193

всичко се

преди 6 години

ОРГАНИЗИРА ЗА отвличане на вниманието от войната във сирия.НИЕ СМЕ " БЕЗГЛАСНА БУКВА"какво да кажат народите на Сирия и Ирак?голи, боси, болни и гладни.Над главите им БОМБИ!Ужас!Избиха хиляди хора а неистово крещят за Скрипал!

192

хейй

преди 6 години

Това шубето е голям страх!КОГАТО ПРАВЯТ ВОЙНИ ИИ УБИВАТ МИЛИОНИ ХОРА СИ РОВЯТ ГЛАВИТЕ ВЪВ "демокрацията" НО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ОХОЛНИЯ ИМ ЖИВОТЕЦ ИМ ТРЕПЕРЯТ МАРТИНКИТЕ!БРАВО НА БОРИСОВ ЧЕ ИМ ГО КАЗА!

191

Мишо

преди 6 години

Това пропагандистка статия или е инструкция как да възприемаме случилото се.Според мене си е чисто промиване на мозъци.Човека участвал в създаването на това бойно отровно вещество сам си призна, че с написването на мемоарната си книга е дал публичен достъп към формулата на веществото.ВСИЧКО ТОВА ГО ПОКАЗАХА ПО CNN!Какво повече искате........?

190

Анонимен

преди 6 години

ДВЕТЕ ДЪРТОФЕЛНИЦИ СЪСИПАХА ЕВРОПА. МЕРКЕЛ ДОКАРА МИГРАНТИТЕ, МЕЙ ЩЕ НИ ВКАРА ВЪВ ВОЙНА.

189

до 178

преди 6 години

А ако ослепят теб по твоята идиотска идея, вярвам, че ще си щатлив, защото идеята ти работи?!?Абе ти взимаш ли си редовно хапчетата за главата?

188

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ВИДИМ, ЩЕ ВИДИМ.ПИЛЕТАТА СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН.НИЩО НЯМА ДА СПАСИ ДЪРТАТА МЕЙ, ЩЕ СИ ХОДИ.

187

До 210

преди 6 години

Дрън, дрън ... ти не знаеш къде се намираш, човече.Русия миналата година унищожи всички свои запаси от химически оръжия, под контрола на международна органзиация. Това е по международно споразумение, което е подпписано и от САЩ. Срокът за унищожаването на оръжията беше до края на 2017 г. Но американците в неподдправения си стил на международни мшенници заявяват, че нямали възможнност и затоваа щели да унищожат своето химическо оръже между 2024 и 2030 г - тоест, никога.

186

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен209 Напротив,тепърва започва възпирането на агресивна Русия,която заплашва света и с химическо оръжие.

185

Анонимен

преди 6 години

За всичко е виновна русия.Въпроса е приключен !

184

Анонимен

преди 6 години

Когато кучето ви се изгуби Русия е виновна, когато жена ви получи хемороиди Русия е виновна, когато някой изяде закуската на децата ви в училище Русия е виновна, когато има наводнения, заметресения, когато вали дъжд, сняг или грее слънце Русия е виновна. Затова че Бойко затлъстява ежедневно пак Русия е виновна, тя иска да го умори от изпотяване.

183

Кок

преди 6 години

До ЧочкоНищо не е доказано.за сега е арестувана една пейка.Доказа ли са че пейката е правена в Москва.

182

Тереза Мей

преди 6 години

В съня си видях,как Путин стои до леглото ми и и вика:" ...изпий този "новичок",старичок..."Оттогава имам мокри сънища.Впрочем,аз отдавна имам мокри сънища,изпускам се,поради възрастта си.

181

spoko!

преди 6 години

Истината за това убийство и за "новичока" светът ще узнае едва след атаката на NASA, а тя не е далече...

180

Чочко

преди 6 години

Нищо не е доказано.за сега е арестувана една пейка.

179

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До SpaceXДавай доказателствата, че Путин трови хора с БОВ, отворко !

178

А-1

преди 6 години

До Анонименето това го огласих . *** го съхранява, и както знаете ..че те за пари..са готови на всичко, а пък могат ли по някакъв начин да натопят Русия няма да го пропуснат. Знаят че като им спре транзита през газопровода..им остава единствено..уникалното Украинско изобретение -- шлюхопровод // младите неуки гербери да питат бащите си да им преведат = что ето *** //.А как не са се сетилли че алжиреца от франция/африканция/ е..живял сигурно до вчераа във владивосток..

177

Анонимен

преди 6 години

Интересно ,че тази отрова се е произвеждала в СССР / лабораторията в Казахастан ,основно съхранение в Украйна/. Все пак Русия не е СССР нали така. В интервюто на Джонсън /външният на Великобритания/преднава че това вещество го има и в тяхната лаборатория. това бойно отровно вещество не е изобретено от руснаците а от учените в СССР. Даже откривателят му е татарин.

176

SpaceX

преди 6 години

194 Според е нормално Путин да трепе с БОВ хора из Европа и няма защо да се "***", така ли

175

Чочко

преди 6 години

Щом знаят че е новичок . Знаят формулата. може гонаправи всеки. Харесват Путин и му помогнаха за изборите.а кво ***...ми не е важно.

174

А-1

преди 6 години

ето ..виждате ли колко са подли Руснаците .. Неймар два месеца преди световното??- счупиха му крака . Скоро и Меси ще започне да киха и хоп грип / няма да играе/ - До началото на световното..подлите Руснаци ще направят така , че много футболисти да са контзени. Очаква се в Австралия да завали сняг и националите да се потрошат в коли. В Япония Русия ще отрови сушито в Германия бирата а на французите ще пуснат спинозни ***...Ехххх гадни са..