240

Анонимен

преди 6 години

Абе защо повтарят непрекъснато памперсите, да не убият руснак?Само това им в устата.Гледахме, обсъждахме да не объркаме и загине руски солджър?.Много ги е страх да не убият руснак.Що ли;)

239

Анонимен

преди 6 години

Нито една, ама има интернет....там гледах 3 свалени ракетки мажоретки

238

Анонимен

преди 6 години

Къде са ти томахоуквите, ***....разчистват за новото строителство на Русия;)То не бяха обяснения и извинения.Ако Русия е нищо, никой нямаше да трепери да не убие руснак

237

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

Нито една "томахавка" не свалена над Сирия!С неговите С-400..Путин да ходи да бие врабци и гарги...!

236

Анонимен

преди 6 години

Дооста надалеч от руските ПВО. Щот ги е страх. Викат на Путин: Ела бой бий ме. Ама отдалеч. Щот ако боят дойде, ще е голям. И шамарите ще са все у врата американски. Докато се зачерви с цвета на руското знаме. И до насиране.

235

Анонимен

преди 6 години

Изкукуригал дядка с перчем

234

Анонимен

преди 6 години

Явно американските умни ракети ,вече дават фира .Много време мина от Юославия . Корейците ги габаркат ,в Сирия за втори път им свалят ракети ,вече два пъти повече и то със съветска техника .Самолетите не смеят да навлязат ,французите даже и не са стреляли и първи отплавали . А ракетите на англичаните свалени всичките . Издишат .

233

Анонимен

преди 6 години

Срещнали се по пътя си към САЩ и Русия, междуконтинентална руска и американска ракета.Руската казала дай да пием по едно за срещата.Ударили по едно двете ракети.Руската казала сега трябва да се разделим, да ударим по още едно.Ударили по един стакан.Руската казала айде по още един стакан за из път да ударим.Американската ракета казала нещо ми е лошо, върти ми се главата.Руската ракета отвърнала, няма страшно, ще те изпратя до вас;)

232

Анонимен

преди 6 години

Тия тримцата,които ги сърбят г..те да докарат световен конфликт,си лъскат имиджа пред електората в съответните страни,защото и на тримата драстично е спаднал рейтинга и сега помпат мускули за чужда сметка.Добре,че Путин проявява спокойствие,че ако беше се подвел по акъла на Тръмп и беше отвърнал с насрещен удар,не ми се мисли какво можеше да стане.

231

XXX

преди 6 години

този е такъв гъ.з ,че нямам думи! смешни станаха вече,то не беше скрипал,то не бяха измислени химически атаки...ей,спрете се бе! не успяхте да направите българите стадо,което да манипулирате и да не може да мисли! истинските българи сме живи и тежко на гадовете,които убиват и мачкат народите! Не ви вярваме на глупостите! А чалгарското поколение с измитите мозъци,където се прехласват в обожание на всичко американско и пишат какво ли не тук,*** ли бяха или какво там...марш в канала!

230

(не)случаен минувач

преди 6 години

Пентагонът наистина твърди, че са изстреляни 105 ракети (от тях 66 Томахавки) и че всички са стигнали до целта. Но също Така Пентагонът каза, че общо 76 ракети са изстреляни само по един военен научен център. Е ако всички ракети са достигнали целта, то защо са били необходими толкова ракети за нещо размерите на софийската ценрална гара (една Томахавка има 350 кг боеприпас)

229

Анонимен

преди 6 години

След този цирк, вече повярвах че Путин е назначил Тръмп.Досега ми беше странно.Ама такава бутафория само рижавия Щирлиц може да измисли

228

gogo

преди 6 години

Между друго, знаете ли, че една американска ракета Томахаук струва 1.3 милиона лева? Само за цената на една може да се построи детски дом, читалище, цяло село да се върне към живот.

227

Анонимен

преди 6 години

Луд умора нема!

226

Анонимен

преди 6 години

260, той наистина е наш.Още ли доказателства искаш:)))

225

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с "Тръмп наш"?

224

меркел

преди 6 години

Пентагонът обяви преди два часа, че са изстреляни 105 ракети и няма нито една свалена. Сирийците твърдят че са свалили 13 от 103 ракети, руснаците обаче съобщават за 71 ''прихванати'' от 110. Кой лъже не е ясно.

223

Анонимен

преди 6 години

Гледахте епизод на "Капитан Америка"

222

Анонимен

преди 6 години

Уговорен мач;)

221

Анонимен

преди 6 години

"знаковата политическа фраза "Мисията е изпълнена", изречена и през 2003 г. от тогавашния президент Джордж У. Буш"И след тази "знакова" фраза, до ден днешен Близкият изток е във война. А мигрантите в Европа са десетки милиони.