12

Анонимен

преди 6 години

Поредната доза празни и кухи фрази от фигуранта Радев !

11

Анонимен

преди 6 години

духовността ни е на много високо ниво, в момента тук не е прав президента! Най-духовния човек, вожда и учителя от Банкя казват, че бил извънредно одухотворен в резултат на прочитането на цяла 1 /една/ книга. Шефа и сивия кардинал на управляващата партия не се знае какво е чел, но то не му и трябва. При такава богата тъща за какво му е? Нищо, че не може да каже едно смислено изречение. Най-важно за него е да разчита правилно указанията и нарежданията от едно посолство....Тъй че да живее 24-ти май

10

ха ха

преди 6 години

ПАРАД НА СМЕХА СА ТЕЗИ

9

Обективен

преди 6 години

Честит Празник, Българи! А за Президента Радев - последните 10 години не е имало среща на президентите на България и Русия-ФАКТ! Радев посещава Русия и...почти пълно медийно затъмнение (новини за Цветанов, че се е срещнал с някой си, но не и Президентите Радев и Путин?!?)-ФАКТ! Радев изпълни всичко, което обеща преди изборите (само за 1.5г)-ФАКТ! Никога не напада първи, но не остава длъжен-ФАКТ! Извод-Първият достоен политик последните десетилетия и го атакуват ОТВСЯКЪДЕ (вкл. БСП). ФАКТ!

8

Анонимен

преди 6 години

Духовността и знанието са в тежки времена, щом една като тази е президент, а вицето си е на погребение им. Президентът Радева няма да го комнентирам.

7

Анонимен

преди 6 години

И защо пропуснахте да напишете, че министрите не са уважили приема? Не че имат нещо общо с този точно празник! Все пак е добре, че са го разбрали и всеки се кръсти в своята църква без да пречи!

6

Анонимен

преди 6 години

Способността на Радев да говори баналности е потресаваща. Празни мисли на една празна руска марионетка....Нека винаги има мир, нека навсякъде свети слънце.ААА-и цъфтят цветя....

5

Анонимен

преди 6 години

Тоя като всички цъкачи все му е тежко всичко е много гадно, капитализма тормози другарите

4

Хан Крум

преди 6 години

Прав е летящият *** - щом такива неграмотници като него стават "прецеденти" значи наистина "Духовността и знанието изживяват тежки времена"А аз си мислех, че Ж.Ж. е най тъпият ни президент - грешал съм - Радев му скрива топката.

3

гостенин

преди 6 години

Красива и представителна е президентшата. С гордост я гледам на светски събития - лична и хубава. Сега си давам сметка, че Цецка щеше само да ни излага- нито има визия, нито има харизма, нито има ум, направо боса отвсякъде.

2

българин

преди 6 години

ТОЗИ ГЕНЕРАЛ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМ ДО КРАЯ НА СВЕТА ,А ТИКВУНЯ -НИКОГА !!

1

Анонимен

преди 6 години

Българи, учете и помнете, не забравяйте.