220

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 219Имаш предвид предателите на руска служба.

219

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 220А като гръмне прехвалената ти руска АЕЦ какво ще видиш с Гугъл - Земя? Може и нищо да не видиш ако си по близо до Козлодуй или Белене.

218

Анонимен

преди 6 години

До РусскийПо-лошо от руското робство няма. А Радев е кръгъл *** който се е продал за 2 шепи рубли на Сатанаил Владимирович Путин шеф на адската дупка Русия.

217

Анонимен

преди 6 години

Сега превключете на Гугъл - Земя. Погледнете отвисоко любимата ни татковина! Вижте Раднево и околността! Има линия, измерете изкопите! За едни глупави лигнитни въглища е изкопано колосално количество плодородна тракийска земя! Тези *** тецове замръсяват въздуха на България, а земята би могла да произведе толкова селскостопанска продукция! Това ни е файдата от ТЕЦ-овете! Погледнете и ще се уплашите!

216

Анонимен

преди 6 години

Русия ще ни прости когато почистимвисшите държавни постове от предателите на българските интереси .

215

Анонимен

преди 6 години

Они рабы просто так : без какой - либо выгоды для Болгарии .И никак объяснить свое рабское положение не могут .

214

Анонимен

преди 6 години

"" българите сте слаби трябва някой да ви защитава, а на Запада не му пука за вас, трябва да се извините на РОССИЯ ама не знам как ще стане, мечката не харесва предатели ""......................Ето това е истинското отношение на руската В*А*Т*А към целия свят, не само към България ... Ето затова всички нормални хора и народи ненавиждат Русия

213

Русский

преди 6 години

Президент Болгарии честно признался что Он и Вся Болгария Рабы США!Нужен газ тяните сами ! Болгария не наджный не самостоятельный партнр !

212

Анонимен

преди 6 години

"Россия ОСТАНОВИЛА проекты в Болгарии из-за НАТО и санкций!" Президент Болгарии вообще нормальный?

211

Анонимен

преди 6 години

До Боли ме хуяМога да проведа операция, след която ще престане да те боли. Имам подходящи инструменти - очни скалпели, очни ножички и микропинцети. А, имам и добра лупа! Бинокулярна.

210

Анонимен

преди 6 години

българите сте слаби трябва някой да ви защитава, а на Запада не му пука за вас, трябва да се извините на РОССИЯ ама не знам как ще стане, мечката не харесва предатели

209

Боли ме хуя

преди 6 години

За рассия Колкото по -далече от таз ***, толкоз по-добре за България!

208

Истината

преди 6 години

Този не е президент! Той беше руски резидент, но Гундяев го понижи на руски прислужник. Само руските слуги са навиквани и унижавани така безмилостно, само руските слуги се самоунижават така мазохистично, само руските слуги унижават родата си и народа си така нихилистично

207

Анонимен

преди 6 години

За какво ти са нормални хора ?От тях нищо не става .

206

Щирлиц

преди 6 години

Бойко премиер на България ли е,след като американския посланик се явяваше плътно до него,следейки го какво ще каже,та да разтури Белене,и Южен поток!?Срам и позор!!!!!!!!!!!!!!!

205

льотчика президент

преди 6 години

Просто нормалните хора недоумяват, льотчика президент на България ли е или на някоя съветска република ?

204

Анонимен

преди 6 години

След изборите в Италия се оказа ,че правителство ще формира коалиция от леви и десни популисти( шизофренията в националноторадио е пълна -- оттам ни сервираттази новина ). Първото нещо коетоще поискат в европарламента есваляне на санкциите срещу Русия .

203

Анонимен

преди 6 години

Америка няма какво да предложина заобикалящия я свят . На Европаможе да предложи втечнен газна неконкурентни цени . Затова пък едемократично-робовладелски .

202

Анонимен

преди 6 години

За да попречи на събитията , вБългария се активизира антибългарскатакоалиция СДС . Там имаше някакъвизмислен политик Мартин Димитров ,който с пяна на устата агитирашеза спиране на аец Белене . Без никаквисериозни аргументи . Всъщност като аргументи изтъкваха две неща --някой бил крал и нямали сме нужда от толкова много ток . Със същите тезиглупости обърнете внимание ще започнатда ни обливат възкръсналите от политическонебитие седесари -- до един верни пиндоски слуги .

201

Анонимен

преди 6 години

Сега ще се молите на мечката, ще й колиничите, ще се самоунижавате защото сте пълни лузъри българите. Не сте мъжкари и си заслужавате съдбата.