80

Факт!

преди 6 години

До ТракЕ кое им е по-доброто на хърватите че изчезват по-бърже и от нас.Разликата е че Хърватия е била в Австрииската а ние в Османската империя!Тва им е по-доброто!

79

Трак

преди 6 години

Е Хърватитя прие истанбулската конвенция и пак са по напред от нас.Но за *** е важно да е гол , нищо че с *** в дирника.

78

Факт!

преди 6 години

До Не вярвайтеЕ то оставаше да имат колкото Англия и Франция първите две владеят цяла Африка а Германия нема нито една колония.Не са малко като се има предвид че немското население е най-застаряващото а и тия все още не са си докарали роднините.

77

Деян

преди 6 години

До Трак до 95-Tрак мръндиса ми са дърта баба да знаеш някоя?

76

Трак до 95

преди 6 години

Учи и се образовай , това ще ти отвори очите за света.Дано ме разбереш , защото написаното от тебе май детето ти го е писало.Добре , че отвориха границите , та хора като тебе да напуснат.

75

Анонимен

преди 6 години

Така ами от каква полза за тях некви ганйовчета няма полза верно е

74

Анонимен

преди 6 години

Искат да ги потурчат с немски език и католици.

73

Анонимен

преди 6 години

ББ ще скара с Меркел заради евреите и ромите от ВСВ.

72

Кой реве

преди 6 години

На тея псевдопатриоти в Германия никой не им обръща внимание , но тука жалките ни медии им дават трибуна.Хора разберете , че в Германия тази партия е или осмивана или презирана.За нея гласуват само алкохолиците и наркоманите , понеже си мислят , че мигрантите им намаляват помощите от държавата.

71

Не вярвайте

преди 6 години

Защо си мислите , че в Германия гъмжи от мигранти.При 82млн. души има три млн. турци и един млн. сирийци.Това са под 5 процента от населението.Само у нас са над 10 процента , а в Русия дори 25%.Проблема е в това , че до вчера нямаше почти никакви мюсюлмани в Германия(турците там са приобщени).Но знайте , че и сирийците ще се асимилират от немците.Те си знаят как.

70

ехоо

преди 6 години

Щом си плащам данъците и работя в Германия , ще вземам катотях детски. Ако си плащам данъците в България , ще взема бг детски. Логично е. Ако вземам социални, а не съм работил и един ден за Германия, а и лапам и детски. Тогава не е правилно спрямо работилите в Германия.

69

До 84

преди 6 години

Е ти пък , заради една жена.А знаеш ли за хилядите български семейства , които буквално бяха осиновени от германци през деведесете.Германците са работливи и ученолюбиви , и заради това сега жънат успехи.Англичаните още ги боли от обединението на Германия.А сега с брекзита , сами се простреляха.Очаквайте нов военен съюз в ЕС с Германия начело.Няма кой да ни спре.

68

хюго бос до 69

преди 6 години

Много умен, няма що! Вместо на източноевропейци, ще плащат на черни и ислям, които ги бомбардират и нападат ежеседмично. Това си е тъпизъм, тотален. Но кой е казал , че имат мозък- една война не могат да завършат, и коли се оказа, че не могат да поравят. Е, поне на *** и джамик го докарват...

67

хюго бос

преди 6 години

Значи, много повече полски, румънски и т.н. деца получават добавки, но тъпата швабо- нацистка решава да се хване отново за българските деца, които са 2100. Няма ли най- накрая бг политик, който да постави въпроса с целенасочената антибългарска кампания в Хитлероландия, от медии, политици и партии? Но е права хитлерката да се оплаква- що искямски орХи чакат да бъдат издържани. Пожелавам им успех по пътя на ислямизацията им- грам жал нямам за тях, заслужават си и бомби, и ислям и бой...

66

Аз

преди 6 години

пък си гледам двете деца в Германия и ми дават 390 евра на месец за двете.

65

Анонимен

преди 6 години

Едно време много обичах германците и си мислех, че и те ни обичат. Но имах приятелка от Германия и като видях как тя постъпи с мен, мога само да заявя, че германците са най-гнусните и долни същества на тази земя. Ще ги мразя до дъното на душата си докато съм жив!!!

64

Трак до 82

преди 6 години

Ако си мислиш , че милион ще промени нещо за добро , жестоко се лъжеш.Точно в България се нагледахме на циркове от хора получили пари от нищото.Олигарсите ни са от шофьор(Русев) до доносник(Доган).Добре , че лека полека се появяват и честни бизнесмени , най вече в ИТ сектора.И скоро ще преобладават , надявам се.

63

До 79

преди 6 години

И милион на месец да ти дават , пак ще си беден за немците , щом така расъждаваш.

62

Малечко Палечко

преди 6 години

Ако немците искат да сме с тях а не с Русия и базов доход по 1200 Евро,ще ни дават!

61

Трак до

преди 6 години

Нали точно вие русофилите се радвахте на Алтернатива за Германия , сега защо мрънкате.Точно те имат българите за роми и това им е внушено от руснаците.Руснаците в Германия не могат да преглътнат факта , че немците ни уважават много повече от тях.България е най посещавана от германци и това не е случайно.