117

Анонимен

преди 6 години

Кебапчетата по изборите са единственият начин да се корумпират пенсионерите, но те и това не получават, защото ромите си имат организация за това. Затова са ни такива пенсиите и такива законите срещу битовата престъпност.

116

Анонимен

преди 6 години

...Маика ми беше начална учителка 33 год и сега получава 210лв пенсия...___Срамота е да споменаваш,че *** е била учителка щом пишеш най-святата думичка неправилно.

115

Ф.С.В.

преди 6 години

До 118 - Явно си по повърхностен - Точно тези Патриоти бяха избрани защото в предизборните им обещания беше казано едно- Ще вдигнем мин пенсия на 300 лв !!Сега същите тези депутати си купуват бутилка уйски за 100 лв - И аз мога да си го позволя - не завиждам за това !- Говоря за проблема на хората с 200 лв пенсия !! Та когато си на властт с предизборни лъжи - поне се скрии от хората в магазина - да не те гледат бабите как си пазаруваш самодоволно 2 бутилки алкохол за 200 лв . !!

114

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен101Маика ми беше начална учителка 33 год и сега получава 210лв пенсия...А моята майка беше лаборант и сега получава 820.Дядо ми е бил металург само 11 години през соц-а и получаваше 598.

113

Анонимен

преди 6 години

Нормално е....не че е толкова висока депутатска заплата ,а е смешно ниска минималната и пенсиите...отделно наистина тези в парламента не заслужават стойноста и на минималната пенсията,тъй като нищо не са направили за пидобрението на живота на обикновените хора...там е проблема...

112

Анонимен

преди 6 години

До Ф.С.В.Видях преди месец Бургаски Патриотичен депутат който си купи 2 бутилки уйски за 200 лв с банкноти по 100лвИ какво от това?Моите шефове и колеги на по-високи позиции също си купуват такива уискита.Аз сега да седна да рева ли?Винаги има, някой с повече пари, с по-хубава кола и т.н.И се пише уИски, че уЙски звучи малко по-различно.Винаги има някой с повече пари.

111

Анонимен

преди 6 години

През последните славни години в България ненормалното стана норма!Не ме е страх от с-м.-ъ.-р.-т.-т.-а! Страх ме е от живота!

110

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 110Парадокс! Гурбетчиите пращат пари на роднините си в страната, а ГЕРБ го отчита като успешно развиване на икономиката и решават да си увеличават заплатите защото добре са си свършили работата по прокуждането на населениетоГурбетчиите пращат 1,7 млрд.лв. годишно при БВП 100млрд годишно.Те много пращат бе !?Тия мантри се изтъркаха вече!

109

аз

преди 6 години

може и да е евтин популизъм според ГЕРБ ,но защо не го направят....нали всеки казва,че трябвало да се започне отнякъде

108

haha

преди 6 години

На всеки според нуждите! На всеки според потребностите! Ураааа !!!!!_______________________________________________________________При дупетатите е горе долу така... :)

107

Леле, още неграмотни

преди 6 години

До scott Нинова, изпрати ги в училище, че малко да се ограмотят. После може да им разрешиш да пишат тук. Не може така - излагат Партията...

106

haha

преди 6 години

Кога ли ще разберете вие какво точно значи това - при ТАТО лъжем държавата, че работим, а пък тя - че ни плаща.___________________________________________________________________________Коя година си отиде Тато??? Още колко столетия ви трябват за да извървите прехода??? Или мерака е друг да властваме до последния жив бългадрин и след това ще дръпнем шалтера (на държавата), родата че е добре у странство.

105

Анонимен

преди 6 години

На всеки според нуждите! На всеки според потребностите! Ураааа !!!!!

104

Анонимен

преди 6 години

Парадокс! Гурбетчиите пращат пари на роднините си в страната, а ГЕРБ го отчита като успешно развиване на икономиката и решават да си увеличават заплатите защото добре са си свършили работата по прокуждането на населението

103

Ф.С.В.

преди 6 години

Нищо не е нормално в тази скапана държава - Жената с болното си дете ( разплакала Борисов) взе едиственият възможен път - БЯГСТВОТО ОТ БЪЛГАРИЯ- Понеже населението масово бяга и измира- а хазната е свикнала да граби поне 8 .5 мил българи - но сега сме под 7 мил - явно данъците (храни ток услуги вода акцизи и т.н.) ще се вдигат - Ще става все по невъзможно да се живее в БГ !! Видях преди месец Бургаски Патриотичен депутат който си купи 2 бутилки уйски за 200 лв с банкноти по 100лв

102

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИма много хора работили здраво в заводите - на смени, на крак, години наред. Та те са с по 500 лв. пенсия, но яка работа и добро заплащане . ОК. РАБОТА, РАБОТА, РАБОТАКога ли ще разберете вие какво точно значи това - при ТАТО лъжем държавата, че работим, а пък тя - че ни плаща. Е, това сега е резултата - 200 лв. пенсия

101

3 пъти

преди 6 години

над средната, а? 3 или 10 пъти, а? Работещи, от голям град е срамно да не им е вдигана заплатата 8 години. Скоро ще се изравни с минималната. Как се живее с 500-600 лв на месец?

100

Анонимен

преди 6 години

До BANKJA EXSTREMENTКИРИЛИЦА МОЙТО МОМЧЕ - И ТИ ЛИ СИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ - ТРАГЕДИЯ

99

Анонимен

преди 6 години

До БългаринБогатите - в Белене!хАЙДЕ - ПАК СЕ ПОЧВА С ТОВА БЕЛЕНЕ - скучни ставате

98

промо

преди 6 години

ЗА ГЕРБ - ДА , ЗА БСП - НЕ Е НОРМАЛНО