243

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Парите не ме интересуват, стига ми къщата в Банкя и ИМЕНИЕТО в КАЛИФОРНИЯ,каза премиерът.

242

Анонимен

преди 6 години

Планът Ран-Ът е преизпълнен....................от 9 милиона при Тодор Живков българите станахме 5 милиона-2 милиона напуснаха България и 2 милиона умряха!!!Един милион - са братята турци и роми!!!Гарантирано от БГ-политици, Б.Б.и ГЕРБ!!Нацията няма имунна система и съпротивителни сили..................разбрахте ли сега???

241

Анонимен

преди 6 години

След Бойко Борисов идва Цветан Цветанов...............................няма по-лош вариант от този за България!

240

Анонимен

преди 6 години

Абе тоя гений Странджата *** парички и от Сорос и от Путин май...Няма ли да се задави ?

239

Анонимен

преди 6 години

Няма спасение. България е държавата с най-бързо изчезващото население и стандарт на живот по-нисък от Зимбабве.Гарантирано от ГЕРБ!!

238

Иво 68

преди 6 години

Големия шлем:::1/главен секретар МВР 2/КМЕТ 3/ПРЕМИЕР 4/ПРЕЗИДЕНТ(може да съм пообъркал реда) и след това пенсия..... Но Цветанов оглави ли ГЕРБ-сме обявили война на Русия....... Ще видим но така си мисля.....

237

Ludoto Lenche

преди 6 години

...ha ha...a za optsia 3 ..pri bai Stavri..?!...kakto naroda otsadi ...I tova si e vazmojnost...

236

Ангел

преди 6 години

Сега като се замислям Тиквун, най-дълго от всички, е бил Министър Председател от 1989 година насам.Смятай колко се е Оял .Нормално е да иска да се пенсионира вече и да си прекара старините на Бора Бора или остров Бали!Все пак тез пари в гроба не можеш да ги занесеш!

235

УРОДЛИВА НАГЛОСТ 2

преди 6 години

със садистична педантичност го изпълниха през тези 30 г." преход "- точно тези да говорят за геноцид??? Това е уродливата наглост на БСП-много тесни комунисти!!! България издъхва именно заради тях!!!

234

УРОДЛИВА НАГЛОСТ

преди 6 години

от самото си зачеване през 1891г. като " партия ", извинете, като терористична антибългарска секта БСП-много тесни комунисти изповядват вече 127 г. едсна и съща идеология-идеологията на уродливата наглост! Тези, които избиха стотици хиляди българи след 09.09.1944г., тези, които затвориха десетки хиляди в комунистическите концлагери, тези, които унищожиха българското село, тези, които унищожиха българския град, тези, които приеха с усмивка искането на САЩ посланичката да станем 4 000 000 и ...

233

Анонимен

преди 6 години

"парите изобщо не ме интересуват и това е мое много хубаво качество" - щеше да му е единственото хубаво качество, ама и това не е верно...

232

cvetan peevski

преди 6 години

Да Ви пусна ли г- н Премиер филма " Опасен чар " ? Едно към едно .

231

Най-вероятно

преди 6 години

Затвор.

230

Анонимен

преди 6 години

Къщата му ще я бронира ли ОТ ВСЕНАРОДНАТА ЛЮБОВ ?

229

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов е истински патриот и отговорен държавник.

228

Б.Б.

преди 6 години

Бойко ***

227

Анонимен

преди 6 години

Геният на антибългарската политика сведе без война броят на гражданите до незапомнен спад! Два милиона българи прогонени, самоубили се, починали...

226

Анонимен

преди 6 години

До КолевНедей да ми натрапваш един продажник,КОЛЕВ!Разбрано?

225

Арест за Борисов

преди 6 години

Ударно преизпълнява нагло диверсионни указания от Брюксел с което направи милиони почтенни БЪлгари в опасни вредители /следят ги като недопустими за земята същества заради увреждания на Земята с включени фарове денем и с тежко вредни холограмни оръжия лепени на предни стъкла на автомобили..

224

д-р Дрее

преди 6 години

Колкото да не им харесва на някой хора Борисов е 1 . По край него има хора, които не стават за политици но Борисов е човека с доверие в политическите среди по целия свят, така , като е за България Христо Стоичков.