19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Ние в България издирваме престъпниците само на адреса им по лична карта. Ако ги няма там означава, че са се изпарили в друго измерение и когато се появят ще се разбере. Не съм чувал да търсим избягали българи в Америка.

18

scott

преди 6 години

моахахахахахахахахахаха!че те, сащ, биха могли да го накажат както си решът и тук.Даже мож направо да си го ликвидират без усложнениа, се едно е у гуантанамо.В САЩ им е по-труден. Ква екстрадациа, кви 5 лева. Момчето требва да трепери, че е в България. И да, още, че си прават пр на негов гръб - властимащите.

17

Анонимен

преди 6 години

Спогодбата ни с Америка е от 1928 г. Значи, вече 90 години, от които 45 г. при ***. Ще ми е интересно колко екстрадиции сме поискали и колко са били удовлетворени / отказани. Останалото е догадки.

16

Анонимен

преди 6 години

Картинката взе да се избистря. "Невинен съм, всичко е точно, ама все пак да съберем едни $50,000". Да беше само цацаратурата, отдавна да са се споразумели и да е волна птичка, ама не е.Не бъдете алчни, пичове, защото един ден задължително ви искат сметка. Бачкайте си и гледайте делата ви да са чисти.

15

Military

преди 6 години

Хахаха според този Желяз най-вероятно е продавал домати в Сирия.Наистина много наивен народ сме българите.

14

невинен?

преди 6 години

Той работнил в кол ценътр и не знаел изобщо че има война в Сиря и че авиочастите били забранени за продажба в Сирия. Така навремето продаваха бензин с влакови композициии в Сърбия и също не знаеха! Само че защо цената бе 3-10 пъти по-висока от нормалната продажна цена....никой не се замислил---да, бе да!

13

Анонимен

преди 6 години

До OMG_LuckerСпоред мен ако станем щат на Сащ няма да са ни нужни визи за да ходим в другите щати. Така ще е най-добре за България.

12

OMG_Lucker

преди 6 години

Близките му се готвили за най- лошото? Откъде на къде? Той няма да ходи НИКЪДЕ! Няма да бъде екстрадирван!Как може държава, която ни е сложила визов режим да иска екстрадация на НАШ гражданин? Това ми се струва нелогично, нередно и меко казано глупаво. Да не говорим, че причината е повече от абсурдна.Онзи д3б3л мен- Цацаров- да вземе да разпореди там на който трябва това в никой случай да не се случва.И един риторичен въпрос: ако поискаме екстрадация на янки за нещо подобно- дали ще се случи?

11

Ангел

преди 6 години

Цацаров каза че Прокуратурата няма да иска екстрадиране на процеса след месец.Това дори обезсмисля и самия процес.За всички е ясно че няма да бъде екстрадиран.Тук обаче се гонят други цели.Обвинението да отпадне и Желяз спокойно да замине за Щатите и да работи.За целта им са нужни поне 50 хил $ за адвокат.Които съвсем скоро ще бъдат поискани от народа чрез дарителска кампания.Целта на Желяз е да му съберем пари за да може спокойно да се махне от България!

10

Max

преди 6 години

Драги съфорумци.Колко събрахме за адвокат на момчето, че Мая Манолова още миналата седмица ни помоли да почваме да събираме???

9

Анонимен

преди 6 години

Аз не разбирам защо има обвинение въобще? На чужда територия, ало ало едно техническо лице.

8

Анонимен

преди 6 години

Направо Тръмп да праща американските служби да ловят български мутри.

7

Анонимен

преди 6 години

Всеки американски затворник би предпочел да лежи в бургаския затвор вместо да лежи в американския.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Един истински русофил би го подкрепил дори и обвинителния акт да беше 1000 страници.

5

Анонимен

преди 6 години

Рамото от властта?!!?!?Ако не беше общественото мнение, държавата нямаше да си мръдне пръста.Айде стига сте *** г.за на Борисов!!!!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Само на мен ли ми се струва, че наглецът от добричките села взе да омеква и запя друга песен. Той си мисли че и в САЩ прокуратурата пасе трева като в БГ.Обвинителният акт срещу него е 45 страници, като обвиненията са общо 6, две от които углавни, тоест Федерални. Там прошка няма.

3

Анонимен

преди 6 години

Тези са му плащали като на американец а после иска от хората да му дават пари за адвокатПо-добре е да дадем за болни деца или други подобни каузи.

2

Анонимен

преди 6 години

Докога ще ни занимавата с тоя алчен провинциалист.Да хваща самолета и да не се връща.

1

Анонимен

преди 6 години

Герберасткото бок-луче няма да му се размине.В САЩ никой не чувал за Вожда му Суджука.То не е като да врътне един телефон като за Мишо Бирата.