31

Анонимен

преди 6 години

От 20 години на тези им връзват пенсионерите.Как е възможно?Тези измами телефони, когато навлезнаха сегашните пенсионери са били работещи.И всичко е от алчност.

30

Анонимен

преди 6 години

Е поне ще влязат парите в полза на някой.Под юргана няма смисъл да стоят.

29

Анонимен

преди 6 години

Колко трябва да си *** и изкуфял, за да си оставиш всичките пари в торба пред входната врата по желание на някой, с който си разговарял само по телефона... Защо не се е обадила в полицията за потвърждение? Всички над 60 години са откачени.

28

45000....

преди 6 години

Глупчо,.....еврото или левът не са виновни, а възпитанието. В случая бабето се и полакомило за ,,страхотно висока" пенсия.

27

Анонимен

преди 6 години

До Дядо МразТвойта баба е била мързелива,а тази е била работлива и е спестявала-само че сега взела,че оглупяла!

26

Барселона

преди 6 години

Закони и Съдебна система.Почти не съм чел,да не кажа че изобщо някой от тези мошенници да е пострадал сериозно от Държавата...Да се прочете че тези и тези престъпници са влезнали на топло за поне 10тина години...Не.Тогава защо да се чудим че кражбите продължават..Нито да вземеш правосъдието в твоите ръце...нито да стоиш безучастен...нито да разчиташ на Държавата...

25

Анонимен

преди 6 години

Браво на "полицая"! Добре е направил, вместо тази спестовници да даде парите на децата си тя ги стиска, за да се изпокарат когато ги наследят. Държавата има полза от пари в оборот!

24

Анонимен

преди 6 години

До ЛунчоваИ да плащаш на някой да ти разтрива корубата!

23

Анонимен

преди 6 години

Следващата новина през 2025:"600 милиарда на ало измамници"

22

Анонимен

преди 6 години

това е разликата между нашите баби и германските баби.....нашата баба предпочита да ходи със забрадка, скъсани 32 годишни ***, терлици, да живее в неизмазана къща и да се топли на дърва.....и да реве, че и е малка пенсията....и да хвърля спестеното на роммите......германската баба ходи с тези пари ходи по круизи......мизерията е в главата!

21

анонимен

преди 6 години

Вие представяте ли си КАКВИ ЧУДЕСИИ И ШАШМИ ЩЕ.СТАВАТ С ТОЯ *** НАРОД ПРИ СМЯНАТА НА ЛЕВА С ЕВРО ?!?!?

20

Анонимен

преди 6 години

Ежедневие!

19

Анонимен

преди 6 години

Електората на БКП, хахахахаха

18

Дядо Мраз

преди 6 години

Добре де, как баба на 80г ще има 45хил. лв. Моята баба на тези години взимаше пенсия от нема и 90лв(преди малко повече от десетилетие) и трябваше да си плаща сметките и да се изхранва. Как успяват тези пенсионери да намерят толкова пари и да дадат на измамниците. Да ви кажа - не ми е жал за тези измамените. Защото най-често го правят от алчност или с цел да прецакат системата, чрез корупция. Нещо, което ги е научил режима преди 89-а, все пак тогава са възпитавани.

17

кукуруку

преди 6 години

тая и на 20 е била същата умница както и на 80, вече никак не ги съжалявам тези, е, в гроба си ли ще ги носят......

16

Дзъ

преди 6 години

От 6 години чета подобни новини и от 6 години не знам да има хванати ... ако греша - поправете ме

15

Еднозъб ром

преди 6 години

С течение на възрастта, хората стават наивни, чувствителни и не могат да мислят ТРЕЗВО, повечето не са в състояние да взимат самостоятелни решения !Е те синове дъщери нямат ли, които да ги ориентират, че големи суми пари се държат в банка и да не се доверяват на чужди хора. При всяка нова измама, аз интруктирам майка ми, това отнема много малко време, но пък има значителен ефект!

14

Анонимен

преди 6 години

Вместо да ги даде на децата, тя ги дала на едни м анговци. Лошото е, че не можем да я критикуваме, защото на 80 години с този напрегнат живот и отрови които ядем, сигурно ще бъдем умстено по-зле и от бабата.

13

Е

преди 6 години

До първи коментар - ако стигнеш възрастта й, на 80 дали ще си толкова умен и трезво мислещ? С течение на възрастта, хората стават наивни, чувствителни и не могат да мислят ТРЕЗВО, повечето не са в състояние да взимат самостоятелни решения ! Поради тази причина, именно възрастните хора са мишената. А тези майстори имат такива умения, че ги омагьосват за секунди.

12

Борис

преди 6 години

С тези кинти що жени щеше да првкарам малиии