61

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

60

Анонимен

преди 6 години

DA GIVEE RUSIA,DOLU GERMANSKITE POROBITELI.

59

не се заблуждавайте

преди 6 години

До Анонимен 56България не представлява никакъв интерес за Русия........

58

Handel

преди 6 години

България в момента практическ иработи с евро - левът е фиксиран спрямо еврото. И БЛАГОДАРЕНИЕ на валутния борд могат да се печатат само толкова левове, колкото е нарастването на БВП (не помня как точно е формулирано, но същността е тази). Не случайно от време на време някой политик почва да ни убеждава да излезем от валутния борд, т.е. да пуснем печатницата за левчета, и някои политици и банкери да се обогатят за наша сметка.

57

Анонимен

преди 6 години

Ето какво трябва значи:"" повишаване на производителността, за покачване на инвестициите, подобряване на заетостта и борба срещу неравенствата ""трудна работа ...

56

Анонимен

преди 6 години

Москва може да подкупва с пари от природни ресурси. Освен танкове и бойни самолети друго няма Москва.Голям късмет извадихме българите с ЕС!!! Руснаците идват в България, на която се подиграват, че била най-бедната в ЕС. Колко от най - бедните в ЕС заминаха за Москва?

55

Анонимен

преди 6 години

Няма империя или съюз в който да сме били и да не се е разпаднал! Не, не нищо не казвам за ЕС, повярвайте ми.

54

Анонимен

преди 6 години

То в БГ щото няма oбратни... Парцалев, Васил Найденов, георги христов и т.н. половината ви певци естрадни са oбратни

53

Анонимен

преди 6 години

"Аз мустакати с чоропогащници или жени с бради органически не понасям! Вейте си там...........и нас не ни закачайте!"Ми пусни си твоя вожд Джуди в интервю с ББC го питаха какво мисли за гeйовете в Русия и той вика "тук не ги дискриминираме, няма закон който да ги дискриминира", даже и паради си имат в Русия. В Русия гeйовете не са по-малко от на Запад.

52

Анонимен

преди 6 години

Едно са балтийските държави, друго сме ние(верния сателит на Москва).

51

Анонимен

преди 6 години

Много е кофти, че българите имаме аналитично мислене. Всички опити да ни промият май се провалят.

50

Анонимен

преди 6 години

45, България и така е на две, но до теб още не е стигнало. Вие сте територията, за която говори Ердо. Вие сте мостът между Турция и Албания. Ще го проумееш. По трудният начин.

49

Василев

преди 6 години

Русия е една болшевишка еврейска *** и плацдарм на световния финансов еврейски капитал, където имаме 0,001% олигарси и 999,999% пролетариат, а в България има 100% селяни прости!!!Агент Бен Уйлшър!ЦРУ!!!

48

Анонимен

преди 6 години

До проблема е решен 45Ха-ха-ха...........аз съм навит...........но знаеш ли, след раздялата няма вече събиране! Аз мустакати с чоропогащници или жени с бради органически не понасям! Вейте си там...........и нас не ни закачайте! Мога да ти кажа веднага на какво ще приличате след 10-15 години, но не ми е удобно така да ви обиждам!

47

Анонимен

преди 6 години

До до 42 43Аллоооуууу...........бавно-бавно-развиващ се..........ти за какъв бензин говориш бе?Руския е по левче! И моля ви се..........недоразбрали недоумки по-добре да не пишат глупости тука, все пак българите допреди 28 години бяхме в първата десятка на най-интелигентните хора! Ясно, че "демокрацията" освен *** нищо друго на "развива", но чак пък такава излагация!

46

Василев

преди 6 години

Селяни прости, ако изстреляните 4 Булави бяха попаднали на остров Великобритания, според вашия селски мозък, щеше ли да остане живо същество???Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

45

проблема е решен

преди 6 години

Аз предлагам България на две - Северна и Южна. Едните оставаме в ЕС, другите отивате в азиатския съюз и ще видим кой как ще се развие. Прогнозирам че ние ще сме като Южна Корея, а вие като Северна, тоест пълни aбоpигени

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Правилно...............азиятския район се развива с по 6 до 10%...........МИСЛЯ ЧЕ ТАМ НИ Е МЯСТОТО! еуропката, даже и някога да е имала някаква водеща роля, сега вече е нищо! Триполови, ***, безработни на социални помощи, които вече в трето поколение НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТРУД и се чудят какъв теракт да измислят..........НЕ, МЕРСИ, ТОВА НЕ Е ЗА НАС!

43

до 42

преди 6 години

той бензина и сега си е ПОЧТИ като на запад бе бaвноpaзвиващ! Тук е малко по евтин с 20-30ст. Това ли ти е плашенето?

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36А какво ще стане.............най-малко бензина ще стане по левче........за другото да не говорим! Ама такива т-е-л-е-т-а като тебе страшилките за Русия може и да са им разбъркали малкото мозък, но за нас останалите нормални хора РУСИЯ НЕ САМО ЧЕ НЕ Е СТРАШНА, А ДАЖЕ СМЕ ПРИГОТВИЛИ ЦВЕТЯТА ПО ПОСРЕЩАНЕТО!