38

Анонимен

преди 6 години

Тая няма ли Туитър

37

кинжал

преди 6 години

Ще подпалят света,краварите и мингилите .Ама ще ядат карачката

36

кой

преди 6 години

До пехотинецКой реши че законния президент на Сирия е диктатор?кой,държавите агресори който окървавиха арабския свят ли?странно а?

35

браво

преди 6 години

Тази сутрин Дамаск съобщи че гр.Дума е освободен от терористите и инспекторите на ООН могат да разследват.

34

ей пиндоси

преди 6 години

До ЗозоОткога тези който са разумни и пишат истината станаха ***?!толкова ли ви боли истината?

33

Марин

преди 6 години

Амриканците и Англичаните си живеят добре, но това не им е достатъчно. Търсят и търсят световна война, без да осъзнаят, че дори една ракета да ги удари ще е голяма трагедия. Лошото е, че ще страдаме и ние покрай тях. А като са им толкова мили Сирийците защо не си вземат малко бежанци и в техните страни. Лесно им е да запалят някоя страна, но после бягат от отговорност.

32

цинизъм

преди 6 години

Това е чист фашизъм тези страни надминаха Хитлер по агресии и убийства,странно е защо техните общества стоят и гледат и нищо не правят а после като ги трепят терористите плачат с крокодилски сълзи и палат свещи.

31

Българин

преди 6 години

Като не стана натъкмяването със Скрипалови последва ново отравяне на деца в Сирия?! Можеби псевдо новичока е артисал и са го използвали и в Сирия да не става зян... Толкова очевадно лъжат янките заедно с англетата, че и за децата вече стана ясно кой е агресора в тази ситуация. Аргументите за нападение са въздух под налягане!!!

30

до 9

преди 6 години

Англия и Франция не си взеха поуки от Ирак и Либия.Напротив поуката е че дори и да няма химическо оръжие ,има мъни от продажбата на оръжия, а това развива промишленост в самите държави.От война се печели стига да е достатъчно далече от територията си, а химическо оръжие измислено или не е маркетинга за продажбата на оръжието.Просто въпрос за създаване на пазари.

29

Анонимен

преди 6 години

До 33какво ще видиш бе, като ще си вече на пара и пепел=Всички някога ще станем на пепел

28

до31

преди 6 години

какво ще видиш бе, като ще си вече на пара и пепел

27

Анонимен

преди 6 години

политиците са полудели и тотално са се самозабравили. нищо добро не ни чака!

26

Анонимен

преди 6 години

Пускай томахавките да видим работи ли това С-400, или е само клипче в тубата )

25

Анонимен

преди 6 години

На тази старица, колкото е грозна по природа вече физиономията й се изкриви от злоба в напъните й повече от месец да лъже и манипулира. Сега и заплашва... Нейният приятел Тръмп се умори с Ким миналата година, сега се заяждат в комина и с Путин...

24

Ники

преди 6 години

Барабер петкА с мъжете ...

23

Анонимен

преди 6 години

с две думи може да се оплакваме от разни емигранти и така нататък, но никой няма интерес от спирането на войната в СИРИЯ , тази война определено е нужна на много държави и за това се търси причини да бъде продължена , никой не иска мирния път за решаване на военния конфликт.

22

Болен Ястреб

преди 6 години

Замислиха се наглосаксиите. С Либия и Ирак май не мислеха много-много. Виж, с Ким Страшни и ядрената му дряновица не смееха дори да мислят.

21

мани бегай бе

преди 6 години

ей тези кравари въртят сучат въвличат и други държави и накрая ще направят трета световна ама нози път май няма да им се размине . съде ли не ходиха по светът къде ли не създаваха "миротворни ""мисии къде ли не трупаха невинни хора ужас реп..тили га.дни

20

Гогата

преди 6 години

Тереза Макбет седи и мисли. По едно време гледа - само седи!

19

Българина

преди 6 години

Англия изобщо не усеща че отдавна е просто държава, с или без ЕС. Една Полша е с по голямо влияние вече от нея, англетата живеят със стари спомени те са само едни 65 млн, от които бели 50 млн. Всяка азиатска и африканска държава е по голяма. Той живота ще ги постави на мястото им трета глуха....