11

до manolov

преди 6 години

Я кажи, ти ли му даде пиратката на Й.Исаев, че да я метне?

10

Берлин

преди 6 години

Юнак, когато е с маска и агитка, а в съда - нacpан от страх за скъпоценната си кожа. Истински български патриот, от най-качествените.

9

manolov

преди 6 години

Надеждно предложение за кредит за всички без таксиНие сме агенция, специализирана в международни договори за заем.Нашите финансови услуги са предназначени за финансиране на проекти с висока степен на стабилност.Нашите оферти са валидни от 15 000 евро до сума от 500 000 евро, които ще се възстановяват с лихвен процент от 3% годишно за удължен срок на погасяване до 25 години.свържете се с нашата агенция по електронна поща за повече информация.имейл: pro-kredits017***inbox.lv

8

до 8

преди 6 години

Хайде, нема нужда ТОЧНО пък Англия да ни даваш за пример как се гледа мач на стадиона.

7

Иван

преди 6 години

Така е в Родината ни, извиняваш се и всичко е наред. В бяла държава този опит за убийство едва ли би останал безнаказан, особено пък срещу униформено лице изпълняващо дълга си. Справка: да пробва да хвърли спонтанно бомбичка (самоделна!) срещу американски маршъл, после гледайте какво става. Но при нас се извинява и това е.

6

vlady

преди 6 години

Ако е целил някой от мерзавците с черни гащета на терена, то имаме престъпление по непредпазливост - трябвало е да подходи по-отговорно и да се прицели максимално точно. Хвърлянето на бомбички по най-долните същества на терена е необходимо, но трябва да се прави много внимателно за да не страдат невинни хора.

5

Анонимен

преди 6 години

В Англия гледаме футбол седнали , без огради и без полиция. Това е спорт за големи хора. Тези в БГ не ги разбирам ...имат нещо изкривено в детството. Те не отиват да гледат спорт ами да се бият и да правят мизерии. Много грозна картина .

4

Анонимен

преди 6 години

Не сА крий, мишок, кога хвърля бомбата, беше голям мъж, а сега скатаваш!Ама те сега ще ти мятат в пандиза ДНК бомби където трябва, ше те направят ханъма, наркомане!

3

Анонимен

преди 6 години

Много ми се иска за знам че ще лежи но това е България => условна присъда и пробация.

2

Анонимен

преди 6 години

Съжалява, щото са го хванали. А за това, че е мятал пиратки - едва ли.

1

Анонимен

преди 6 години

да го метнат сега и него спонтанно в панделата за няколко месеца