63

Анонимен

преди 6 години

До ХарушовИ какво ще прокопсаш с тези руски тръби? Едно голямо нищо и една мизерна заплата и пенсия. Ще прокопсат 50 мошенници русофили на които ще им платят под масата за да подпишат заробващи България договори. Това ще даде Русия на България, един още по голям хомот.

62

Гост

преди 6 години

Алоо, двойнствените от управляващите - границите са свещени и никой няма право да анексира чужда територия. Точка. Аннадънму?

61

Анонимен

преди 6 години

Каквото и искат да говорят предателите русофили в крайна сметка, бандата на Путин ще бъде пометена, редица народи които днес са поробени от Русия ще се освободят от вековното руско робство. Това е единствено възможната перспектива пред Русия. Путин проигра шанса Русия да скъса със средновековието и да стане нормална държава в която се зачита реда и закона. Русия си остана държава без законност разделена на помешчици и крепостни както преди 200 години. Мракобесието отново тотално заля Русия.

60

Харушов

преди 6 години

Санкции, манкции, но керванът си върви. Трабъта от Катар още няма да се строи също като южния паток. Само северния паток е убав. Немцита пак предадоха четата. ЕС над всичко.

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49По-големи престъпници от тебподобните няма в историята на България. Продадохте страната, рушите всичко, за да перете пари, доведохте българина до просяшко битие, до неграмотност, облъчвате наивните, лъжете за "равен старт", а децата ви учат в горнобанския лицей, карате хората да крадат, да мошеничестват, издигнахте извратеността и секса, не любовта, в еталон за младите, всеки ден "зов за помощ", умъртвявате хората без достатъчно пари, изгонихте ни от страната ни, проклети акули..

58

едно е сигурно

преди 6 години

България няма да признае Крим за руски-ФАКТ!! Рубладжиите си правят проветрение на устата само...ха.ха

57

Анонимен

преди 6 години

хахаха....коментарът на тази снимка е излишен...Ентелигент до Ентелигента...

56

Анонимен

преди 6 години

Явор да си подава оставката и с волен да заминава на пачивка в Евпатория...

55

24/7

преди 6 години

Само не ми обяснявайте , че руската икономика не е зависима от европейският газов пазар. Търговията е двупосочна улица уважаеми есезнайковци.

54

То е като пушенето!

преди 6 години

Всички знаят че е вредно, но никой не го забранява изцяло! Който можи си пълни гушата, а за другите е забранено!И с газа е така! За Германия може един поток, два потока, готви се и трети! Но за другите това е вредно, забранено и води до зависимост от Русия....!

53

Хи хи

преди 6 години

Раша няма как да врътне кранчетоЩото не в само тя доставчикДаже и Путин не е толкова *** да о направи;))

52

Анонимен

преди 6 години

на снимката само интелегенти

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Няма страшно, ще спрем европейските помощи за българските социално слаби, където такива като теб уредихте родителите си и нашите предатели говедаролюбци ще останете без муфта. И поредно ще се подмазвате на глупаво доверчивата Раша да ви подхвърли коматче. Ама дано е поумняла, а не като в Германия 1945 г. първата и работа да е да нахрани изпълзелите от мазетата зверове, които избиха децата и.

50

Анонимен

преди 6 години

ние на село не точиме от лукойл а от тракттора. Така че може да "минем без руско гориво"

49

Анонимен

преди 6 години

Шайка престъпници Радев, Нинова, Борисов, Каракачанов, Сидеров и още стотици депутати и управляващи русофили доброволни слуги на още по-опасна световна шайка престъпници от Кремъл начело с главатаря Путин.

48

До 44

преди 6 години

До АнонименИ какво точно печели нормалния гражданин от Русия, ако можеш да обясниш?Скъпата газ и скъпите горива от Лукойл??Наложения олигархичен модел на Москва?Платените партии като Атака, ВМРО, Гоце и останали?Какво точно печели нормалния гражданин от Русия?

47

Анонимен

преди 6 години

До Крим не е рускиПовтаряй си ко-о-олкото си поискаш, дано това те успокоява. Реалността драги, обаче е коренно различна.

46

Крим не е руски

преди 6 години

за руските слуги и предатели-куфар,гара ,Сибир. "Или сме тотално с узурпатора и терориста- Русия, или не"...България е в ЕС и НАТО!!!!

45

Го4о

преди 6 години

РадеФ и той има да получава ПАРСА, но той е през Май.... може би!

44

Анонимен

преди 6 години

Абе, каква е тази истерия? Константинов се прави на индиански шаман - "Или сме тотално против Русия, или не", що за приказки, откъде накъде казва "сме". Ако някой печели от това идиoтско противопоставяне спрямо Русия, то не са обикновените, редови хора, а разни играчи, които изобщо не ги е грижа за България. Въртят опашки на държави, които безсрамно ни ограбиха, а сега ни унищожават, и цинично се правят на доброжелатели. А в математикта 2+2 не е = 4, професоре-е-е.