11

Факт

преди 6 години

САЩ бавно,но сигурно вървят надолу и не Русия е причината за това,а изпреварващото развитие на света!Докато в Америка правят пари чрез финансови машинации,навсякъде другаде работят в реални икономики!Въпрос на време е на всички да им писне да хрантутят САЩ и да ги отрежат(чрез отказ от долара).Естествено,за това е нужен голям кураж!И тука идва ролята на Русия!Тя нито е много развита,нито има големи перспективи и потенциал,но има нещо друго-смелостта да предизвика САЩ и да удържи фронта!

10

Анонимен

преди 6 години

Много безсмислени и фантасмагорични анализи.

9

Всички обичат Путин

преди 6 години

Даже е в р е йте-премиера се беше гушнал на парада на победата,а преди няколко години китайския премиер.Въпреки,че си мерят танковете(китайци, руснаци и израелци)-собствено производство,то купуват ракети от Русия.Ципрас закупи,Ердоган-любов се вее на хоризонта.А ако Израел подпали ара би те,то вече и света работи за Путин-след енергоносителите,оръжието си е голямо перо в бюджета.След поделянето на Сирия(Русия,Израел, Турция), ще дойде ред на ЕС.Всъщност остана Терессса Змей,ама то е ***!

8

Анонимен

преди 6 години

Клкото и да помага рашките горките гледат цените на петрола като арабите и като потъне и се озъбват и наздраве с препарата за вана

7

Анонимен

преди 6 години

Той Путин помага на Супермен да си занесе торбите от магазина до вкъщи и после язди тигър като ловува гризлита

6

тъпчо

преди 6 години

Тръмп значи е истински приятел. Путин му помогнал да стане президент (според облъчващите ни от две години медийни публикации), сега Тръмп помага на Путин ... какво толкова?!

5

Анонимен

преди 6 години

РИЖАВИЯ КЛОН НЕ Е ПОМАГАЛ ИЗОБЩО НА ПУТИН И РУСИЯ,ПРОСТО ТРЪМПЕТА НАЛИ СИ Е ЦИОНИСТКА *** ДЕЙСТВА ПО ЗАПОВЕД НА ИЗРАЕЛ И МОГЪЩОТО В САЩ ЕВРЕЙСКО ЛОБИ И ЗАРАДИ РЕШЕНИЕТО СИ ЗА ИРАН СИ ВКАРАХА КРАВАРИТЕ ГОЛЯМ АВТОГОЛ..ВИНАГИ СЪМ ТВЪРДЯЛ,ЧЕ ЦИОНИСТКАТА ОКУПАТОРСКА НЕЗАКОННА (ДЪРЖАВА) ИЗРАЕЛ И ЦИОН ЩЕ КАТУРНАТ САЩ И ТЕ ТОВА СЕГА СТАВА ПРЕД ОЧИТЕ НИ.

4

Анонимен

преди 6 години

Приходите на Русия от нефт и газ на ден са 1 000 000 000 $. За 4 дена пари за Кримският мост, по малко от ден пари за станиона в Санкт-Петербург и т.н. Така че не ги мислете рашкате.

3

ахаааа

преди 6 години

Е щом казвате, значи е така.Сега пък Тръмп ще помага на Путин да направи Русия велика, макар че Русия си е велика!

2

пак

преди 6 години

Пак търсят под вола теле,на Путин не му трябва помощ още повече от САЩ.

1

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ще помага я! Нали за това бе назначен от Кремъл за президент на САЩ!