131

Анонимен

преди 6 години

Е то е очевидно, че ако Русия иска тайно да убие някой, ще използва специално съветско химическо оръжие които дори велика кравария не може да разработи. Няма да го гръмнат, или блъснат с кола, или инсценират обир или инцидент. Тайна майна.

130

Анонимен

преди 6 години

А "Кембридж Аналитика" какво изакаха по въпроса с пейката?

129

КОЙТО ОБИЧА...

преди 6 години

Русия да се преселва там!!!

128

Кра ва рите нали

преди 6 години

обвиниха Русия за сваления малайзийски самолет! Какво се оказа, че украинските *** са го свалили и тия дни се самоуби летецът, свалил самолета. Кра варите мълчат, дрогираните холандци и те!

127

Анонимен

преди 6 години

Какво типично английско лицемерие... Дори да е вярно, че Русия стои зад "опита за убийство", нима англичаните и службите им прощават на доносниците си? За пиратство са бесели на устието на Темза и са оставяли труповете на място да напомнят на всеки, който си помисли да посмее...

126

Обичам Русия

преди 6 години

Под зле скалъпената история прозира раздразнението на англите от възхода на Русия, а и не само.А ако си мислят, че като очернят Русия ще станат по-бели, дълбоко се заблуждават. Тези приказки за лека нощ да ги разправят на малки деца.

125

Анонимен

преди 6 години

Пишело на пейката: "Пази боята". Боядисали са я с нова фосфорна органична боя, защитена срещу дървояди, дървеници, ***, мравки, пчели, стършели, паяци, гъсеници и други гадини.

124

Анонимен

преди 6 години

Англия явно губи почва под краката си.Бог да я прости Англия...

123

ссср

преди 6 години

Истината ще излезе когато Путин навърши 100 год.Както за Г. Марков и много други.

122

Ханко от с. Осеня

преди 6 години

Безпочвеността, озлоблението и безпардонността с която англичаните така настойчиво се опитват да убедят всички с мнението си, показват безсилието и падението им.Нищо друго.

121

No, thank you

преди 6 години

Те тези "руски" методи не са патент на Русия, а на МИ 6 и англосаксите. А тези циркове с пейки да ги разправят на старата ми шапка. Да не би в шпионските им централи да работят бели ангели? Не на нас тези кьорфишеци, плийз...

120

Мирчо

преди 6 години

В пейката е истината. Явно ще я изследват от какъв материал е. Това ще допринесе много за разследването.

119

извинение ли

преди 6 години

ИСТЕРИЯ. ОБВИНЯВАХА РУСИЯ за маниоулиране на изборите къде ли на то не беше АМЕРИКА, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ,ИСПАНИЯ! НОООО се оказа че не е Русия а английската фирма КЕМБРИДЖ АНАЛИТИК!СЕГА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ и естественно извинения НЯМА ДА ИМА.НООО продължават със обвинения от сорта "Много ВЕРОЯТНО"Не могат да се наситят да бълватфалшиви обвинения!

118

pit bul

преди 6 години

какво доказва пейката, не е ясно. Статията е в стил Шерлок Холмс, но без завършек. А защо не са прибрали и паветата под пейката, сигурно там се крие истината

117

Антимошенник

преди 6 години

Направо Англосаксите си го трепнаха те така трепнаха и принцеса Даяна и много други М-6 характерно за тях вечно друг да е виновен!

116

Анонимен

преди 6 години

Англия, Европа и "демократичния" свят да си гледат нааканите *** у дома, че вчера още трима дадоха фира заради акбарците, отглеждани в държавите им...

115

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 129Защо ти не отидеш да поискаш защита да видите точно тази държава дали ще ти я даде....Смърт за предателя ,където и да е.,..,и по какъвто и да е начин.Според мен най добрият е показният ...да се знае.,..

114

Ти да видиш!

преди 6 години

Сега ако се окаже, че пейката е правена от българи...Чадъра боб да яде!

113

Анонимен

преди 6 години

И аз съм за смърт,но не по този начин. Не може да отидеш в друга страна и да убиваш. Това се нарича наглост. А и този господин е поискал защита от тази страна

112

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"Ми що така бе? На Запад нали има демокрация и свобода на словото, или?" - Ти кое не разбра ? Човека просто не иска да дава интервюта, но нещо сложно зацикля явно в главата :)