеноооууу ла ла ла ла