75

WTF?

преди 6 години

Само така. Децата само бой ги оправя. Стават все по отвратителни и *** от ден на ден защото само ги лигавят и на никаква дисциплина не ги учат. А майката да не надава глас кой как трябва да третира детето и, при положение че самата тя го е оставила. Като я подпукам и нея с шамарите ще се научи поне да се срамува и да си затваря устата. (И краката след като за майка не става)

74

345

преди 6 години

Превърнаха децата в ***, ако продължаваме да охкаме и пъшкаме срещу учителите за всеки техен опит за въвеждане на дисциплина и да скачаме като ощипани булки, в училищата мамините олигофренчета, че продължават да се увеличават прогресивно и да тормозят, бият и за съжаление понякога и да убиват децата, които са нормални, възпитани и се опитват да учат.

73

дядо ставри

преди 6 години

Дайте да се подпиша някъде в защита на учителя..

72

шматка

преди 6 години

Чудно ми е съдебния лекар какво е констатирал от прегледа.Шамар зад врата следи не оставя.Не вярвам да го е изгърмял с пълна сила.Лекарчето колко ли пари набра от родителите.

71

Анонимен

преди 6 години

Като е със специално образователни потребности, защо ходи на обикновено училище?А майката да не се прави на ударена, детето 100% е с ТЕЛК и тя е свикнала да муфти институциите за всичко, което реши, че й се полага.

70

баба пена

преди 6 години

то голема работа че чак във вестника да га пишете

69

Лоша дума

преди 6 години

Лошата рана заздравява лоша дума не се забравя. Физическите наказания; когато са разумни не са страшни. Много по- страшен е психическия и емоционален тормоз.

68

Училище

преди 6 години

Навремето момчетата от класа редовно след провинение се редяха на редица пред класния, а той качен на катедрата им загряваше врата с по един шамар. Само един единствен път издърпа ушите на две момичета , но те бяха направили голяма беля. Всички от този клас станаха прекрасни, възпитани хора с добри семейства. Представям си как се е държал този ученик за да ядоса така директора. Та явно се е наложило като не го бият вкъщи да го ошамаросат в училище.

67

de

преди 6 години

тъй тъй, в съседната статия - лесбосватба - и това е ок,но когато възпитател/директор шамароса някой непослушен нехранимайко - не е ок.Демокрация сър..

66

Барселона

преди 6 години

Не трябва да има деление.Нали целта е да не се разглеждат като различни от останалите и да не им се обръща специално внимание.След като е нарушил установеният ред...по Макаренковски.Едно време ние като сме яли доста шамари,може да се каже че станахме хора.Сегашното младо поколение си прави каквото иска в училище и сакън да не го ...посъветваш малко.Ако това го вършеха родителите учителите нямаше да са в ролята на биячи...

65

Митев

преди 6 години

Народът е казал: Бий дупенце да не биеш дупище! Завърших МГ в Плевен и не си спомням на някой учител да му се е НАЛАГАЛО да бие ученик. Абсурд беше да се чуе и гък когато сме в час. Сега неграмотни и полуграмотни родители държат сметка на учител как да преподава и какви оценки да пише. Ужас !!! Всъщност за бой е не само ученика, а и приемната майка , която го възпитава, и биологичната, която го е зае..ла, и нагла-нямали право. Ами гледай си го сама, а не да го гледат с нашите данъци!

64

Анонимен

преди 6 години

Хайде хаирлия да е, дано и други да започнат да отнасят шамарите, че много са се разглезили мамините. Половината болни са с разни измислени разстройства. Аз учих в елитна математическа гимназия и класния ни удряше по врата като те види, че не следиш какво се случва. И това беше в ранните години на демокрацията, но на никой и не му идваше на ума да се оплаква. Ха си се оплакал, ха и вкъщи си отнесал един заздравителен шамар.

63

Анонимен

преди 6 години

Вече и от едно шамарче ли се прави новина? Разбирам да му е нанесъл побой, че да го заклеймявате като по-черен от дявола, ама това е смешно. Не познавам родител, който някога да не си е изпускал нервите и да не е тупвал детето си, когато си го е заслужавало. А това, че детето имало "специални потребности" не му дава право да се държи както си иска и да пречи на останалите ученици. Директорът е абсолютно прав - след като не може да се социализира само, да го закарат на клиничен психолог.

62

Анонимен

преди 6 години

Дайте да назначим по 3 шамара за добро утро и всички ще са доволни.

61

Шамарче-гъдуларче

преди 6 години

Колко ни шамаросваха преди, ни по новините излизаше, ни извън училище.:-)

60

Анонимен

преди 6 години

Jalko,che direktora shte otnese nakazanie.

59

Анонимен

преди 6 години

То няма родители вие възпитани деца искате. Даже искате учителите да ги възпитават докато вие си веете байраците по моловете и джакузитата на Митьо Пищова.

58

Анонимен

преди 6 години

Бийте си децата в къщи за да не се налага учителите да ги бият!!!!

57

Анонимен

преди 6 години

директорът е прав ,че няма регламент как да се процедира с такива деца....съществуващите мерки са ялови...няма как по цял ден да ти пилят нервите и да получат толерантно отношение...като не могат да измислят нещо....да проучат чуждия опит...най-лесно е да си измиеш ръцете с някакви общи формулировки....

56

Анонимен

преди 6 години

Супер идея. Буйстваш в клас - освидетелстват като луд и те тъпчат с лекарства. Така всичко е мирно и тихо. Без бой, без възпитание. Училището си взима паричките, в клас е спокойно а индивида като стане на 18 си е изграден инвалид и деректно минава на социална и инвалидна пенсия. По-скъпо е за държавата от един шамар но пък всички отчитат дейност - психиатрията, аптеките, източва се здравната каса. Добре е за всички.