76

Анонимен

преди 6 години

Мен ми намирисва, че кметката активно е изнудвана да вземе подкуп! В неделя 150 по БНР прясно назначеният херберастки антикорупционен шеф толкова се омота, че не се чува какво говори! Водещият го пита защо парите са върнати на собственика, а не стоят при блюстителите на закона като доказателство, а той се изцепи без бой, че това вече ставало няколко пъти, тоест - Провокатора осигурява парите, спецовете ги манипулират с мастило, но понеже Иванчева ходила на курорт - и пак, и пак докато ги бутнат

75

????

преди 6 години

Абе к'во се правите на "ощипани". Сигурно само в Община Младост има такива корупционни схеми?! Другите кога? Или за тази година стига толкова?Ако имат доказателства да я съдят и толкова. То на месец трябва да има поне по 10 такива акции.

74

Анонимен

преди 6 години

ОО, майкоооо....тоя клоун и той в защита на корумпираната дрОгарка...Ривъ...Да я канонизират Деса! Веднага!

73

Анонимен

преди 6 години

Един през друг всеки ден ни убеждават колко е невинна фризьорката. И цялото Позитано да изкарате да ни убеждава има правосъдие, то ще каже. Информацията е, че има огромно количество доказателства срещу Иванчева. Има вече и свидетелства от други изнудвани хора.

72

акуд

преди 6 години

изглежда много се омазаха тук нещата и ще изскочат много селски груби бг селки корупционни практики и нещата замачнаха да ги омазват ХАХХААХ затънали сте акита. бг селки олираси

71

Анонимен

преди 6 години

Говори ми пиле говори, май и ти си в схемата. Общината не трябва ли да е неутрална и да се съобразява с българското правосъдие. Всички парашутисти на рекетьорката вкупом ще изхвърчите скоро.

70

Анонимен

преди 6 години

До 67 Десито може и магистър по публична администрация да е ,обаче това не значи ,че е морален и чист човек!Впрочем ,нещо друго освен фирмаджийка за козметика ,дали е работела?

69

Smart

преди 6 години

Според мен,всички партии са в договорка.Преди избори си разпределят квотите,а ние им гласуваме техните съглашения.Цветанов извършва мистификацията на изборите с предварителното съгласие на другите партии,постигнато въз основа на корупция, чужди "спонсори"и"анализите"на Монтрей.Единственият непартиен човек издигнат от народа беше подложен на публично поругание и никой партиец,дори"жената Корнелия"НЕ протестира срещу инквизициита, на която е подложена!А реват да приемат Истанбулската деклалация.

68

Анонимен

преди 6 години

А на този измислиният инвеститор защо не се проверят от каква дейност са парите чисти ли са мръсни ли са тези пари

67

Анонимен

преди 6 години

Герберасткият съд току що пусна под гаранция от 5 хил лв убийцата, предизвикала смъртта на шестима българи на АМ-Тракия.Това е скандално. Гавра с паметта на загиналите.Няма такава държава.

66

Въпроси:

преди 6 години

1.Ако Петър Дюлгеров НЕ е СУПЕРФАВОРИЗИРАНО лице срещу НЕЩО( какво ли е то???;-)), защо се обявява като ПРЕСТЪПНИК, наравно с двете жени, НО... ГО ПИТАТ:"Искате ли да показваме снимката Ви, да Ви видят по света?" И той отговаря "НЕ".И ВСИЧКИ от КОНПИ и др. нива НЕ ГО ПОКАЗВАТ.ТАКА ли се процедира с ПРЕСТЪПНИЦИ ще кажат ЮРИСТИТЕ.2.ВАКЛИН НЕ ПОЗНАВАЛ ДЮлгеров, но се СВЪРЗАЛ с него,КОЙ< КОЙ ОСЪЩЕСТВИ ВРЪЗКАТА????3.Като средноинтелигентен човек се ВЪЗМУЩАВАМ от тези нелогичности.КОЙ Е ДЮЛГЕРОВ???

65

Анонимен

преди 6 години

Има две решения на въпроса . Или кметицата е пипала , а може да се намерят и други пари Или всичко е постановка и наистина тези са организирана престъпна група

64

Анонимен

преди 6 години

Ако сме една нормална държава на тоя му се забранява даже да мисли за строеж, а не да строи, нея я махат от пост и всеки да си понесе неговото. Той е не по малко виновен щом мъкне подкуп, но той така е свикнал от предишните, а тук нещо не му се отвори парашута с подкупите и той го изфабрикува.

63

Анонимен

преди 6 години

"Относно ролята на бившия кмет на района Петко Дюлгеров, Ваклин заяви, че се е свързал с него случайно, защото знаел, че може да разговаря с нея."Да не го е срещнал случайно на някоя магистрала?

62

Анонимен 62

преди 6 години

До АнонименКакво общо има ***,крушовица и банки ***.Да не е влезла със сикаджии в техноимпекс да го ограби.Кастов ,по препоръка на сащ и световната банка измислиха приватизацията и някои участваха.Аз си пазя боновата книжка за спомен.26 годишен купи Кремиковци за 1 лв и на другия ден го продаде за милиони....минало незабравимо

61

Член Първи ЦвЦв

преди 6 години

До Анонимен 56Фризьорката, като я наричаш е магистър по Публична администрация. За разлика от Фандъкова, която е учителка по русский язык. Хайде да не зачекваме въпроса с компетенциите, че страшно става.Народът в демократична държава е този, който избира. Той винаги има право. Правото на избор на Народа обаче в България е подменено с фалшификациите на тъпунгера Цветан Цветанов. От писанието ти излиза, че Цветан Цветанов има повече права от Народа? Че сложете пак бл. Първи.

60

герпеерасти

преди 6 години

Каквото човек сам си направи,никой не може да му го направи...

59

Анонимен 58

преди 6 години

До Анонимен57Чети,преди да пишеш.Този мушмурок на снимката не е бивш кмет.Такъв е Пешо Дюлгеров,човекът на Каракачанката,

58

мушморок

преди 6 години

Не само този на снимката е мушморок.........всички сме такива.....Мутра ни управлява вече 10 г.; най-сериозна опозиция му е една нереформирана комунистическа партия; в кабинета влизат "националисти",които мечтаят да стане република на Русия; над законите бди едни неспменяем и непотопим - " дано като Титаник " главен прокурор, подкрепян от елегантния си събрат- Пеевски.... а народът духа супата,.........е,кой е мушморока?

57

Анонимен

преди 6 години

До ПожарникарКакво като е била фризьорка в началотоми така е. Тя и *** си беше едно селянче от Крушовица, ама се справи с Техноимпекс и вече е морален стожер и виден борец с/у корупцията.